TNG build 10108

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
soulstace
DD-WRT Guru


Joined: 04 Aug 2007
Posts: 6427

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 18:16    Post subject: TNG build 10108 Reply with quote
Includes fix for WZR-G300N, enables TCP Vegas by default (Westwood was still enabled), fix WEP key issue, etc.

Full changelog (since previous build 10086)

Download link

Thanks devs! 8)

WARNING! DO NOT flash NEWD builds on Broadcom 4702/4710 units (eg. WRT54G v1)! Those routers require VINT builds which are currently work in progress.


Last edited by soulstace on Sun Aug 10, 2008 17:09; edited 2 times in total
Sponsor
burton82
DD-WRT Novice


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 22

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 18:58    Post subject: Reply with quote
g300n works perfect. Thank you!!
bruce9090
DD-WRT Novice


Joined: 30 Jul 2008
Posts: 29

PostPosted: Tue Aug 05, 2008 23:06    Post subject: Reply with quote
No problems noticed... WRT600N
freddie802
DD-WRT User


Joined: 18 Jan 2008
Posts: 269
Location: Devon, PA USA

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 2:10    Post subject: Reply with quote
According to the status my two wrt600n's are connecting at 270Mbps, has the wireless driver been fixed to support higher speeds? Still have same issue with status screens showing blanks for a lot of the fields. Other than that seems to be working just fine with wds and wep encryption.
jmh9072
DD-WRT Guru


Joined: 04 Sep 2007
Posts: 800
Location: Ohio

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 2:15    Post subject: Reply with quote
freddie802 wrote:
According to the status my two wrt600n's are connecting at 270Mbps, has the wireless driver been fixed to support higher speeds? Still have same issue with status screens showing blanks for a lot of the fields. Other than that seems to be working just fine with wds and wep encryption.

I noticed that as well but it went away after I configured everything.

By the way, your CFE looks fine. Are you still having problems?

_________________
WRT54G v3 - v24 r14471M NEWD Eko - AP
WRT350N v1.0
WRT600N v1.1 - halfway there!
Se7en is Darker...
jerry-yan
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jul 2008
Posts: 45

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 2:38    Post subject: Reply with quote
very vell!
is running fine!
wall_e
DD-WRT Novice


Joined: 05 Aug 2008
Posts: 2

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 5:15    Post subject: Thanks Reply with quote
Thanks for the heads up!

Any word on whether or not this fixes the issue with incorrect default parameters for 'nas' that caused the wifiplanet.com tutorial for isolated vssids to fail?
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1855
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 16:59    Post subject: Reply with quote
WHRg125 is running fine with nokaid 10108


Thanks devs!

Very Happy Very Happy

_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 37015 AP openVPN & webserver
1 R7800 39575 AP openVPN webserver JFFS SAMBA FTP usb HD
1 R7800 BS 39575 WDS Cli
1 R7000 37015 Kac CB
1 WZR1750 38580 Kac
1 TL WR841NDv8 39144 Client WDS
1 DDx86 Vmware 38801
1 E3000 39144 K3 @500 WAP wifi client
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1855
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 17:00    Post subject: Reply with quote
Repeater bridge too ! Very Happy
_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 37015 AP openVPN & webserver
1 R7800 39575 AP openVPN webserver JFFS SAMBA FTP usb HD
1 R7800 BS 39575 WDS Cli
1 R7000 37015 Kac CB
1 WZR1750 38580 Kac
1 TL WR841NDv8 39144 Client WDS
1 DDx86 Vmware 38801
1 E3000 39144 K3 @500 WAP wifi client
PirateElf
DD-WRT Novice


Joined: 29 Sep 2007
Posts: 3

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 17:46    Post subject: Reply with quote
Working great on WRT54G v3

I have two of these and v24 SP1 completely ate itself on both the ap router and the repeater bridge (to the point of half-bricked on bridge), I hunted high and lo for a better build and found this one. Superior work! Speeds are back to v23 speeds and everything seems more stable in this build than some previous ones.

AP: Newd STD
Repeater: Newd Mini
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1855
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 19:08    Post subject: Reply with quote
WHR HP 54 is OK ! Very Happy
_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 37015 AP openVPN & webserver
1 R7800 39575 AP openVPN webserver JFFS SAMBA FTP usb HD
1 R7800 BS 39575 WDS Cli
1 R7000 37015 Kac CB
1 WZR1750 38580 Kac
1 TL WR841NDv8 39144 Client WDS
1 DDx86 Vmware 38801
1 E3000 39144 K3 @500 WAP wifi client
dellsweig
DD-WRT Guru


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 1476
Location: New York, USA

PostPosted: Wed Aug 06, 2008 23:52    Post subject: VPN STD non-jffs version reboots under load Reply with quote
I have a WRT54GL V1.1

Have been running V24 stable VPN 5/16/08 build with no issues at all.

Loaded the SP1 (second build) and as soon as any load on the router DSL report speed test) router would reboot. (bugtrak 3234)

Loaded 10108 NEWD VPN no Jffs version today. Router behaves a little better - stays up longer but still reboots under youtube load or DSLreports speed test. Will not finish a speed test under this version so I cant give overall speed.

Noticed I have only 300K free memory under this version where under V24 STD VPN I have 1.2M free memory

Wondering if the reboot issues are memory related.

Did full reset and manual config load after flash just to be sure.

Fell Back to the V24 5/16/08 build and all is good - speed tests showing the normal 8600/396

Anyone else having any issues like this??
hpsenicka
DD-WRT Guru


Joined: 30 Jun 2008
Posts: 825
Location: near Toronto, Canada

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 0:05    Post subject: Reply with quote
dellsweig

I have a WRT54GL also, and I have tried every build ofdd-wrt v24 since SP1, and have not encountered the problem you are having.

FWIW, my speedtest results approach 9999 down/ 625 up, but I do not use QoS. At the moment, I am filtering clients by MAC address, and am not using WEP or WPA.
dellsweig
DD-WRT Guru


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 1476
Location: New York, USA

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 0:12    Post subject: Reply with quote
hpsenicka wrote:
dellsweig

I have a WRT54GL also, and I have tried every build ofdd-wrt v24 since SP1, and have not encountered the problem you are having.

FWIW, my speedtest results approach 9999 down/ 625 up, but I do not use QoS. At the moment, I am filtering clients by MAC address, and am not using WEP or WPA.


That is a difference - have WPA on the wireless and QoS for my 2 VoiP lines as well as my Roku bridge.

In addition, I have bandwidth limits set on various IP's in the network using iptables scripting.

It is interesting that I do not have the issue with the V24 stable build - I first noticed this with SP1
JN
DD-WRT Guru


Joined: 29 Mar 2007
Posts: 768

PostPosted: Thu Aug 07, 2008 1:50    Post subject: Re: Thanks Reply with quote
wall_e wrote:
Any word on whether or not this fixes the issue with incorrect default parameters for 'nas' that caused the wifiplanet.com tutorial for isolated vssids to fail?
I am wondering the same thing. Can anyone advise on this?
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next Display posts from previous:    Page 1 of 5
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum