latest specials (RC4)

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
f3bandit
DD-WRT Novice


Joined: 28 Mar 2007
Posts: 45

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 0:15    Post subject: Re: V24 RC4 Reply with quote
Eko wrote:
f3bandit wrote:
I seem to be having no problems with my ver. 1.0 wrt54gs
I ran into some snags flashing it with mozilla 1.7.13,

Mozilla is obsolete, get latest SeaMonkey (= new Mozilla). SVG works great.


Hey thanks for the heads up on sea monkey! it works great!
And imo I think this is the best ver. of dd-wrt i have used yet!
keep up the great worl brainslayer and crew!

_________________
If it was made right the first time, We wouldn't need to mod it...
1x WRT600N DD-WRT
1x TP-link Acrher C5 DD-WRT
1x Netgear EX7000
Sponsor
JonNA9D
DD-WRT Novice


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 17

PostPosted: Wed Oct 03, 2007 0:23    Post subject: Reply with quote
Any word on fixing the lack of connectivity when using fixed WAN IP??
klofisch
DD-WRT User


Joined: 17 Jul 2006
Posts: 76

PostPosted: Thu Oct 04, 2007 7:58    Post subject: Reply with quote
Mal ne doofe Frage. Warum sind die Dateien jetzt doppelt so groß? Gehen die noch mit meinem 54GL??

Danke
Peter

--------------------------------
HAT SICH ERLEDIGT Smile
--------------------------------

_________________
---------------------------------------------------------
BLOG under development: http://variousprojects.de/pixelpost
manu
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2007
Posts: 136
Location: Giesen b. Hildesheim

PostPosted: Thu Oct 04, 2007 21:35    Post subject: Reply with quote
Hallo,

wie kann ich in der RC4 unter Setup die Zwangstrennung nutzen?
bzw. wie muss ich das einstellen das die um 03:00 uhr ist.


Gruß Manu
manu
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2007
Posts: 136
Location: Giesen b. Hildesheim

PostPosted: Sat Oct 06, 2007 21:53    Post subject: BUG-Report Reply with quote
BUG:

Moin,

also wenn ich im Basis Setup, Zwangstrennung verändere und danach auf Speichern klicke wird dieser Punkt auf "00:00" gesetzt nicht auf "03:00".
olmari
DD-WRT Guru


Joined: 24 Oct 2006
Posts: 1447
Location: Vaasa, Finland

PostPosted: Sat Oct 06, 2007 22:16    Post subject: Reply with quote
Me not understand ou manu... I don't mean to be rude, but this is english forum, isn't it?
_________________
Site 1:
P3 1GHz Coppermine with DD-WRT v24 as main router
2x Buffalo WHR-HP-G54 with DD-WRT v24 as AP

Site 2:
AMD64 4200+ Dualcore AM2 with DD-WRT v24 as main router
Buffalo WHR-HP-G54 with DD-WRT v24 as AP
manu
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2007
Posts: 136
Location: Giesen b. Hildesheim

PostPosted: Sun Oct 07, 2007 10:44    Post subject: Reply with quote
olmari wrote:
Me not understand ou manu... I don't mean to be rude, but this is english forum, isn't it?


Entschuldigung olmari
Apology olmari

Deutsch:
Moin,

also wenn ich im Basis Setup versuche Zwangstrennung auf 03:00“ umzustellen und danach auf speichern klicke wird dieser Punkt auf "00:00" gesetzt nicht auf "03:00".

Englisch:
Moin,

thus if I try basis in the Setup forcing running on 03:00 “to change over and afterwards on store click becomes this point up “00: 00” set not up “03: 00”.
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 21:48    Post subject: Reply with quote
Keep the good work! =D

I'm not able to get QOS working... Can You advice me?

Regards

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
JonNA9D
DD-WRT Novice


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 17

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 21:55    Post subject: Reply with quote
Still silence and no update on why those of us with fixed IPs loose connectivity under this version?? Rolling Eyes Question Crying or Very sad
fire
DD-WRT Novice


Joined: 25 Aug 2006
Posts: 8
Location: Ireland

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 8:06    Post subject: Reply with quote
In relation to the fixed IP address issue on v24/rc4

Services / DHCP Server

I had to remove all static dhcp assignements on the local DHCP server, since then my local dhcp and internet is up again on fixed IP.

Issues are:

-no dhcp for not static assigned and static assigned devices
-no internet for anyone, even the DD-WRT router don't got his time via internet!
-no internet not manual IP addressed devices to, because even the router don't got online!

Unfortunatley I will need this feature too!!! Sad
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 14:24    Post subject: Reply with quote
Someone here is trying to use special version QOS???
_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
JonNA9D
DD-WRT Novice


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 17

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 14:30    Post subject: Reply with quote
aledr wrote:
Someone here is trying to use special version QOS???


That's about the only reason I want to use the special versions...But I'm still on the standard release candidate since RC4 is hosing static connections.
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 14:32    Post subject: Reply with quote
JonNA9D wrote:
aledr wrote:
Someone here is trying to use special version QOS???


That's about the only reason I want to use the special versions...But I'm still on the standard release candidate since RC4 is hosing static connections.


Which release are You using? Did You see my post with a screenshot?

Regards!

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
JonNA9D
DD-WRT Novice


Joined: 09 Jul 2006
Posts: 17

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 14:38    Post subject: Reply with quote
aledr wrote:
JonNA9D wrote:
aledr wrote:
Someone here is trying to use special version QOS???


That's about the only reason I want to use the special versions...But I'm still on the standard release candidate since RC4 is hosing static connections.


Which release are You using? Did You see my post with a screenshot?
Regards!


I'm not using special right now because RC4 breaks internet connectivity. I'm using v24 RC3 but the standard version...
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Fri Oct 12, 2007 14:40    Post subject: Reply with quote
Ohh, sorry, I misunderstood Your post!

=D

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
Goto page Previous  1, 2, 3  Next Display posts from previous:    Page 2 of 3
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum