burned wan port on tplink 1043

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
aleks3003
DD-WRT Novice


Joined: 24 May 2013
Posts: 3

PostPosted: Sat May 25, 2013 18:38    Post subject: burned wan port on tplink 1043 Reply with quote
Hello everyone. Tell me who really could replace the broken VAN port on any of the LAN ports on the router TPLINK 1043. Already tried a lot of ways it does not work. Inet is heard from the provider through PPOE through swconfig got to raise the 'Net for 4 port switch, but an Internet nebilo, settings and all of the addresses from the ISP router received. After rebooting the router has received ip address lokalki provider and accordingly on vebmordu nezahodya, although I set up to receive ip addresses are not automatically and specifically pointed Andres ..
In general, it is difficult if not shall describe as a step zament burned VAN port to any of the LAN ports, and what better firmware for this router to deliver.
Thanks in advance.
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum