New Build - 09/19/2017 - r33375

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
numerci
DD-WRT User


Joined: 02 May 2012
Posts: 134

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 13:06    Post subject: Reply with quote
Router Model: Linksys WRT-160NL
Status: Bricked
Reset: YES/NO - doesn't matter
Errors: Power LED blinking continuously and no IP is assigned to the PC. The reset button has no effect. Same as on the last versions.
Updated from: 33006 (the last one that worked).
Ticket: #5959
PS: Not all WRT-160NL units have the same problem...
Sponsor
Detection
DD-WRT User


Joined: 19 Jan 2012
Posts: 403
Location: UK

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 13:20    Post subject: Reply with quote
numerci wrote:
Router Model: Linksys WRT-160NL
Status: Bricked
Reset: YES/NO - doesn't matter
Errors: Power LED blinking continuously and no IP is assigned to the PC. The reset button has no effect. Same as on the last versions.
Updated from: 33006 (the last one that worked).
Ticket: #5959
PS: Not all WRT-160NL units have the same problem...


Running 33180 on my 160NL without problems

_________________
TPLINK TL-WR2543ND (5GHz)
WRT160NL (2.4GHz)
numerci
DD-WRT User


Joined: 02 May 2012
Posts: 134

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 14:00    Post subject: Reply with quote
I know that is running for others... my hardware seem to be a bit different: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=311134&postdays=0&postorder=asc&start=15
Orgun
DD-WRT Novice


Joined: 31 Jan 2009
Posts: 39

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 20:52    Post subject: Reply with quote
Router: TP-Link TL-1043ND v1.x

Reset: no
Errors: Yes, bad wifi

Web upgrade from r33342

Now, no downgrade web gui Sad

FTP? No.


root@Roteador:~# cd /tmp

root@Roteador:/tmp# wget ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2017/09-11-2017-r33345/tplink_tl-wr1043nd/tl-wr1043nd-webflash.bin

Connecting to ftp.dd-wrt.com (185.84.6.100:21)
tl-wr1043nd-webflash 100% |***********************************************************************| 7872k 0:00:00 ETA

root@Roteador:/tmp# write tl-wr1043nd-webflash.bin Linux

function stop_pppoeserver not found

function stop_freeradius not found

Image too big for partition: linux


No wifi, no downgrade Rolling Eyes
dbhost
DD-WRT User


Joined: 22 Feb 2013
Posts: 76

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 0:15    Post subject: Reply with quote
Just an FYI, I have 2 routers that will be getting this upgrade this week.

Buffalo WZR-600DHP. I am planning on doing a full factory reset on this as I am giving it to my brother in law to get him back and going on WiFi after the Harvey floods.

TrendNet TEW-82dru.
I am planning on trying to keep my configuration for this one as I don't want ot have to reset my network...

Will post results soonest possible.
gabrielra
DD-WRT Novice


Joined: 21 May 2015
Posts: 30

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 11:08    Post subject: Reply with quote
Hi,

Any solution to downgrade on TP-Link TL-1043ND v2 ?

I have

Code:
root@Router:/tmp# wget ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2017/09-11-2017-r33345/
tplink_tl-wr1043nd-v2/tplink_tl-wr1043nd-v2.bin
Connecting to ftp.dd-wrt.com (185.84.6.100:21)
tplink_tl-wr1043nd-v 100% |*******************************|  7872k  0:00:00 ETA

root@Router:/tmp# write tplink_tl-wr1043nd-v2.bin linux
Image too big for partition: linux
linux: Invalid argument

root@Router:/tmp# cat /proc/mtd
dev:    size   erasesize  name
mtd0: 00010000 00010000 "RedBoot"
mtd1: 00790000 00010000 "linux"
mtd2: 00662000 00010000 "rootfs"
mtd3: 00070000 00010000 "ddwrt"
mtd4: 00010000 00010000 "nvram"
mtd5: 00010000 00010000 "board_config"
mtd6: 00800000 00010000 "fullflash"
mtd7: 00030000 00010000 "fullboot"
mtd8: 00010000 00010000 "uboot-env"


Thanks
Mile-Lile
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2013
Posts: 1521
Location: Belgrade

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 12:52    Post subject: Reply with quote
gabrielra wrote:
Hi,

Any solution to downgrade on TP-Link TL-1043ND v2 ?

Thanks


did you tried TFTP method? Every tp link has recovery mode...

http://forum.tp-link.com/showthread.php?81462-How-to-recovery-the-router-when-you-bricked-it
fizikz
DD-WRT User


Joined: 10 Nov 2016
Posts: 187

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 17:26    Post subject: Reply with quote
Router Model: TP-Link TL-WR841ND v8
Firmware Version DD-WRT v3.0-r33375 std (09/19/17)
Kernel VersionLinux 3.18.71 #10481 Tue Sep 19 03:10:34 CEST 2017 mips
Status: OK
Reset: NO
Errors: NO

Uptime: 12 days. No problems. Happy. Smile


Last edited by fizikz on Fri Oct 06, 2017 16:13; edited 1 time in total
centdroid
DD-WRT Novice


Joined: 09 Sep 2016
Posts: 5

PostPosted: Tue Sep 26, 2017 2:03    Post subject: Reply with quote
fizikz wrote:
Router Model: TP-Link TL-WR841ND v8
Firmware Version DD-WRT v3.0-r33375 std (09/19/17)
Kernel VersionLinux 3.18.71 #10481 Tue Sep 19 03:10:34 CEST 2017 mips
Status: OK
Reset: NO
Errors: NO

Uptime: 1 day


Cool we have the same type!

Same as him.
Status: OK
Reset: No
Errors: No
dbhost
DD-WRT User


Joined: 22 Feb 2013
Posts: 76

PostPosted: Tue Sep 26, 2017 2:33    Post subject: Reply with quote
Router Model: TrendNET TEW-824DRU

Status: Working
Reset: No
Errors: None so far.(Up less than 2hrs since update.)

Firewall is doing what I expect, no unusual blockages etc...

It should be noted, when I moved from my old Buffalo N600 router to the TrendNET I stopped using the USB hard drive so that isn't a test I ran...
Vexx-10773
DD-WRT Novice


Joined: 26 Aug 2015
Posts: 7

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 13:44    Post subject: Reply with quote
Router Model: TP-Link TL-WR1043ND v2
Firmware Version DD-WRT v3.0-r33375 std (09/19/17)
Status: OK
Reset: NO
Errors: Dropped connection after 3 days requiring manual restart. Unable to up or downgrade firmware. Bricked when trying to install stripped firmware. Tftp back to stock helped.

For anyone who needs a quick tutorial:
https://www.youtube.com/watch?v=b81CWCBYf2w

This tutorial is for WR1043ND V3, but works for V2 as well.
gadgetpig
DD-WRT User


Joined: 20 Feb 2014
Posts: 74

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 14:44    Post subject: Reply with quote
Quote:

Thanks gadgetpig!

used that method to successfully upgrade two of my D-Link DIR-615 E3s which were also failing to upgrade via web-gui.

fyi; WAN does not need to be enabled - mine is disabled and assigned to the switch.

in any case, enable telnet: webgui -> services -> services -> Telnet: Enable -> Save -> Apply


@Jamar666

Hello, actually it was already enabled under that section. But many thanks to you, it made me look closer again, and I discovered something!Surprised

If you setup a DDWRT device as access point, then you MUST specify gateway/dns IP settings under the setup tab>network setup. In my case those values were missing. As soon as I populated gateway/dns, telnet was able to download via wget. Previously nothing happened via telnet wget.
moonglows
DD-WRT User


Joined: 01 Mar 2016
Posts: 58

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 17:22    Post subject: Reply with quote
Router Model: EA8500

Status: bad
Reset: no
Errors: everything works fine except for openvpn server is not starting. when I get back home I'll try the newer firmware out to see if that resuscitates it.

----
edit: my certs were too insecure--many years old Razz re-generated certs worked fine on this build


Last edited by moonglows on Fri Sep 29, 2017 21:29; edited 1 time in total
mrjcd
DD-WRT Guru


Joined: 31 Jan 2015
Posts: 5398
Location: Texas

PostPosted: Thu Sep 28, 2017 17:43    Post subject: Reply with quote
moonglows wrote:
Router Model: EA8500

Status: bad
Reset: no
Errors: everything works fine except for openvpn server is not starting. when I get back home I'll try the newer firmware out to see if that resuscitates it.

What build did you have previously?
ovpn server works fine on EA8500 w/r33375 and also on r33413.

If you came from r33006 or earlier build it is possible you are using keys that are no longer compatible with newer openssl.
Keys must be made using RSA security.
The older md5 security is no longer valid.

Also if you was using AES-512-CBC in server config it is also no longer good w/ new openssl

http://svn.dd-wrt.com/ticket/5923

http://svn.dd-wrt.com/ticket/5944
moonglows
DD-WRT User


Joined: 01 Mar 2016
Posts: 58

PostPosted: Fri Sep 29, 2017 21:28    Post subject: Reply with quote
mrjcd wrote:
moonglows wrote:
Router Model: EA8500

Status: bad
Reset: no
Errors: everything works fine except for openvpn server is not starting. when I get back home I'll try the newer firmware out to see if that resuscitates it.

What build did you have previously?
ovpn server works fine on EA8500 w/r33375 and also on r33413.

If you came from r33006 or earlier build it is possible you are using keys that are no longer compatible with newer openssl.
Keys must be made using RSA security.
The older md5 security is no longer valid.

Also if you was using AES-512-CBC in server config it is also no longer good w/ new openssl

http://svn.dd-wrt.com/ticket/5923

http://svn.dd-wrt.com/ticket/5944


great point. I think my old certs were probably too insecure--1024 bit? in any case, I regenerated with more up to date inputs and it worked fine in this build as well as the newer build. I didn't get a chance to post yet on the other thread, but I'll do that now to say it works well Smile

Thanks mrjcd!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next Display posts from previous:    Page 4 of 7
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum