EA6500 v1 not saving NAT rules

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
josedb
DD-WRT Novice


Joined: 16 Feb 2016
Posts: 3

PostPosted: Wed Aug 26, 2020 15:11    Post subject: EA6500 v1 not saving NAT rules Reply with quote
I've tested at least 5 firmware from very old ones to the last i understand it's working ok on this device (v3.0-r43718 giga)
After some time, rules stop working, if a connect to device via telnet and do "iptables -L" the rules aren't there anymore, but they appear on the GUI.
If i reboot the router it happens the same. Is there any way to solve this? thanks

this is what it looks like:
https://pastebin.com/kbmHWHYx

ie : it shows "ACCEPT udp -- anywhere 192.168.100.10 udp dpt:rfe"
and it's ok, but TCP rule has desappeared

https://i.imgur.com/IqMyYBG.png
Sponsor
josedb
DD-WRT Novice


Joined: 16 Feb 2016
Posts: 3

PostPosted: Wed Aug 26, 2020 22:52    Post subject: Reply with quote
Close thread, this router and dd-wrt does not work. It's too problematic
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum