Any special reason why a new iPad Pro 11 wouldn't connect?

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
commodore
DD-WRT User


Joined: 20 Jun 2010
Posts: 139

PostPosted: Mon Jul 29, 2019 16:33    Post subject: Any special reason why a new iPad Pro 11 wouldn't connect? Reply with quote
The other day I tried in vain to connect a new iPad Pro 11 (2018) to a TP-Link WR1043ND V3. The firmware was r40189, later updated to r40400. The iPad would always say "incorrect password", although it was very much correct.

I tried everything: resetting network settings on the iPad, completely resetting the iPad to defaults, and in the end also resetting the router to defaults and setting it up again from scratch.

Nothing helped.

Any idea what could be the cause? I googled everywhere, mostly found rather generic solutions that didn't apply (or didn't apply anymore, as I'd tried them all already). Did they (Apple) implement some interoperability "improvement" in this regard (I never had any issue connecting any of their devices, or connecting any other device to this router, before)?
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum