New Build 06-27-2019-r40134

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)
Goto page 1, 2  Next
Author Message
PIZZEDMEOFF
DD-WRT User


Joined: 12 Dec 2017
Posts: 155
Location: FL

PostPosted: Fri Jun 28, 2019 13:29    Post subject: New Build 06-27-2019-r40134 Reply with quote
FTP:
https://download1.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/betas/2019/06-27-2019-r40134/

Timeline:
https://svn.dd-wrt.com/timeline

Kernel: Linux 4.9.183 #1112 SMP

_________________
Downloads:
ftp site: ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2019
SVN Timeline:
https://svn.dd-wrt.com/timeline
Commands:
Misc: sleep 10;stopservice nas;stopservice wlconf;startservice wlconf;startservice nas
samba: { sleep 30; stopservice samba3; startservice samba3; } &


WRT1900ACv1:

WIFI: 2.4ghz: NG-mixed, 20mhz channel width, channel 6, WPA2-CCMP-128.
WIFI: 5ghz: AC/N mixed, 80mhz channel width, channel 100+6, WPA2-CCMP-128.
Misc Info: Wireless Mode: "Client" WPA2 Personal: "CCMP-128 (AES)", Virtual Wireless AP "2.4 + 5ghz", Static IP's VIA Mac+Host, SFE Enabled, No Rebind, Strict, no-resolv.
Sponsor
MLandi
DD-WRT User


Joined: 04 Dec 2007
Posts: 170

PostPosted: Fri Jun 28, 2019 17:17    Post subject: Reply with quote
Updated w/FF 67.0.4, no issues. All functions working as expected. No issues.
_________________
Netgear R9000 X10
DD-WRT v3.0-r41686 std (12/10/19)
AP, DNSMasq, Local DNS
CloudFlare DNS
QoS using HFSC w/CAKE
Static Leases & DHCP
2.4GHz: 3 + 7 (2422 MHz HT40)
5GHz: 161 + 155 (5805 MHz VHT80)
Xfinity 1Gbps/35Mbps
scar1943
DD-WRT User


Joined: 10 Nov 2018
Posts: 201
Location: South Carolina

PostPosted: Fri Jun 28, 2019 17:36    Post subject: DD-WRT v3.0-r40134 std (06/27/19) Reply with quote
WRT3200ACM V1 r40134 Firefox 67.0.4 (64-bit) webflash

OpenVPN CLIENT works fine (nordvpn server)
5GHz wpa2 CCMP-128 (AES)working fine 20MHz Mixed
2.4GHz wpa2 CCMP-128 (AES)working fine 20MHz Mixed
NAS via USB Samba also working fine **YEAH!**
giles02134
DD-WRT User


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 117

PostPosted: Sat Jun 29, 2019 1:14    Post subject: Reply with quote
Upgraded from r40048 with no issues. Firefox 67.0.4 x64
Everything appears to be working normally.

Am hoping that the auto-reboot feature will work with this release.

_________________
Router: Linksys WRT1900ACSv2
Modem: Arris Surfboard SB6141
DD-WRT v3.0-r41218 std (10/1/19)
ISP: RCN
NAS: ReadyNas314
ellick
DD-WRT User


Joined: 28 Mar 2016
Posts: 241

PostPosted: Sat Jun 29, 2019 14:46    Post subject: Reply with quote
webflash from r4009 build. in Chrome

Everything working.


Last edited by ellick on Sun Jun 30, 2019 4:16; edited 1 time in total
giles02134
DD-WRT User


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 117

PostPosted: Sat Jun 29, 2019 18:37    Post subject: Reply with quote
I'm happy to report that the Scheduled Reboot option worked. The question is: will it continue to do so? I'll update in a few days.
_________________
Router: Linksys WRT1900ACSv2
Modem: Arris Surfboard SB6141
DD-WRT v3.0-r41218 std (10/1/19)
ISP: RCN
NAS: ReadyNas314
scar1943
DD-WRT User


Joined: 10 Nov 2018
Posts: 201
Location: South Carolina

PostPosted: Sat Jun 29, 2019 19:36    Post subject: Reply with quote
giles02134 wrote:
I'm happy to report that the Scheduled Reboot option worked. The question is: will it continue to do so? I'll update in a few days.


Epic news! I've been watching r40134 pretty close. Noticed the stay alive options are working on my end as well.
Justanotherbrokenrouter
DD-WRT User


Joined: 27 Apr 2019
Posts: 72

PostPosted: Sat Jun 29, 2019 21:54    Post subject: Reply with quote
Web Flashed W/Chrome.
Linksys WRT3200ACM
DD-WRT Build r40134
5GHz Mixed, Wide HT40 (40MHz), 124-Upper, 2.4GHz Mixed, Full (20MHz), 2.4/5GHz All Disabled
NordVPN DNS 1, DNS 2, DNS 3 Disabled
NordVPN Client
NordVPN UDP 85-75Mbps/11Mbps out of 200/12Mbps ISP service.
Old Builds r36247 NordVPN UDP 140Mbps/11Mbps

Although Speeds are decreasing in newer builds. Ping, jitter, and packet loss is improving. First build in a while that I have been able to stream, and game without lag, and skips.

Build r40134 is (FINALLY) a step in the right direction.

ISP router IP address is still showing up in active clients (IP address eth0), and this started with build r37582. Unable to keep DNS 3 at default 0.0.0.0 with all builds. DNS 3 should have the ability to default to 0.0.0.0, or be disabled. Would just like to see the speeds of old builds in the new builds. Erase nvram works, but doesn't return flash erased message back in telnet with builds past r37932.
rickmach55
DD-WRT Novice


Joined: 30 Jun 2019
Posts: 1

PostPosted: Sun Jun 30, 2019 1:45    Post subject: No setting for DNSCrypt Reply with quote
Web Flashed W/Chrome.
Linksys WRT1900AC V2
DD-WRT Build r40134
OpenDNS 1, DNS 2,

I updated and had it reset to defaults. I have manually reapplied the settings (since I was updating from a very old build). I previously had DNSCrypt configured with OpenDNS. However, when I go to the Services/Services tab, there is no configuration for DNSCrypt. This is even after the new feature header says it is there on that page.

Everything else seems ok.
giles02134
DD-WRT User


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 117

PostPosted: Sun Jun 30, 2019 9:32    Post subject: Reply with quote
Well, once again, the Scheduled Reboot worked the first night after upgrading, but it did NOT work the second night. This has happened with earlier releases as well.

I've changed the time from 3:00 to 2:30, to see if re-writing the value makes a difference, and will post again tomorrow.

_________________
Router: Linksys WRT1900ACSv2
Modem: Arris Surfboard SB6141
DD-WRT v3.0-r41218 std (10/1/19)
ISP: RCN
NAS: ReadyNas314
giles02134
DD-WRT User


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 117

PostPosted: Mon Jul 01, 2019 14:31    Post subject: Reply with quote
Scheduled Reboot failed to fire off. Why it works the first time after upgrading, and not after that is a mystery to me. Everything else, however, appears to be working normally.
_________________
Router: Linksys WRT1900ACSv2
Modem: Arris Surfboard SB6141
DD-WRT v3.0-r41218 std (10/1/19)
ISP: RCN
NAS: ReadyNas314
pbphoto
DD-WRT Novice


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 39

PostPosted: Sun Jul 07, 2019 10:36    Post subject: Reply with quote
Upgraded from 39884 via GUI without any problems. Uptime is almost 8 days now.. Performance looks and feels good. Very stable in my environment.

Linksys WRT3200ACM: gateway mode, DNSMasq for DNS and DHCP, OpenVPN client (Mullvad), Firewall enabled, QoS enabled, PBR enabled (SFE disabled). WIFI: 2.4ghz: NG-mixed, 20mhz channel width, channel 1, WPA2-CCMP-128. 5ghz: AC/N mixed, 80mhz channel width, channel 100+6, WPA2-CCMP-128.

Linksys WRT1900ACS: router mode, hardwired ethernet lan to WRT3200ACM above. WIFI: 2.4ghz: NG-mixed, 20mhz channel width, channel 6, WPA2-CCMP-128. 5ghz: AC/N mixed, 80mhz channel width, channel 52+6, WPA2-CCMP-128.
greatmoo27
DD-WRT Novice


Joined: 22 Jan 2019
Posts: 24

PostPosted: Fri Jul 12, 2019 9:40    Post subject: Reply with quote
This has been the best build so far for my router -WRT1900ACS V2. R40134 has an uptime of 9 days now without any errors reported on Wireless Packet RX & TX. I've always had packet losses from previous builds, but this one is reporting no packet losses at all. FYI - I did not even change the router position or anything.
pbphoto
DD-WRT Novice


Joined: 29 Oct 2017
Posts: 39

PostPosted: Fri Jul 12, 2019 13:27    Post subject: Reply with quote
13 days uptime on my two routers. Very happy with this build. Environment listed two posts above ---^[/b]
ellick
DD-WRT User


Joined: 28 Mar 2016
Posts: 241

PostPosted: Fri Jul 12, 2019 14:11    Post subject: Reply with quote
I'm wondering if anyone else has noticed problems accessing the web GUI after a few days? Internet and wireless all work but even with a wired connection I sometimes can't connect to 192.168.1.1 It just hangs while trying on multiple browsers and devices. I can connect via telnet with putty.

I've googled and found reports like this off and on but never seen any reasons or actual fixes for it.
Goto page 1, 2  Next Display posts from previous:    Page 1 of 2
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.) All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum