picostation 2hp with dd-wrt

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ubiquiti Devices
Goto page Previous  1, 2
Author Message
hitham_adel2004
DD-WRT Novice


Joined: 21 Aug 2011
Posts: 13

PostPosted: Fri Sep 02, 2011 12:48    Post subject: Reply with quote
thanks alot mrMichelG for your interest to my problems
But now I've Remove the device from the network which is now at home with me
In the old images when the device was located on the network This was the configuration



and about this photo


the first client at a distance of 650 m
Second client at a distance of 520 m
Without any obstacles
they were connected by client mode with(enable wds)
and bridge/wds is still not work

thanks
Sponsor
GeeTek
DD-WRT Guru


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 3771
Location: I'm the one on the plate.

PostPosted: Sat Sep 03, 2011 1:57    Post subject: Reply with quote
MichaelG tells you to do some things that might help your problem.
MichelG wrote:
...Because, 2100m distance and using 29dB !!!! it is too much. Reduce the power to 15dB, and see how it works. If you dont have enough power, then try 18dB.

Also, try changing the channel, and give us printscreens of your configuration.


So what did you do ? You said "Fuck MichaelG's advice. Here, see my screen shots from my old configuration that was not working."

hitham_adel2004 wrote:
...In the old images when the device was located on the network This was the configuration..


Where did you find enough food to get this far ? It is obvious that your mamma sure was not feeding you anything to nourish your development.
Embarassed

_________________
http://69.175.13.131:8015 Streaming Week-End Disco. Station Ripper V 1.1 will do.
MichelG
DD-WRT Guru


Joined: 12 Feb 2007
Posts: 903
Location: Galati - RO / Kishinev - MD / Geneva - CH / Tarragona - E

PostPosted: Sat Sep 03, 2011 6:37    Post subject: Reply with quote
Hi GeeTek ! Lovely isn't it ? I can understand why Sash is "rude" ! Finally, the Darwin Awards will take care of those people... Why losing time, energy, for that ?

By the way, my 13Km link works fine and I am using a power of 16dB, I am pretty sure, that even with 12dB it should be fine, but from time to time, there is a strange issue, and everyone in the area does lose contact with the AP ! It could be some electrical motors used to pump water, as the AP is located just in the small facility where those pumps are installed...

Have fun ! Michel.

_________________
2x EOC-2160 - AP 2x14dB Yagy to 450m link
2x EOC-2160 - RP 2x17dB Panels - 2x 7Mbps
1x WRT54G v2.2 - V24-SP2 13577VPN Eko
All Senao EOC-2610 V1.10 Std 15362 BS
1x UBNT Bullet 2 - RP 18dB Panel - 11Mbps - 13Km link
Goto page Previous  1, 2 Display posts from previous:    Page 2 of 2
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ubiquiti Devices All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum