Using Tor

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
helpme55
DD-WRT Novice


Joined: 07 Apr 2016
Posts: 8

PostPosted: Sun Apr 10, 2016 18:21    Post subject: Using Tor Reply with quote
I am having a bit of difficulty, maybe someone would be able to lend a hand. So, I have been keeping up to date with Brainslayer's build for the r7000 and i noticed an option for Tor is there. I've noticed that something somewhere is not working. I do have the option checked and when going to check.torproject.org it shows that tor is not running. Is there some way to get Tor to work other than a few mouse clicks that I am apparantly missing? Thanks.
Sponsor
rnix
DD-WRT User


Joined: 23 Feb 2016
Posts: 143

PostPosted: Sun Apr 10, 2016 19:26    Post subject: Reply with quote
Here is quite comprehensive guide.
https://dd-wrt.com/wiki/index.php/Tor_on_R7000
TD33
DD-WRT Novice


Joined: 15 Apr 2016
Posts: 8

PostPosted: Fri Apr 15, 2016 4:31    Post subject: Starting Tor Reply with quote
@helpme55

Quote:
I do have the option checked


Which option, there should be more than one. Can you post a screenshot of just the browser window, showing the options you have?

Quote:
Is there some way to get Tor to work other than a few mouse clicks


I have tested it on other models and it does work. Did you reboot the router after it was enabled?

@rnix
Quote:
Here is quite comprehensive guide.


Much of that guide does not really apply here because the guide was created before the GUI was made. No manual editing should be necessary just to enable Tor.
helpme55
DD-WRT Novice


Joined: 07 Apr 2016
Posts: 8

PostPosted: Fri Apr 15, 2016 15:24    Post subject: Reply with quote
Here are the options


2016-04-15-11-23-45.png
 Description:
 Filesize:  176.44 KB
 Viewed:  6601 Time(s)

2016-04-15-11-23-45.png


TD33
DD-WRT Novice


Joined: 15 Apr 2016
Posts: 8

PostPosted: Sat Apr 16, 2016 3:17    Post subject: Reply with quote
If it is not too much trouble, can you try a wired (ethernet) connection?
thejumpingsheep
DD-WRT Novice


Joined: 28 Jun 2017
Posts: 4

PostPosted: Wed Jun 28, 2017 3:07    Post subject: Reply with quote
Yours worked by just clicking the transparent proxy option? Mine basically breaks the router when i do that. As far as I can tell, it breaks all tcp services. I can still ping and use dns but no port 80, 21, 22, 23 access.

Am i missing something?

Using Linksys ea6400
bellagraphie
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2017
Posts: 7

PostPosted: Tue Oct 03, 2017 23:25    Post subject: Reply with quote
I'd like to bring this topic back. My router became unaccessible upon enabling transparent proxy. Everything is unaccessible including telnet and my reset button is disabled. Is there any way to recover it? Thanks!
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum