NetGear WNR1000v2 Request

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
shadowmaster63
DD-WRT Novice


Joined: 12 Sep 2011
Posts: 4

PostPosted: Mon Sep 12, 2011 15:09    Post subject: Reply with quote
ex0r wrote:
hmm, anyone get this to work? I downloaded it, and flashed it to my netgear router, but when it restarted it still has the original netgear GUI on it.

I checked the FW version of the router, and it says that it is now 1.0.0.3 (it was 1.0.0.12 before, so I know it applied the update)

Does this image not update the GUI to dd-wrt as well?


What have you downloaded?
link please =)
Sponsor
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7631

PostPosted: Mon Sep 12, 2011 17:15    Post subject: Reply with quote
shadowmaster63 wrote:


What have you downloaded?
link please =)


Isn't it quite obvious what he has downloaded?
Did you even bother to read the whole of this 3-page thread?

_________________
Kernel panic: Aiee, killing interrupt handler!
shadowmaster63
DD-WRT Novice


Joined: 12 Sep 2011
Posts: 4

PostPosted: Tue Sep 13, 2011 4:45    Post subject: Reply with quote
Read again but I did not understand that he downloaded ;(


I installed ubuntu 8.04 and gcc 4.1 and compiled WNR1000v2-V1.0.1.20RU_GPL_src.tar.bz2.zip.
It was a very long time.
But the compilation is successful!
Now I examine the source code to fix a bug in the l2tp protocol.
tx3
DD-WRT Novice


Joined: 14 Sep 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed Sep 14, 2011 3:04    Post subject: Reply with quote
subscribing... any update on this?
tx3
DD-WRT Novice


Joined: 14 Sep 2011
Posts: 4

PostPosted: Thu Sep 22, 2011 19:09    Post subject: Reply with quote
to the top... any updates?!?!
shadowmaster63
DD-WRT Novice


Joined: 12 Sep 2011
Posts: 4

PostPosted: Wed Sep 28, 2011 12:55    Post subject: Reply with quote
БАМП!
Bump!
Bamp!
akira6968
DD-WRT Novice


Joined: 26 May 2011
Posts: 7

PostPosted: Sat Oct 15, 2011 4:16    Post subject: Suggestions? Reply with quote
I have a few of these...at my disposal....any suggestions on other firmwares to try? I realize a suggestion was made earlier on, but if anyone could be more specific I'd greatly appreciate it as I'm super-noob when it comes to programming-type stuff (network design/admin guy).

A link would be awesome....but if I don't hear anything, I'll just start trying what I figure out I guess. Like I said...got several at my disposal, and happy to test stuff.
newtype06
DD-WRT Novice


Joined: 26 Oct 2011
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 26, 2011 10:13    Post subject: Reply with quote
I am dying to get my hands on DD-WRT for this version of the router. I'm suprised that v1 and v3 are up, but v2 is not. I feel a bit left out. I had DD-WRT on my old linksys WRT54G, but that router died and the v2 is the replacement.

Anyone have any luck making a workable build?
akira6968
DD-WRT Novice


Joined: 26 May 2011
Posts: 7

PostPosted: Wed Oct 26, 2011 21:50    Post subject: Reply with quote
from what i can tell, this v2 seems to be specifically made for TV providers (comcast, Dish)... ive read many people say theirs were from comcast, and mine are from Dish. might have a connection to why they're so hard to open up to ddwrt? dunno, just a random info.
newtype06
DD-WRT Novice


Joined: 26 Oct 2011
Posts: 3

PostPosted: Thu Oct 27, 2011 1:53    Post subject: Reply with quote
That's the funny thing. I actually got this router from a friend. I had no issues updating the firmware normally, or editing ANY of the settings. I wonder if the v2 hardware is the same as the others, just a different purpose. Has anyone in the past tried flashing it with the v3 software?
newtype06
DD-WRT Novice


Joined: 26 Oct 2011
Posts: 3

PostPosted: Sat Oct 29, 2011 2:35    Post subject: Reply with quote
akira6968 wrote:
from what i can tell, this v2 seems to be specifically made for TV providers (comcast, Dish)... ive read many people say theirs were from comcast, and mine are from Dish. might have a connection to why they're so hard to open up to ddwrt? dunno, just a random info.

I find that unlikely, as you can run openwrt. Though I'm not exactly sure on the details of it.
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17638
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Sat Nov 05, 2011 10:50    Post subject: Reply with quote
we still need a serial log and header info
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
mynameisearlb
DD-WRT Novice


Joined: 06 Nov 2011
Posts: 1

PostPosted: Sun Nov 06, 2011 4:03    Post subject: i can... Reply with quote
well, i have jtagged xbox's before and i have one of these routers available to be willing to attempt to rip and flash and help on the project in any way i can..

i have xbox 360 flashing and soldering skills and have been able to identify and rip psp game videos to a watchable format on the pc, all with a hex editor

so keep me updated, does anyone know which points we would have to make connections to in order to make this jtag actually work?

-edit-

LOM wrote:
AR7240 Cpu
AR9285 Radio
4MB Flash
32MB Ram

Same specs as D-Link DIR-600 A1


if i follow this guide
http://wiki.openwrt.org/toh/d-link/dir-600 but only find the corresponding connection points on my router... do you think its even possible that it will load without modifying the firmware and just flash the dlink firmware as is?
CompsJP
DD-WRT Novice


Joined: 07 May 2011
Posts: 12

PostPosted: Wed Nov 09, 2011 8:50    Post subject: bump Reply with quote
bump? sorry i been waiting long time
dudududu
DD-WRT Novice


Joined: 17 Nov 2011
Posts: 8

PostPosted: Thu Nov 17, 2011 2:14    Post subject: Serial log Reply with quote
Hey there,
Here is the serial log as requested.
I'm not sure what you meant by header info so I've included as much info as possible in the log.

If you need anything else, please let us know...

Once ported to this platform, I'm willing to test it on my router if necessary.

I know a little about U-Boot and could set up nfs/tftp.. to load kernel & rootfs for test purposes.

Just let me know...

Thanks
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next Display posts from previous:    Page 3 of 7
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum