New firmware out r13972 (02/23/2010)

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
slybunda
DD-WRT User


Joined: 09 Jan 2010
Posts: 465

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 1:26    Post subject: Reply with quote
ok i got the accesspoint (wg602) working in a repeater bridge link with a dg834g and using the site survey feature does work when its it repeater bridge mode.

link is working fine, so far so good.

i hear that there is also some good firmware for the DG834G from DGTeam, does thier firmware support increasing the TX power of the router?

thanks
Sponsor
DHC_DarkShadow
DD-WRT Guru


Joined: 22 Jun 2008
Posts: 2440
Location: Am now Dark_Shadow

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 6:28    Post subject: Reply with quote
All up to date here no problems thus far (cept what has been reported in the Trac already)
_________________
The New Me
kt_haddock
DD-WRT Guru


Joined: 25 Dec 2009
Posts: 710

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 14:16    Post subject: Reply with quote
kt_haddock wrote:
Can't add new port forwarding rule.
When hit "save changes" there is two blank rows. NO rules.

Anybody "ops sorry" with same issue ?



It's working. Seems I missing syntax.
I get a new row but dident hit save/apply settings.
--->>>NEED MORE NOOB TRAINING<<<---

_________________
[I prefer answere in whole sentence]
redhawk0
DD-WRT Guru


Joined: 04 Jan 2007
Posts: 11475
Location: Wherever the wind blows- North America

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 14:22    Post subject: Reply with quote
Still the same problem with Repeater mode. Must use MAC Cloning of the WAN/WLAN to connect on some units.

This is ONLY with K26 NEWD2 builds.

http://svn.dd-wrt.com:8000/dd-wrt/ticket/1352

redhawk

_________________
I do NOT provide personal assistance through chat or phone....so please don't ask.
dadi-linux
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2006
Posts: 7

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 16:18    Post subject: Multiple cold starts necessary Reply with quote
on linksys wrt610n v2 if second wireless adapter is turned on. Starts immediately if only one wireless port is active. Needs multiple cold starts if second one is active.
Turbe
DD-WRT User


Joined: 15 Apr 2008
Posts: 87

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 17:00    Post subject: Reply with quote
Updated one 610v1 yesterday... so far so good

EDIT: I'm getting poor performance (vs with 13000) on one of my WDS links on wl0, 20% errors...

and to clarify, this is a BS Build, not Eko correct?


I thought I saw Eko in the d/l file path and "Big" is used by Eko, Mega by BS (download has "Big" in filename but I see the CP does show "Mega").

_________________

1 x E3000 - 15962 Big (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz - WAN Gateway
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 2.4GHz
1 x WRTSL54GS - Thibor - Retired
WRT610N (Never had to use)
1 x WRT54GS v3 - 13064 Std - Client Bridge 2.4GHz
1 x WRT54GS v3 - Thibor - Retired


Last edited by Turbe on Sun Feb 28, 2010 17:38; edited 5 times in total
sonarman
DD-WRT User


Joined: 13 Jun 2006
Posts: 89

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 17:03    Post subject: Port Open Reply with quote
I installed it on my WRT350N. It appears now that port 53 is open to the world. I have confirmed this. Anyone else?
_________________
WRT610N V2.0
Wrt54G V3.0
Wrt54G V7.0
Wrt54GS V7.0
Wrt350N V1.0
Wrt54gc
WNR834B V2
kt_haddock
DD-WRT Guru


Joined: 25 Dec 2009
Posts: 710

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 19:10    Post subject: Reply with quote
I have tested with www.grc.com port 0 - 1055
and all ports are closed.

_________________
[I prefer answere in whole sentence]
redhawk0
DD-WRT Guru


Joined: 04 Jan 2007
Posts: 11475
Location: Wherever the wind blows- North America

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 21:18    Post subject: Reply with quote
kt_haddock wrote:
I have tested with www.grc.com port 0 - 1055
and all ports are closed.


Mine too except the usual 21,22,80

redhawk

_________________
I do NOT provide personal assistance through chat or phone....so please don't ask.
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1865
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Sun Feb 28, 2010 21:54    Post subject: Reply with quote
5 days .. no problems ...

Very Happy Very Happy

_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 41556 AP OpenVPN webserver RETIRED (bricked)
1 R7800 42912 AP Wireguard webserver JFFS SAMBA FTP usb HD Mesh
1 R7800 42912 Cli Mesh
1 WZR1750 42908 AP Webserver OpenVPN
1 DDx86 Vmware 40260
1 E3000 41027 K3 @500 WAP wifi client
Pip96
DD-WRT Novice


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 2

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 10:26    Post subject: Reply with quote
sumbuddie wrote:
Just tried to update my old WRT54G v.5 (with 16MB upgrade) from build 13832 to this 13972 using the Broadcom micro_generic .bin without success - unit reports the update failed and provides a 'Continue' button that returns me to the firmware update page (I perform an 'erase nvram' command before each upgrade attempt which has always worked well for me).


I have the exact same problem with my WRT54GSv7.0

sumbuddie wrote:
Might be something wrong with the micro_generic build/file.


I suspect the same. This new version (broadcom micro_generic) will not load (admin/update firmware route) where as all the other versions load ok.
DHC_DarkShadow
DD-WRT Guru


Joined: 22 Jun 2008
Posts: 2440
Location: Am now Dark_Shadow

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 10:41    Post subject: Reply with quote
I didn't experience any problems upgrading my G v5.0 or my GS v7. I upgraded all my micro units from the GUI.
_________________
The New Me
redhawk0
DD-WRT Guru


Joined: 04 Jan 2007
Posts: 11475
Location: Wherever the wind blows- North America

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 12:35    Post subject: Reply with quote
If you have problems upgrading a firmware...try clearing your browser cache/cookies first...or try another browser.

I've seen where the browser is the problem...not the firmware.

redhawk

_________________
I do NOT provide personal assistance through chat or phone....so please don't ask.
martguy
DD-WRT Novice


Joined: 24 Dec 2007
Posts: 5

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 15:47    Post subject: QOS limits not being applied in micro build Reply with quote
I applied this build to my WRT54G2 (micro_generic build). The QOS limits didn't work. I then placed the build into another router, using the std_generic build and the QOS limits worked properly.

(To test QOS limits, I set the values much lower than regular speed test results, then ran a speed test. With the micro build (WRT54G2), the speed tests gave the regular (high) results, whereas when I used the std build, the speed test results were the same as the set QOS limits.)

I do not know if it's the WRT54G2 or the micro build that causes the issue. Can anyone verify this?
Turbe
DD-WRT User


Joined: 15 Apr 2008
Posts: 87

PostPosted: Mon Mar 01, 2010 19:22    Post subject: Reply with quote
On 610n v1, running Big/Mega

Question about QOS:

Since the Interface is not consistent with other DD-WRT Tabs**, when using MAC Priority, is there supposed to be an entry for 00:00:00:00:00:00 [Priority Standard] as well?

Also, I don't have/see the Ethernet Port Priority option.


**by not consistent, I mean if nothing has been added, it usually shows -None- or just nothing at all (like in Port Forwarding, Static Leases etc) until you press the ADD Button. With QOS, you see a editable 00:00:00:00:00:00.

I wasn't sure if 00:00:00:00:00:00 is a default entry assigned all MAC Addresses (set to Priority STANDARD) that are not specified in the list (added).

_________________

1 x E3000 - 15962 Big (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz - WAN Gateway
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 5GHz
1 x WRT610N v1/.16 - Eko 15337 Mega (K2.6) - wl0 NG-Mixed, wl1 N-Only (5GHz) - WDS 2.4GHz
1 x WRTSL54GS - Thibor - Retired
WRT610N (Never had to use)
1 x WRT54GS v3 - 13064 Std - Client Bridge 2.4GHz
1 x WRT54GS v3 - Thibor - Retired
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next Display posts from previous:    Page 4 of 7
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum