[NEW BUILD] 07-20-12 r19519

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
dedo80
DD-WRT Novice


Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Sun Aug 12, 2012 21:03    Post subject: Reply with quote
will this work for tp-link wr740n v3 ?
Sponsor
dedo80
DD-WRT Novice


Joined: 12 Aug 2012
Posts: 4

PostPosted: Mon Aug 13, 2012 7:07    Post subject: Reply with quote
dedo80 wrote:
will this work for tp-link wr740n v3 ?


nvm it works, channel unknown and nobandwith limitation per user. i havent used wifi, this is uses with cable.

qestions: what are the different between those files and which one should be used. i use factory-to-ddwrt-ww.bin,


Name Size Date Modified
[parent directory]
factory-to-ddwrt-ww.bin 3.8 MB 7/20/12 2:59:00 PM
factory-to-ddwrt.bin 3.8 MB 7/20/12 2:59:00 PM
tl-wr740n-webflash-ww.bin 3.8 MB 7/20/12 2:59:00 PM
tl-wr740n-webflash.bin
jackdao
DD-WRT Novice


Joined: 10 Mar 2012
Posts: 12

PostPosted: Tue Aug 14, 2012 1:51    Post subject: WHR-HP-G300N Reply with quote
I have upgraded WHR-HP-G300N to 19519
Channel: unknown - Uses Site Survey, displayed channel 31 (have no idea!!!)
Sometimes, i was disconnected from wifi. AP, NG mixed
This build is not working properly. be careful!
wzr_hp_g300nh
DD-WRT Novice


Joined: 24 Jul 2011
Posts: 9

PostPosted: Tue Aug 14, 2012 13:15    Post subject: Reply with quote
Can anyone please share some pointers so I could have the latest build working on my router?

wzr_hp_g300nh wrote:
I still have the same problem. I reset NVRAM before & after the upgrade via telnet and also cleared my browser cache. If I switch my laptop from wired to wireless then I can access other resource, however on cable I can't. Also, I have a cable going from my WZR-HP-G300NH to a switch and the devices on it seem to work fine. It's just the wired devices connected directly to the WZR-HP-G300NH.

Any other suggestions?

Thanks!
buddee wrote:
wzr_hp_g300nh wrote:
Hi,

I have been using build # 18024 and recently tried upgrading to recent builds but I
keep getting the connectivity problems between devices that are connected directly to the router via wire. I tried resetting the NVRAM via telnet but then upgrade but this didn't help either. Am I missing some magic here Mad

Please help.. thanks!


The only magic i can think of that you are missing is perhaps turning off any firewall software running on the pc you are using to flash with, also - disable any blocking add-ons that your web browser may be using as well, then clear cache and cookies and re-try.
edrikk
DD-WRT User


Joined: 31 Oct 2009
Posts: 186
Location: Canada

PostPosted: Tue Aug 14, 2012 13:51    Post subject: Reply with quote
With my parents' TPLink 1043ND, they literally have to unplug the router twice a day, as the wireless dies.

Unfortunately this is now their "Prod" router by default as their WRT54GL seems to have died following a thunderstorm, after years of service.

The problem is also that they have several wireless devices, and require multi-SSID (and SSH for me to do remote troubleshooting if/when needed)


The best part of all this? People report this in forums, and it's ignored. People open trac tickets, and this is the response they get:
http://svn.dd-wrt.com/ticket/2659
KALIROB2K6
DD-WRT User


Joined: 29 Sep 2008
Posts: 122

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 5:55    Post subject: Reply with quote
edrikk wrote:
With my parents' TPLink 1043ND, they literally have to unplug the router twice a day, as the wireless dies.

Unfortunately this is now their "Prod" router by default as their WRT54GL seems to have died following a thunderstorm, after years of service.

The problem is also that they have several wireless devices, and require multi-SSID (and SSH for me to do remote troubleshooting if/when needed)


The best part of all this? People report this in forums, and it's ignored. People open trac tickets, and this is the response they get:
http://svn.dd-wrt.com/ticket/2659


They aren't always read right off. Sometimes you just have to bump and hope someone who knows what their doing see's it.
I understand your frustration, but try to remember this work is done for free.
Ang69
DD-WRT Novice


Joined: 16 Aug 2012
Posts: 1

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 17:26    Post subject: DLink DIR-615 i1 No MilkFish Reply with quote
I just installed dir615i1-factory-to-ddwrt-firmware.bin and then updated to dir615i1-firmware.bin. When I went to the Services Tab, I noticed that the MilkFish SIP Service Tab was not there. Am I missing something or do I need to install the MF bin separately? This is the main reason I installed DD-WRT was for the MilkFish Sip Service.

Any assistance is greatly appreciated!
krli
DD-WRT Novice


Joined: 10 Aug 2012
Posts: 3

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 20:51    Post subject: Re: iptables connlimit module - build 19518 Reply with quote
krli wrote:
Hello,

I think there is a problem with iptables connlimit module:

System info: - Linksys WRT160NL -

uname -a
Code:

Linux xxx 3.3.8-svn19518 #1515 Fri Jul 20 09:16:07 CEST 2012 mips GNU/Linux


When I try:
Code:
iptables -t mangle -I PREROUTING -p tcp --syn -s $lan -m connlimit --connlimit-above $num -j DROP


It doesn't work and I get this in dmesg:
Code:
x_tables: ip_tables: connlimit.0 match: invalid size 32 (kernel) != (user) 16


I have tried with build r14896 and r19342 in two different WRT160NLs and still the same problem. Anything I can do to help solve it? Should I provide more information?

Thanks for this great firmware.
daheist
DD-WRT Novice


Joined: 24 Feb 2012
Posts: 6

PostPosted: Sat Aug 18, 2012 8:51    Post subject: Reply with quote
Hello,
ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/2012/07-20-12-r19519/tplink_tl-wr740nv2/tl-wr740n-webflash.bin (DD-WRT v24-sp2 (07/20/12) std - build 19519) on TP-Link TL-WR740N V2

Router Webinterface (192.168.1.1) -> Services -> Services -> SES / AOSS / EZ-SETUP / WPS Button -> Turning off radio -> Enable

Does not work.
Make it work with workaround here: http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=160654
Pressing the button seems to do something to the QSS-LED. QSS-LED turnes off but then turns on after 1-2 seconds. WiFi stays on.
Turn radio off at boot -> Enable does not work either. Maybe there is a connection between those two options?

QSS Button on this router is gpio number 12.
"1" when not pressed
"0" when pressed


Last edited by daheist on Sun Aug 19, 2012 20:46; edited 1 time in total
dinoc
DD-WRT User


Joined: 07 Oct 2011
Posts: 53

PostPosted: Sat Aug 18, 2012 8:54    Post subject: Reply with quote
Some issues notice with this firmware 19519 on my Buffalo QZR-HP-AG300H :

Noticed messages like this while being connected on the ssh console to the router (which I don't know what they mean):
Code:

channel 3: open failed: connect failed:
channel 26: open failed: connect failed:
channel 27: open failed: connect failed:
channel 33: open failed: connect failed:
channel 39: open failed: connect failed:
channel 23: open failed: connect failed:
channel 30: open failed: connect failed:
channel 16: open failed: connect failed:


And one more thing noticed with the 19519 firmware, on the Wifi Status - is unable to show the Channel and ACK time

_________________
Buffalo WZR-HP-AG300H
wired57
DD-WRT Novice


Joined: 19 Feb 2010
Posts: 7

PostPosted: Sun Aug 19, 2012 19:19    Post subject: Reply with quote
the is no usb support for pl2303 usb serial devices. on wndr3700 v1. my usb hdd works fine.
darthanubis
DD-WRT Novice


Joined: 27 Feb 2012
Posts: 16

PostPosted: Sun Aug 19, 2012 21:15    Post subject: Reply with quote
Rolling Eyes

After 5 days uptime, wifi works, but client can not reach the lan. Evil or Very Mad

dir-615E3
jamusashi
DD-WRT Novice


Joined: 20 Aug 2012
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 20, 2012 7:31    Post subject: Reply with quote
Why Milkfish was removed? By accident or design? Confused
masseto
DD-WRT Novice


Joined: 14 Jun 2011
Posts: 10

PostPosted: Mon Aug 20, 2012 15:25    Post subject: WAN instability (solved) Reply with quote
WR741NDv4 (two devices ordered same day)
Docsis 2.0 32mbit
Cable Modem MODEL: Arris TM602S
build R19519

meanwhile running stable, temporarily Provider issues due to thunderstorms@weekend
lewellyn
DD-WRT Novice


Joined: 07 Aug 2012
Posts: 9

PostPosted: Thu Aug 23, 2012 19:17    Post subject: Reply with quote
Sigh, after precisely 14 days, it locked up on me. Couldn't ping it, couldn't associate, couldn't SSH in, nothing. Evil or Very Mad

I guess I'll just add a cronjob to reboot biweekly to work around it until a new build shows up. Rolling Eyes
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Next Display posts from previous:    Page 10 of 12
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum