TP-Link WDR4300 Support

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  Next
Author Message
sunnyday
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jul 2018
Posts: 3

PostPosted: Tue Jul 17, 2018 15:52    Post subject: Reply with quote
Is it really true that there is no change process for development on DD-WRT? Who actually has access to the DD-WRT code base? This guy 'brainslayer' seems very active. Is there someone responsible for the state of DD-WRT? Is there a roadmap?
Sponsor
el_charlie
DD-WRT Novice


Joined: 27 Jan 2009
Posts: 20
Location: Maracaibo, Venezuela

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 0:12    Post subject: Reply with quote
Hello,

Anyone tried the latest build r37442??

I'm about to install DD-WRT on my WDR4300 but I don't know if that build is good.

Thanks in advance.

_________________
Sorry for my English. I just want to learn.

TL-WDR4300v1
TL-WR841N v8
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7221
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 0:18    Post subject: Reply with quote
el_charlie wrote:
Hello,

Anyone tried the latest build r37442??

I'm about to install DD-WRT on my WDR4300 but I don't know if that build is good.

Thanks in advance.


Look in the new build threads.

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
el_charlie
DD-WRT Novice


Joined: 27 Jan 2009
Posts: 20
Location: Maracaibo, Venezuela

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 11:58    Post subject: Reply with quote
Malachi wrote:
el_charlie wrote:
Hello,

Anyone tried the latest build r37442??

I'm about to install DD-WRT on my WDR4300 but I don't know if that build is good.

Thanks in advance.


Look in the new build threads.


I did, and no one with a WDR4300 made a report in a while. On this 37442 someone has a WDR3600 which I think it's almost our model but with 2 antennas. Internally it's almost the same. That's a good sign right?

_________________
Sorry for my English. I just want to learn.

TL-WDR4300v1
TL-WR841N v8
Malachi
DD-WRT Guru


Joined: 17 Jul 2012
Posts: 7221
Location: Columbus, Ohio

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 12:17    Post subject: Reply with quote
el_charlie wrote:
Malachi wrote:
el_charlie wrote:
Hello,

Anyone tried the latest build r37442??

I'm about to install DD-WRT on my WDR4300 but I don't know if that build is good.

Thanks in advance.


Look in the new build threads.


I did, and no one with a WDR4300 made a report in a while. On this 37442 someone has a WDR3600 which I think it's almost our model but with 2 antennas. Internally it's almost the same. That's a good sign right?


Yes.

_________________
I am far from a guru, I'm barely a novice.
iycgtptyarvg
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2014
Posts: 41

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 19:43    Post subject: Reply with quote
@el_charlie
If you try it out, could you let us know in a week or so? That way, you can help others as well.
Neo2199
DD-WRT Novice


Joined: 12 Mar 2014
Posts: 3

PostPosted: Sun Oct 28, 2018 4:40    Post subject: Reply with quote
I am running DD-WRT v3.0-r37305 std (10/10/1Cool on my TP-Link TL-WDR4300 v1 for past 2 weeks and so far no issues. 5G and 2.4G, NAT, DDNS, PPPoE everything is working fine. I did not managed to have IP v6 running, but I don't think it is because of DD-WRT.
ado
DD-WRT Novice


Joined: 31 Oct 2018
Posts: 1

PostPosted: Wed Oct 31, 2018 20:21    Post subject: Reply with quote
I tried to install it as you mentioned and it works OK (37305).

[quote="Neo2199"]I am running DD-WRT v3.0-r37305 std (10/10/1Cool on my TP-Link TL-WDR4300 v1 for past 2 weeks and so far no issues. 5G and 2.4G, NAT, DDNS, PPPoE everything is working fine. I did not managed to have IP v6 running, but I don't think it is because of DD-WRT.[/quote]
vulgovulto
DD-WRT User


Joined: 12 May 2012
Posts: 73
Location: Rio Grande do Sul / Brasil

PostPosted: Thu Nov 01, 2018 6:24    Post subject: Reply with quote
Can someone send me a full dump of the 4300 v.1.7
iycgtptyarvg
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2014
Posts: 41

PostPosted: Thu Nov 01, 2018 9:08    Post subject: Reply with quote
vulgovulto wrote:
Can someone send me a full dump of the 4300 v.1.7

If you let me know how to do that I'll help you.
vulgovulto
DD-WRT User


Joined: 12 May 2012
Posts: 73
Location: Rio Grande do Sul / Brasil

PostPosted: Thu Nov 01, 2018 10:43    Post subject: Reply with quote
iycgtptyarvg wrote:
vulgovulto wrote:
Can someone send me a full dump of the 4300 v.1.7

If you let me know how to do that I'll help you.



Something like that :
I need a copy ....

https://www.youtube.com/watch?v=ugouZ5rNyV8
iycgtptyarvg
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2014
Posts: 41

PostPosted: Thu Nov 01, 2018 10:54    Post subject: Reply with quote
vulgovulto wrote:
iycgtptyarvg wrote:
vulgovulto wrote:
Can someone send me a full dump of the 4300 v.1.7

If you let me know how to do that I'll help you.



Something like that :
I need a copy ....

https://www.youtube.com/watch?v=ugouZ5rNyV8

I thought it could be done in software. Sorry, I can't help you.
vulgovulto
DD-WRT User


Joined: 12 May 2012
Posts: 73
Location: Rio Grande do Sul / Brasil

PostPosted: Fri Nov 02, 2018 0:27    Post subject: Reply with quote
iycgtptyarvg wrote:
vulgovulto wrote:
iycgtptyarvg wrote:
vulgovulto wrote:
Can someone send me a full dump of the 4300 v.1.7

If you let me know how to do that I'll help you.



Something like that :
I need a copy ....

https://www.youtube.com/watch?v=ugouZ5rNyV8

I thought it could be done in software. Sorry, I can't help you.


I can not retrieve it ... I get this in serial TTL while ttftp

U-Boot 1.1.4 (Jun 17 2013 - 12:31:57)

U-boot DB120


DRAM: 128 MB
id read 0x100000ff
flash size 8MB, sector count = 128
Flash: 8 MB
Using default environment

PCIe Reset OK!!!!!!
In: serial
Out: serial
Err: serial
Net: ag934x_enet_initialize...
No valid address in Flash. Using fixed address
wasp reset mask:c03300
WASP ----> S17 PHY *
: cfg1 0x7 cfg2 0x7114
eth0: ba:be:fa:ce:08:41
athrs17_reg_init: complete
eth0 up
eth0
dup 1 speed 1000
Using eth0 device
TFTP from server 192.168.0.66; our IP address is 192.168.0.86
Filename 'wdr4300v1_tp_recovery.bin'.
Load address: 0x80060000
Loading: #################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
#################################################################
###############
done
Bytes transferred = 8060928 (7b0000 hex)
original_product_id = 9410002
original_product_ver = 02
recovery_product_id = 43000001
recovery_product_ver = 01
auto update firmware: product id verify fail!
Autobooting in 1 seconds
## Booting image at 9f020000 ...
Uncompressing Kernel Image ... Too big uncompressed streamLZMA ERROR 1 - must RESET board to recover
vulgovulto
DD-WRT User


Joined: 12 May 2012
Posts: 73
Location: Rio Grande do Sul / Brasil

PostPosted: Sat Nov 03, 2018 3:41    Post subject: Reply with quote
Solved!!

Bytes transferred = 8060928 (7b0000 hex)
original_product_id = 9410002
original_product_ver = 02
recovery_product_id = 43000001
recovery_product_ver = 01
auto update firmware: product id verify fail!

I had a brick after I mistakenly upgraded it with 941 firmware, and after that it does not part TFTP on my 4300, but just pay attention to the message ... I changed with the hexadecimal editor the wdr4300v1_tp_recovery header;
Fred Bogus Trumper
DD-WRT Novice


Joined: 08 Nov 2008
Posts: 17

PostPosted: Sun Nov 25, 2018 10:38    Post subject: Reply with quote
I bricked my tp-link wdr4300 when flashing the latest dd-wrt firmware (v3.0 [Beta] Build: 37305)

response: upload error

recovery/rescue unbrick without a serial connection via tftp32 4.50 or tftp64 v4.62 does not work. I tried to upload the firmware version TL-WDR4300_V1_150518, TL-WDR4300_V1_150302 and TL-WDR4300_V1_141113, but the upload of wdr4300v1_tp_recovery.bin does not start.

Are there any other solutions how to unbrick the device without brazing on a serial connection?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 46, 47, 48, 49  Next Display posts from previous:    Page 47 of 49
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum