secondhand E2000 vs new ea2700

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
Keon91
DD-WRT User


Joined: 11 Apr 2010
Posts: 189

PostPosted: Thu May 23, 2013 16:41    Post subject: secondhand E2000 vs new ea2700 Reply with quote
What would you recommend buying?

A secondhand e2000 or a new ea2700?

It doesn't have to do anything special.
- dhcp
- portforwarding
- wifi 2.4ghz 20mhz wpa2 aes.
- maybe some QOS...

I already have a wrt320 (almost the same as e2000) and it is rock stable running dd-wrt...
Sponsor
andrewj84
DD-WRT Novice


Joined: 30 May 2013
Posts: 3

PostPosted: Fri May 31, 2013 7:52    Post subject: Reply with quote
I would go with the 2nd hand e2000 if money is an issue.

I am using the e2000 as a wireless client bridge and it works great!
SHoTTa35
DD-WRT User


Joined: 09 May 2011
Posts: 243

PostPosted: Fri May 31, 2013 23:35    Post subject: Reply with quote
That's not even competition IMO, it's Dual-Band vs "Multiple Bands" - The E2000 can only do 1 band at a time while the EA2700 does em simultaneously. Both got Gigabit ports. E2000 is old now...

Was this a serious question? Question Shocked
slobodan
DD-WRT Guru


Joined: 03 Nov 2011
Posts: 1552
Location: Zwolle

PostPosted: Sat Jun 01, 2013 0:01    Post subject: Reply with quote
I thought EA2700 is not supported by DD-WRT.
_________________
2 times APU2 Opnsense 21.1 with Sensei

2 times RT-AC56U running DD-WRT 45493 (one as Gateway, the other as AP, both bridged with LAN cable)

3 times Asus RT-N16 shelved

E4200 V1 running freshtomato 2020.8 (bridged with LAN cable)

3 times Linksys WRT610N V2 converted to E3000 and 1 original E3000 running freshtomato 2020.8 (bridged with LAN cable)

Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7221
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Sat Jun 01, 2013 1:07    Post subject: Reply with quote
slobodan wrote:
I thought EA2700 is not supported by DD-WRT.


Only a matter of time. I had the latest k3.X on mine briefly. Noticed the 5ghz radio wasn't showing up in the GUI. I did a factory reset, now I'm waving at if on the shelf. Lol

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum