problems with flashing with pre-rc4 on dir-300

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
tinytoes
DD-WRT Novice


Joined: 22 Sep 2007
Posts: 33

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:33    Post subject: problems with flashing with pre-rc4 on dir-300 Reply with quote
hi brainslayer.

i am having problems flashing dir-300 and getting past the go stage at redboot

it seems that dir-300 will stop ack at 164352 bytes as seem in this picture

http://img368.imageshack.us/img368/5230/pumpkinsp2.jpg

i have downloaded and tried flashing from 3 other computers but same outcome

its there anything i did wrong?

thnx
Sponsor
BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 7339
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:50    Post subject: Reply with quote
no. it looks like the file was fully transfered in any way. i see such message too sometimes since the last packet transfered is smaller than awaited.

i attached the small tftp server, i'm using

_________________
"So you tried to use the computer and it started smoking? Sounds like a Mac to me.." - Louis Rossmann https://www.youtube.com/watch?v=eL_5YDRWqGE&t=60s
tinytoes
DD-WRT Novice


Joined: 22 Sep 2007
Posts: 33

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 8:57    Post subject: Reply with quote
thnx will try ur tftp server later.

tried 3 tftp server and got time out similiar to the pumpkin one.

got no reply from dir-300 after issueing the go command assuming the load ap61.ram really fully transferred

^^
BrainSlayer
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 7339
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Sat Sep 22, 2007 9:02    Post subject: Reply with quote
after entering go you might need to reconnect with telnet on port 9000 since a new bootloader has been executet temporarily

edit:

you need to reconnect on op 192.168.1.1 this time. so the best is, configure your network adapter to 192.168.1.23. the temporarily bootloader has this default setting embedded to prevent missconfigurations later.

i updated the flash docu as well now

_________________
"So you tried to use the computer and it started smoking? Sounds like a Mac to me.." - Louis Rossmann https://www.youtube.com/watch?v=eL_5YDRWqGE&t=60s
tinytoes
DD-WRT Novice


Joined: 22 Sep 2007
Posts: 33

PostPosted: Sun Sep 23, 2007 2:56    Post subject: Reply with quote
thnx sebastian.. got it up and running =p
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum