Losing 2.4GHz on AC56U

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
twrist
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jan 2018
Posts: 1

PostPosted: Tue Jan 16, 2018 21:53    Post subject: Losing 2.4GHz on AC56U Reply with quote
I have had a working config that has not been touched for a bout 6 months. (From April 2017 to Dec 2017).

For the last month, nothing has changed on the router but the 2.4GHz channel stops working. The router does a reboot over night and sometimes it start broadcasting its SSID sometimes it doesn't after the reboot.

I have tried resetting the factory settings, flashing new firmware but the problem persists. The 5GHz channel is
fine. In the status is says the radio is on but it is not transmitting.

Anyone know what could be happening?
Sponsor
stoney li
DD-WRT User


Joined: 12 Apr 2013
Posts: 248

PostPosted: Wed Jan 17, 2018 0:40    Post subject: Reply with quote
do you have google home/home max/home mini/chromecast? If so, those devices can kill your router.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum