What am i doing wrong ?

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Senao Devices
Author Message
eoc2611p
DD-WRT Novice


Joined: 05 Dec 2012
Posts: 23

PostPosted: Sun Jan 13, 2013 18:23    Post subject: What am i doing wrong ? Reply with quote
I am following this guide here: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=44681&highlight=jtag but i get stuck with an error message, as you can see from the screenshot,i did try to use different firmwares's images, but i still had the same problem for all of them, any suggestions? Thanks
Sponsor
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17638
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Mon Jan 14, 2013 0:47    Post subject: Reply with quote
| is a invalid flag!
_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
eoc2611p
DD-WRT Novice


Joined: 05 Dec 2012
Posts: 23

PostPosted: Mon Jan 14, 2013 12:12    Post subject: Reply with quote
Thank you so much Sash! I can't really say enough words to you to show you my thankfulness..... Funnily enough, no one (as yet) replied with a simple "yes you are right", these are the kind of help that we newbies likes to read, because obviosly we are not able to read the error messages by ourselfs and we need not less than an administrator to write exactly the same thing, to think that not everyone can understand all technical languages of these world it's something that apparently goes beyond the capabilities of someone. I am wondering why just do not close the forum and redirect all visitors to Google, it will take even less efforts than the current choice, thank you for answering anyways....
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17638
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Mon Jan 14, 2013 20:26    Post subject: Reply with quote
its the magic of reading....

never thought of that u used the wrong letter?! for sure its not the pipe |

_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
eoc2611p
DD-WRT Novice


Joined: 05 Dec 2012
Posts: 23

PostPosted: Tue Jan 15, 2013 3:42    Post subject: Reply with quote
Ok i have been able to step further by using the letter "el" (L in lower case) instead of the symbol "|" , this happened because on my keyboard l & | are clearly different, but in the tutorial they are identical, so, to replicate the same style i had to press | instead of l but that was wrong....(Just looking at the preview of this text, once published it will not look the same, while i am writing now i can visualize the letters on a different way then when they are published, note added for clarity)
I am now facing some new problems, as the tutorial talks about a "linux.bin" but as you can see from the picture, i haven't got that, from where do i suppose to get it from??? I did try to use instead various img/bin files, even renamed they would not work.
The Tftpd32 program also, doesn't show any peers on tha window, but on the tutorial i can see the small DOS's window showing a connection to a peer,if that it's a problem, how would i rectify it?
Thanks
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Senao Devices All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum