Problem with installing external USB hard drive

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
Mazufa
DD-WRT User


Joined: 20 Jul 2019
Posts: 85
Location: Finland

PostPosted: Sat Aug 03, 2019 13:19    Post subject: Reply with quote
Today I tried to install the latest dd-wrt firmware on my Linksys wrt 1900acs v2 router. The installation failed for some reason and after installation I still had the 39144 version installed.

What could be wrong with the latest version not being successfully installed?
Sponsor
kernel-panic69
DD-WRT Guru


Joined: 08 May 2018
Posts: 6446
Location: Texas, USA

PostPosted: Sat Aug 03, 2019 15:26    Post subject: Reply with quote
Mazufa wrote:
Today I tried to install the latest dd-wrt firmware on my Linksys wrt 1900acs v2 router. The installation failed for some reason and after installation I still had the 39144 version installed.

What could be wrong with the latest version not being successfully installed?


https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=320696
SurprisedItWorks
DD-WRT Guru


Joined: 04 Aug 2018
Posts: 786
Location: Appalachian mountains, USA

PostPosted: Sun Aug 04, 2019 0:38    Post subject: Reply with quote
The latest one is too large for partition two. It has to be installed in partition one. See the Cliff Notes sticky at the beginning of this forum for how todo that.
_________________
Five Linksys WRT1900ACSv2 routers on BS 42926:
VLANs, multiple VAPs, NAS, QoS, client-mode travel router, OpenVPN client/PBR (AirVPN), two DNSCrypt servers (incl Quad9) routed through vpn.
Mazufa
DD-WRT User


Joined: 20 Jul 2019
Posts: 85
Location: Finland

PostPosted: Sun Aug 04, 2019 20:18    Post subject: Reply with quote
kernel-panic69 wrote:
Mazufa wrote:
Today I tried to install the latest dd-wrt firmware on my Linksys wrt 1900acs v2 router. The installation failed for some reason and after installation I still had the 39144 version installed.

What could be wrong with the latest version not being successfully installed?


https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=320696


I have successfully upgraded to the latest version of my DD-WRT firmware as shown in this picture! Smile

Many thanks for your help! Smile

Goto page Previous  1, 2, 3, 4 Display posts from previous:    Page 4 of 4
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.) All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum