New build is out 32753 (BS) 2017-07-19

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
EA6500v1
DD-WRT User


Joined: 06 Feb 2016
Posts: 50
Location: /etc

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 11:08    Post subject: New build is out 32753 (BS) 2017-07-19 Reply with quote
ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2017/07-19-2017-r32753/


Changelog
https://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=279467
http://svn.dd-wrt.com/timeline

Router:
Firmware:
Kernel:
Status:
Reset:
Errors:


This build thread is for reporting successes and problem with loading this experimental test build. This is important info for developers and users. Always state your hardware and SPECIFIC build (e.g. 29000_NEWD-2_K2.6_mega-nv64k.bin). Do not ask questions about your specific router or how to configure it in this thread; create your own thread to discuss any specific problems you have or need resolved. Please also do not respond to such questions. This thread is to report info, not to seek it. Posts that do not add to understanding this build will be deleted. Make sure you know how to flash properly and the risk before using this build. It is important to adhere to these requirements, to keep this thread from becoming impossibly long and useless. If you don't know what build to flash and how to flash properly and have a means of recovery if things should go wrong, do NOT flash this experimental test build.


Last edited by EA6500v1 on Fri Jul 28, 2017 18:55; edited 2 times in total
Sponsor
EA6500v1
DD-WRT User


Joined: 06 Feb 2016
Posts: 50
Location: /etc

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 11:29    Post subject: EA6500 v1 Reply with quote
Router: EA6500 v1
Firmware: r32753 (07/19/17)
Kernel: Linux 3.10.107 #15205 Wed Jul 19 08:52:37 CEST 2017 mips
Status: Up and running
Reset: erase nvram
Errors: None so far

I have noticed a drop in both WL0 and WL1 temperatures so far, with an uptime of 5 minutes. webgui fully functional
---
EDIT: I spoke too soon. httpd process that serves port 80 stops working few seconds to minutes after running. I can still access the webgui over SSL, which doesn't seem to crash
---
EDIT 2: The httpd -S process runs for a good 10 minutes or so until it crashes too. Restarting httpd fixes things for a few minutes.
---
EDIT 3: It also seems like the both the httpd -p 80 and httpd -S processes restart within 30 seconds of crashing automatically. It only crashes when you start using the webgui (heavily).
bg4drl
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jan 2017
Posts: 40

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 12:56    Post subject: Reply with quote
WRT3200 ath0 only VHT20SGI connect,
Do not want to try r8000 and r8500, should be the same result
Or has been using debug very perfect, practical and stable
Kong's 735M firmware, at least without serious problems causing trouble
wicket
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jul 2017
Posts: 45
Location: Wisconsin, USA

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 14:21    Post subject: Reply with quote
Router: Linksys EA6500 V1
Firmware Version: DD-WRT v3.0-r32753 giga (07/19/17)
Kernel Version: Linux 3.10.107 #15205 Wed Jul 19 08:52:37 CEST 2017 mips
Status: Working
Reset: No
Errors: GUI crashes after around 10 minutes like stated above, although recovery time with just refreshing web browser isn't as long as previous build.

GUI seems a bit more stable than in previous beta r32597 that I had running. I'm able to click around quite a bit more before it refuses connection. Still crashes out occasionally though simply waiting about 1 minute allows web browser to reconnect. In previous version i had to wait 5 - 10 minutes at times.
NP
DD-WRT Novice


Joined: 13 Aug 2016
Posts: 17

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 15:00    Post subject: Reply with quote
Router NameR6300/DD-WRT
Router ModelNetgear R6300
Firmware Version DD-WRT v3.0-r32753 giga (07/19/17)
Kernel VersionLinux 3.10.107 #15205 Wed Jul 19 08:52:37 CEST 2017 mips
Reset: No
Errors: No
skydivedani
DD-WRT Novice


Joined: 05 Jul 2017
Posts: 22

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 15:49    Post subject: Reply with quote
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!
egc
DD-WRT Guru


Joined: 18 Mar 2014
Posts: 7693
Location: Netherlands

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 16:33    Post subject: Reply with quote
Instructions can be found at the following thread: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219&postdays=0&postorder=asc&start=15

Mind you the
Code:
erase nvram
command is not safe on all routers
_________________
Routers:Netgear R7800, R6400v1, R6400v2, Linksys EA8500, EA6900 (XvortexCFE), E2000 (converted WRT320N), WRT54GS v1.
WireGuard Documents & Guides:https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=327397
OpenVPN Documents & Guides: https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=327398
IPSET: https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=327261
Install guide R6400v2:http://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=316399
Install guide R7800: https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=320614
Forum Guide Lines (important read):https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=324087
Xeon2k8
DD-WRT Guru


Joined: 11 Feb 2016
Posts: 1285

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 16:42    Post subject: Reply with quote
skydivedani wrote:
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!

wget, then write then reboot, as some said here
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219

_________________
R6400v2 (boardID:30) - Kong 36480 running since 03/09/18 - (AP - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7800 - BS 31924 running since 05/26/17 - (AP - OpenVPN Client - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7000 - BS 30771 running since 12/16/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - OpenVPN Server - Transmission - DDNS - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R6250 - BS 29193 running since 03/20/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - DNSMasq - AdBlocking)
skydivedani
DD-WRT Novice


Joined: 05 Jul 2017
Posts: 22

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 17:18    Post subject: Reply with quote
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!

wget, then write then reboot, as some said here
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219


Thanks!

I'm getting bad TRX header when trying this...
Xeon2k8
DD-WRT Guru


Joined: 11 Feb 2016
Posts: 1285

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 18:25    Post subject: Reply with quote
skydivedani wrote:
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!

wget, then write then reboot, as some said here
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219


Thanks!

I'm getting bad TRX header when trying this...

What url are u using?

_________________
R6400v2 (boardID:30) - Kong 36480 running since 03/09/18 - (AP - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7800 - BS 31924 running since 05/26/17 - (AP - OpenVPN Client - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7000 - BS 30771 running since 12/16/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - OpenVPN Server - Transmission - DDNS - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R6250 - BS 29193 running since 03/20/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - DNSMasq - AdBlocking)
flood404
DD-WRT User


Joined: 18 Dec 2013
Posts: 241

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 19:24    Post subject: r32753 Reply with quote
Router: x64 pc
Firmware: r32753
Kernel: Whatever it comes with
Status: Working
Reset: No
Errors: Not that I can tell.

Router: 320n
Firmware: r32753 mini
Kernel: k2.6 320n
Status: working
Reset: No
Errors: NoRouter:

Router: WNDR 3700v3
Firmware: R32753 Mega k3.x nv64k
Kernel: Whatever the r32753 comes with
Status: Works
Reset: No
Errors: No
skydivedani
DD-WRT Novice


Joined: 05 Jul 2017
Posts: 22

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 20:32    Post subject: Reply with quote
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!

wget, then write then reboot, as some said here
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219


Thanks!

I'm getting bad TRX header when trying this...

What url are u using?


Tried these:
http://ftp.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/betas/2017/04-24-2017-r31899/broadcom/dd-wrt.v24_mega_wrt610n.bin

https://download1.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/betas/2017/04-24-2017-r31899/broadcom/dd-wrt.v24_mega_wrt610n.bin

Also tried to fix like this:

dd if=firm.bin of=ddwrt.trx bs=32 skip=1

write /tmp/ddwrt.trx linux
Xeon2k8
DD-WRT Guru


Joined: 11 Feb 2016
Posts: 1285

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 20:43    Post subject: Reply with quote
skydivedani wrote:
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Xeon2k8 wrote:
skydivedani wrote:
Flashed this build after r31899 to a WRT610NV1 functioning as an accesspoint. Now there is no UI, can somebody tell how to recover in this case.

I can now only telnet the router...

Thanks!

wget, then write then reboot, as some said here
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310219


Thanks!

I'm getting bad TRX header when trying this...

What url are u using?


Tried these:
http://ftp.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/betas/2017/04-24-2017-r31899/broadcom/dd-wrt.v24_mega_wrt610n.bin

https://download1.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/betas/2017/04-24-2017-r31899/broadcom/dd-wrt.v24_mega_wrt610n.bin

Also tried to fix like this:

dd if=firm.bin of=ddwrt.trx bs=32 skip=1

write /tmp/ddwrt.trx linux

Try this one
ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2017/04-24-2017-r31899/broadcom/dd-wrt.v24_mega_wrt610n.bin

_________________
R6400v2 (boardID:30) - Kong 36480 running since 03/09/18 - (AP - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7800 - BS 31924 running since 05/26/17 - (AP - OpenVPN Client - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R7000 - BS 30771 running since 12/16/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - OpenVPN Server - Transmission - DDNS - DNSMasq - AdBlocking - QoS)
R6250 - BS 29193 running since 03/20/16 - (AP - NAS - FTP - SMB - DNSMasq - AdBlocking)
adasch
DD-WRT User


Joined: 02 Jan 2015
Posts: 69
Location: Gdansk, Poland

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 21:46    Post subject: Reply with quote
WRT600N

after reads info about new problems GUI - not tested (I don't want brick it again)

how about new technology according to subject
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=310099&sid=5f4fbe74f205892b3abe6ef9a7dcbf82
FAST NAT QCA SFE ( similiar to CTF)

are you made some tests?

cheers!
PITABoy
DD-WRT User


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 186

PostPosted: Thu Jul 20, 2017 1:16    Post subject: Reply with quote
Router: ausu-rt-ac87u
Firmware: 07-19-2017-r32753
Reset: Tried with and without
Errors: Device drops all connectivity randomly usually with only a couple of minutes of light use. Have to reboot the device manually to get connectivity back.

It was working with 07-08-2017 firmware before the update.
Can anyone confirm?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next Display posts from previous:    Page 1 of 4
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum