TP-LINK tl-wa501g access point died after firmware

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Hardware DIY / Hardware Mods
Author Message
N@der
DD-WRT Novice


Joined: 30 Jan 2016
Posts: 1

PostPosted: Sat Jan 30, 2016 16:26    Post subject: TP-LINK tl-wa501g access point died after firmware Reply with quote
Hello

I have a tp-link access point model (tl-wa501g), it was causing problems on the network and sometimes it doesn't save my config so I decided to upgrade it with an official firmware

http://www.tp-link.us/download/TL-WA501G_V2.html#Firmware

and it began upgrading and after finishing it rebooted then nothing happened and all leds were off except the power led was on and the network card shows cross as it does when the cable is unplugged, so could I flash it with the 4-pins serial port with this firmware (the third/last one that named TL-WA50xG V1 080909) here..

http://www.tp-link.us/download/TL-WA501G_V1.html#Firmware

I did that before with a speedtouch adsl router but long time ago, and of course every device has a different way to do that, not all devices have the same way, so I need to know how to do that with this tp-link ap (tl-wa501g)

any help please Very Happy

pics for the same ap





[/img]
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Hardware DIY / Hardware Mods All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum