FlashRouters app not loading after boot

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
plguzman
DD-WRT Novice


Joined: 26 Oct 2011
Posts: 8

PostPosted: Tue Sep 15, 2020 5:47    Post subject: FlashRouters app not loading after boot Reply with quote
Hello... Something is bugging me with my R6700. I have 44112 installed. All works just fine and I have FlashRouters app installed at "My Page" tab. But every time I reboot the router the app fails to load. I have to boot again and works fine, but I need 2 boots to get it working.

Should be something with the 44112 build? Should I reinstall the app?

Thanks for your comments.
Sponsor
foz111
DD-WRT User


Joined: 01 Oct 2017
Posts: 341
Location: Earth

PostPosted: Wed Sep 16, 2020 9:26    Post subject: Reply with quote
On every boot it downloads all certificates etc in to tmp/ i can only assume you have either DNS or Wan issue on your router, maybe a sleep 30 command could be added to the script to allow more time for your Wan to come up (if that's the problem)? You should be able to run the script manually from commands to test if that's the problem, i don't use but i did have a play once up to a time but didn't like the idea it had to go out on wan to grab all files from there website, if there site goes down you have no vpn.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum