OTRW2 (incl. Mypage)

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 62, 63, 64  Next
Author Message
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Wed Jun 27, 2012 7:12    Post subject: Reply with quote
Site is on air again.


basmaf wrote:
My site is temporarily unavailable.

My usb drive has died.
Should have used ext2....

Im reinstalling at the moment and will report back when sites are back on air.

basmaf..
Sponsor
Devaster
DD-WRT Novice


Joined: 29 Oct 2010
Posts: 9

PostPosted: Wed Jun 27, 2012 17:12    Post subject: Reply with quote
installed, nice and working ....
shimh
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jun 2006
Posts: 34

PostPosted: Thu Jun 28, 2012 14:56    Post subject: Reply with quote
I have a problem with BWMon. Somehow, the total download and upload get reset. I didn't exactly see the data were set to zero. But the amount was in GB yesterday could be in hundreds of MB in the next morning. Is it a bug or I didn't interpret the meaning corretly? Also the download/upload rate jump a lot, sometimes they are way above the line rate. Any idea?

The router is E4200 running 19342 Mega.

Thanks.
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Thu Jun 28, 2012 18:22    Post subject: Reply with quote
I had it once that counters were reset without any indication.
This shouldn't happen but I couldn't replicate the failure.
Is there a difference between live and total traffic?

About the up/down load I noticed it too but only from time to time.
I did not write the script for the data collection.

Currently working on conntrack which need my attention.
Will look into it when it's finished.

shimh wrote:
I have a problem with BWMon. Somehow, the total download and upload get reset. I didn't exactly see the data were set to zero. But the amount was in GB yesterday could be in hundreds of MB in the next morning. Is it a bug or I didn't interpret the meaning corretly? Also the download/upload rate jump a lot, sometimes they are way above the line rate. Any idea?

The router is E4200 running 19342 Mega.

Thanks.
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 4:01    Post subject: Reply with quote
Here is what i get just now when i try. Same router, WL-520gu and 19342 usb generic. Not sure why this is though. I've run optware the right on this unit in the past.


optware-test6.jpg
 Description:
 Filesize:  123.11 KB
 Viewed:  12922 Time(s)

optware-test6.jpg



_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 5:33    Post subject: Reply with quote
Prep script consist of 2 parts:

1. install uclib-opt and ipkg-opt.
2. Install the additional scrips and packages via ipkg-opt

This failure is related to the first part.

I see a input/output failure after it executes ldconfig.
This is probably due to failure with your usb device.

Im starting to expect your usb drive is broken.
You could try to format and recreate partitions.

This can also explain the mounting issues, if the same device was used.

Please run the install script with logging next time:
Code:
sh /tmp/prep_optware > /tmp/install_log
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 11:30    Post subject: Reply with quote
The first tests i did was using a 2gig USB thumb drive, i did this last test with a USB 150gig hard drive, both devices have no problems working on my computers, and both drives pass an integrity disk test, so i'm not sure about that. I will however run the test again with logging and report back.
_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 14:49    Post subject: Reply with quote
Re-tried using same build and different drive, it gets stuck right after this now.

Connecting to ipkg.nslu2-linux.org (140.211.169.161:80)
coreutils_8.4-1_mips 100% |*********************************************************************************************| 2728k 0:00:00 ETA

And it sat there for over 20 mins, after which it auto closed my login to the terminal, so needless to say, there is no log in /tmp to look at. But i'm going to continue to test throughout the day, so i will report back with hopefully good results.

_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 15:41    Post subject: Reply with quote
I did a fresh install on my E3200. running 19342 K26 mega
I took multiple runs before install was successful.

Have the feeling its also a time-out problem with nslu2 source.
I also saw a pending download state and then it failed.

I also checked my server logs for errors and there are none.
After the last file you retrieved from my server the next step would installation of busybox
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Fri Jun 29, 2012 23:13    Post subject: Reply with quote
Yes, it seems to be constantly hanging on vim now, never makes it past, i been trying on and off all day now. Bout to give it one more shot and call it a night on testing.
_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 0:01    Post subject: Reply with quote
My current install on the 3200 seems to be working fine.
Tomorrow i will continue testing.

I will probably receive a WRT610v1 tomorrow which allows me to test K24 kernel SmileSmile
Which I should mention is a donation by PetervdM
Many thanks
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 0:22    Post subject: Reply with quote
basmaf wrote:
My current install on the 3200 seems to be working fine.
Tomorrow i will continue testing.

I will probably receive a WRT610v1 tomorrow which allows me to test K24 kernel SmileSmile
Which I should mention is a donation by PetervdM
Many thanks


Most excellent and will probably be alot better to test on than this wl520gu.

But i did re-run install, and it went clean, i rebooted the unit, and optware appears to be installed, only one problem i see now, no more mypage installed.



optware-test7.jpg
 Description:
 Filesize:  81.61 KB
 Viewed:  12813 Time(s)

optware-test7.jpg



_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
basmaf
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2011
Posts: 1074

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 0:38    Post subject: Reply with quote
I do see the wget on both files for mypage in the server logs.
????
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 0:45    Post subject: Reply with quote
Perhaps so, but i do not see it on the webgui status and its not in the optware install partition, i just searched thru that with scp and couldn't find it. I will re-run the script and try this once more.
_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
buddee
DD-WRT Guru


Joined: 06 Feb 2010
Posts: 7401
Location: Little Rock

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 1:07    Post subject: Reply with quote
Here is what i am seeing before reboot of script run aftermath, appears to be a few errors before finish up.


optware-test8.jpg
 Description:
 Filesize:  35.1 KB
 Viewed:  12749 Time(s)

optware-test8.jpg



_________________
Wireless N Config | Linking Routers | DD-WRT Wiki | DD-WRT Builds | Peacock - Broadcom FAQ

Having problems with port forwarding? Check out Port Forward Troubleshooting for more info.
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 62, 63, 64  Next Display posts from previous:    Page 4 of 64
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum