New Build - 09/19/2017 - r33375

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
Alozaros
DD-WRT Guru


Joined: 16 Nov 2015
Posts: 4177
Location: UK, London, just across the river..

PostPosted: Sat Sep 23, 2017 15:24    Post subject: Reply with quote
Router Model TPLINK WR1043ND V2
Firmware Version DD-WRT v3.0-r33375 std (09/19/17)
Kernel Version Linux 3.18.71 #10491 Tue Sep 19 03:20:22 CEST 2017 mips

update via GUI 33306>33375
reset: Yes x2
status: operational
Errors: none so far

all the update via GUI was smooth and ok, I will report later if any errors occur...

_________________
Atheros
TP-Link WR740Nv1 -----DD-WRT 45928 BS AP,NAT
TP-Link WR740Nv4 -----DD-WRT 44251 BS WAP/Switch
TP-Link WR1043NDv2 ---DD-WRT 45849 BS AP,NAT,AP Isolation,Firewall,Local DNS,Forced DNS,DoT,VPN,VLAN
TP-Link WR1043NDv2 ---DD-WRT 45928 BS AP,NAT,AD/Block,Firewall,Local DNS,Forced DNS,DoT,VPN,VLAN
TP-Link WR1043NDv2 ---Gargoyle OS 1.12.0 AP,NAT,QoS,Quotas
Qualcomm/IPQ8065
Netgear R7800 -----DD-WRT 45928 BS AP,NAT,AD-Block,AP&Net Isolation,VLAN's,Firewall,Local DNS,DoT
Broadcom
Netgear R7000 -----DD-WRT 45928 BS AP,Wi-Fi OFF,NAT,AD-Block,Firewall,Local DNS,Forced DNS,VLAN's,DoT,VPN
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Stubby for DNS over TLS I DNSCrypt v2 by mac913
Sponsor
mrjcd
DD-WRT Guru


Joined: 31 Jan 2015
Posts: 5398
Location: Texas

PostPosted: Sat Sep 23, 2017 15:25    Post subject: Reply with quote
mrjcd wrote:
mrjcd wrote:
EA8500 Cool
DD-WRT v3.0-r33375 std (09/19/17)
Linux 3.18.71 #178 SMP PREEMPT Tue Sep 19 00:24:45 CEST 2017 armv7l
No Reset
Good
USB automount works fine on da EA8500


Worked good when it worked & wireless was great but --
in day 4 it rebooted --- can't have that crap
So I booted back into r33345

Something goes nuts and you instantly blame it on DD-WRT ... WTH??

This reboot error mess was caused by gufusass on my network installing a crap app.
It seems the yahoo app store's Google Play Movies & TV was installed on the TV and when activated/setup it
caused an untold amount of trouble. Might be it's in some type conflict with chromecast that is also connected to TV.
Chromecast is of course always on and don't cause any trouble -- we do alot with it.
The TV is hardwired but on same network as chromecast. Don't really know what reason for problem but it was
constant with other routers and other dd-wrt builds.... it'll kill the routers within 1 minute.
All apps on TV are from Yahoo app store ( yea don't even get me started 'bout what I think there ).
Sometimes just use Netflix, Hulu, Vudu, YouTube direct from TV app rather than Chromecast and all is good but
the google play movies & tv app from yahoo is a killer ..... it has been deleted off the TV.
All is well now. .... so I'll still give love to r33375
Jamar666
DD-WRT Novice


Joined: 17 Jan 2015
Posts: 21

PostPosted: Sat Sep 23, 2017 17:22    Post subject: Reply with quote
gadgetpig wrote:
IgorZ wrote:
Router: D-Link DIR-615-E3/E4

Still does not work firmware update via web interface.
The file is loaded and nothing happens.

Last working version 33180.


Hi Igor, you can try the "telnet method" to upgrade. This works as long as your DLink-615 is in router mode (wan enabled). If it's in AP mode, it will not work (wan disabled)

1.) download putty and telnet into your router (192.168.1.1)
username=root, password=router password)

2.) at prompt (#) type:

cd /tmp

3.) then type:

wget ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2017/09-19-2017-r33375/dlink-dir615e3/dir615e3-firmware.bin

4.) then type:

write dir615e3-firmware.bin linux

It will start to upgrade, give time until complete

5.) when completed, type "reboot" and it will reboot the router. Wait a few minutes after it reboots and log back into the webgui.

As with any flashing, there's always a risk to brick unit. However this is the step I used with my Dlink 615-E3, and it's working ok.



Thanks gadgetpig!

used that method to successfully upgrade two of my D-Link DIR-615 E3s which were also failing to upgrade via web-gui.

fyi; WAN does not need to be enabled - mine is disabled and assigned to the switch.

in any case, enable telnet: webgui -> services -> services -> Telnet: Enable -> Save -> Apply
oenone1974
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2017
Posts: 16
Location: davao city

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 1:17    Post subject: Reply with quote
i have archer c7 v2

can i use gadgetpig's method to upgrade my firmware too ?

no matter what i do it seems that the dd wrt firmware of my tplink archer c7 v2 is stuck fw ver 33342

_________________
help me
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7214
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 1:29    Post subject: Reply with quote
Yes you can use that method.
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Installation#Method_3:_Flashing_with_Command_Line

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
oenone1974
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2017
Posts: 16
Location: davao city

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 1:59    Post subject: Reply with quote
@malachi

it still wont install

_________________
help me


Last edited by oenone1974 on Sun Sep 24, 2017 2:17; edited 1 time in total
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7214
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 2:09    Post subject: Reply with quote
Maybe the file is to big to flash. Please make the picture smaller.
_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
oenone1974
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2017
Posts: 16
Location: davao city

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 2:32    Post subject: Reply with quote
is my dd wrt now bricked ?

i cant seem to do anything about updating the firmware version ?

i cant even downgrade fw version either

_________________
help me
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7214
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 2:34    Post subject: Reply with quote
Try the web revert to go back to stock. http://www.dd-wrt.com/phpBB2/download.php?id=30565
_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.


Last edited by Malachi on Sun Sep 24, 2017 2:37; edited 1 time in total
oenone1974
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2017
Posts: 16
Location: davao city

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 2:36    Post subject: Reply with quote
where can i get get that ?

i am still a noob with regards to this

i am sorry

_________________
help me
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7214
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 2:38    Post subject: Reply with quote
There is a sticky at the top of this forum labeled "files for reverting to stock"
It's a good idea the read the announcements and stickies at the top of a forum.

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
oenone1974
DD-WRT Novice


Joined: 17 Mar 2017
Posts: 16
Location: davao city

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 3:59    Post subject: Reply with quote
i just tried reverting my archer c7v2 to stock

but i think it went wrong

i just get a boot loop , what i mean is all leds are flashing every 20-30 seconds only power led is on constantly

can i still repair this or is the router doomed ?

_________________
help me


Last edited by oenone1974 on Sun Sep 24, 2017 8:06; edited 1 time in total
Mile-Lile
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2013
Posts: 1521
Location: Belgrade

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 6:25    Post subject: Reply with quote
this is my favorite build:)

Code:
root@mile-lile:~# uptime -a
 08:22:09 up 3 day, 10:35,  load average: 0.04, 0.04, 0.00
h8red
DD-WRT Guru


Joined: 28 Jun 2011
Posts: 580
Location: Vilnius, Lithuania

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 10:12    Post subject: Reply with quote
Router: TP-Link TL-WR842ND v2
Kernel: 3.10.107 #40049
Reset: no
Errors: no

Web upgrade from r33342

_________________
[Ramips] Nexx WT3020F Openwrt @kernel #4.14.167 (OpenVPN server, Wireguard server, AD blocking, SQM QOS, USB)
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7214
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sun Sep 24, 2017 11:40    Post subject: Reply with quote
oenone1974 wrote:
i just tried reverting my archer c7v2 to stock

but i think it went wrong

i just get a boot loop , what i mean is all leds are flashing every 20-30 seconds only power led is on constantly

can i still repair this or is the router doomed ?


Read this https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wdr7500#tftp_recovery_de-bricking

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next Display posts from previous:    Page 3 of 7
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum