wnr834bv2 working for 2 years, then MAC went missing

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
carpediem
DD-WRT Novice


Joined: 08 May 2008
Posts: 19

PostPosted: Thu Aug 12, 2010 16:34    Post subject: wnr834bv2 working for 2 years, then MAC went missing Reply with quote
Hi people,

I have a Netgear WRN834b v2 , running a EKO build (openvpn + jffs), Release: 09/26/08 (SVN revision: 10431).

I has been working flawlessly for almost 2 years, I've been reluctant to upgrade, since it was working so far Wink .

Until today :D

I've noticed that my WLAN stopped showing up when scanning from my laptop and also the power led was off (but internet, wifi, lan were all working).

Tried to look around .. haven't found a reason why that until I've decided to take a nvram backup, do a reset and then restore it. Now the power led shows green again but I've noticed that my MAC address on eth0, eth1 and eth2 is : 00:FF:FF:00:00:01

Connecting via wired lan still works with no issue (but the MAC address of the router still looks borked) but no matter how much times I trigger a scan from my laptop/phone/alternate_laptop , my wifi never shows up.

Any ideas ? :(

Thanks
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum