DD-WRT V24 Final Special Edition, new update

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
shaad
DD-WRT User


Joined: 19 May 2008
Posts: 78

PostPosted: Sat Jul 26, 2008 4:08    Post subject: Reply with quote
Perfect is working...but I notice slow web gui when enabling QoS!! Is that normal?? I have change brower, its the same. Here is my setup
Sponsor
shaad
DD-WRT User


Joined: 19 May 2008
Posts: 78

PostPosted: Sat Jul 26, 2008 4:55    Post subject: Reply with quote
shaad wrote:
Perfect is working...but I notice slow web gui when enabling QoS!! Is that normal?? I have change brower, its the same. Here is my setup


Ok I think that was I silly question..Problem solved :D

Cheers

Shaad

BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 6988
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Sat Jul 26, 2008 9:28    Post subject: Reply with quote
yes it was. you shaped yourself and this affects webinterface as well
_________________
"So you tried to use the computer and it started smoking? Sounds like a Mac to me.." - Louis Rossmann https://www.youtube.com/watch?v=eL_5YDRWqGE&t=60s
wgalafassijr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jul 2008
Posts: 11

PostPosted: Sat Jul 26, 2008 18:52    Post subject: Reply with quote
BrainSlayer wrote:
for separated interfaces, please try this version and tell me if it works (i'm really not sure)


when do you plan to have the same "fixed" version to micro?

thanks,
wilson
dahuafschmied
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: UpperAustria

PostPosted: Sun Jul 27, 2008 16:53    Post subject: Reply with quote
BrainSlayer wrote:
dahuafschmied wrote:
thank you BS. now it's working in a simple standard config. perfect!!!!!!

also in a multi client config (see attachment) the download speed is ok. but the upload not.

192.168.1.x - DL ok - UL ok
192.168.2.x - DL ok - UL not working
192.168.3.x - DL ok - UL not working
192.168.4.x - DL ok - UL not working

perhaps it is a little thing for you to correct this.?

dahuafschmied


it works only for interfaces and ip's connected to br0 and nothing else
in your case you have separate interfaces running in different networks. i'm able to apply the code to these separate interfaces as well, but this will be the next step. i need to release v24-sp1 since some important issues are open for a fix release
i enhance the up/down shaping asap as soon as i finished v24-sp1 (compiled already in background)



nothing changed. download works, upload not.
all the other things i normaly use work perfekt.
thanks BS!!

dahuafschmied

_________________
Alles ist schon einmal gesagt worden, aber da niemand zuhört, muß man es immer wieder sagen.
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 13:26    Post subject: Reply with quote
I was testing today and seems that If you fill Netmask Priority as shaad done ("192.168.0.2/24") It will apply to all hosts into 192.168.0.0/24 (192.168.0.0-192.168.0.254).
Am I wrong?

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
shaad
DD-WRT User


Joined: 19 May 2008
Posts: 78

PostPosted: Mon Jul 28, 2008 13:45    Post subject: Reply with quote
aledr wrote:
I was testing today and seems that If you fill Netmask Priority as shaad done ("192.168.0.2/24") It will apply to all hosts into 192.168.0.0/24 (192.168.0.0-192.168.0.254).
Am I wrong?


Yes it applies to all hosts!!
ryukin
DD-WRT Novice


Joined: 20 Nov 2006
Posts: 1

PostPosted: Fri Aug 15, 2008 6:05    Post subject: Reply with quote
shaad wrote:
aledr wrote:
I was testing today and seems that If you fill Netmask Priority as shaad done ("192.168.0.2/24") It will apply to all hosts into 192.168.0.0/24 (192.168.0.0-192.168.0.254).
Am I wrong?


Yes it applies to all hosts!!


I´ve been following this interesting thread..my question is: What do i have to do to NOT apply to all hosts ??? i mean i need different up/dl speeds for different clients...i use: 192.168.20.141/0 500/250 and 192.168.20.139/0 100/50 but no matter what i change on this settings i got ONLY the speed that the first one ip is configured to, in all my hosts. if i have 500 on the first one ip, that´s the speed for the rest of ips i configure...obviously i need different speeds for each host... any help welcome...tnx in advance..... i use v24-sp1 std-special
ro-maniak
DD-WRT User


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 367

PostPosted: Sun Sep 07, 2008 13:10    Post subject: Reply with quote
...I wonder when we will see a special build to match the current TNG-builds, because in the most recent TNG builds many issues have been fixed compared to the last special build we can get here...
_________________
If you use DD-WRT, you HAVE to make a donation! See this topic too: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=228
cyberde
DD-WRT Guru


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 1488
Location: the Netherlands

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 7:31    Post subject: Reply with quote
Excactly ro-maniak, I have opted for this several times. I even made the offer that I would take care of writing a secure download section for the customers.
But havn't got a response to either suggestions yet.

_________________
Firmware: DD-WRT v24-sp2 (latest available) mega
WRT320N

Donater
BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 6988
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 12:11    Post subject: Reply with quote
i'm just waiting for the right point. i want to be sure that nothing is left
_________________
"So you tried to use the computer and it started smoking? Sounds like a Mac to me.." - Louis Rossmann https://www.youtube.com/watch?v=eL_5YDRWqGE&t=60s
BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 6988
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 12:11    Post subject: Reply with quote
ryukin wrote:
shaad wrote:
aledr wrote:
I was testing today and seems that If you fill Netmask Priority as shaad done ("192.168.0.2/24") It will apply to all hosts into 192.168.0.0/24 (192.168.0.0-192.168.0.254).
Am I wrong?


Yes it applies to all hosts!!


I´ve been following this interesting thread..my question is: What do i have to do to NOT apply to all hosts ??? i mean i need different up/dl speeds for different clients...i use: 192.168.20.141/0 500/250 and 192.168.20.139/0 100/50 but no matter what i change on this settings i got ONLY the speed that the first one ip is configured to, in all my hosts. if i have 500 on the first one ip, that´s the speed for the rest of ips i configure...obviously i need different speeds for each host... any help welcome...tnx in advance..... i use v24-sp1 std-special


then define individual clients. /0 is wrong. /32 is correct

_________________
"So you tried to use the computer and it started smoking? Sounds like a Mac to me.." - Louis Rossmann https://www.youtube.com/watch?v=eL_5YDRWqGE&t=60s
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 Display posts from previous:    Page 4 of 4
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum