HOW TO: TP-Link TL-WR1043ND Wireless Repeater

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
lossaez
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jun 2011
Posts: 3

PostPosted: Tue Jun 28, 2011 20:16    Post subject: Reply with quote
I try every week a little with it, but still I didn't put it working, I think the problem is it doesn't arrive to connect, or I don't see any signal that is connected (maybe some traffic generated or some of the other data there are on dd-wrt (and there are a lot, xD) and of course the virtual wifi doesn't appear because it's not connected to the base wifi.

I don't know...
For now I still have a usb wifi with a huuuuge cable to arrive where I can pick the signal, and until I won't achieve to connect will continue like this, haha

I'll keep trying...
But I'm starting to believe that is not possible what I want...
Sponsor
Belatis
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jan 2011
Posts: 32

PostPosted: Wed Jun 29, 2011 6:00    Post subject: Reply with quote
Did you go to "Status->WLAN" and then at the bottom "search WLAN"? After you type the SSID of the WLAN you want to join then go there and join it by selecting and pushing "join WLAN".
_________________
TL-WR1043ND v1.7 @ SVN revision 18777
lossaez
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jun 2011
Posts: 3

PostPosted: Wed Jun 29, 2011 14:28    Post subject: Reply with quote
Yes, a lot of times, but doesn't seem to connect (maybe is connected) but if it's the case I don't see anything and I don't understand why the virtual wifi is not created... I followed all the steps on this post and some other ones, from the beginning and all the steps, xD
scorp76
DD-WRT Novice


Joined: 14 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Thu Jul 14, 2011 10:43    Post subject: Reply with quote
I got a question.... I can't get my 1043nd router to link with the damn 1043nd bridge.... even when following the instructions...

Is there is minor step missing?
scorp76
DD-WRT Novice


Joined: 14 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Sat Jul 23, 2011 7:54    Post subject: Reply with quote
Ok completely followed all the instructions and have this problem:

Bridge connects to router. Virtual AP of bridge does not have internet connection.
juke_u
DD-WRT Novice


Joined: 19 Jul 2011
Posts: 7

PostPosted: Tue Jul 26, 2011 2:53    Post subject: Reply with quote
What are your wireless security settings?
scorp76
DD-WRT Novice


Joined: 14 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Tue Jul 26, 2011 14:07    Post subject: Reply with quote
I tried, WEP but whatever password I put in for the VAP on the brdige seems to be incorrect whenever you try to log in to it. WPA AES and TKIP will not have internet connection on the bridge's VAP.
vispo60
DD-WRT Novice


Joined: 26 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Wed Jul 27, 2011 8:23    Post subject: Reply with quote
scorp76 wrote:
Ok completely followed all the instructions and have this problem:

Bridge connects to router. Virtual AP of bridge does not have internet connection.


...for me same problem...

wr741nd

Crying or Very sad
vispo60
DD-WRT Novice


Joined: 26 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Thu Jul 28, 2011 9:18    Post subject: Reply with quote
after 4 days unsuccessful testing client bridge (i need repeater bridge but not possible on my device) on wr741nd-ddwrt, i found solution: install Gargoyle firmware v1.13.10, very intuitive and easy configuration (as repeater bridge), it works perfectly! Total time spent: 5 min.!

Very Happy Very Happy Very Happy
altas
DD-WRT User


Joined: 04 Apr 2008
Posts: 97

PostPosted: Thu Jul 28, 2011 16:12    Post subject: Reply with quote
have you the link to this firmware?

and what is the exact way for this Firmware?
vispo60
DD-WRT Novice


Joined: 26 Jul 2011
Posts: 3

PostPosted: Fri Jul 29, 2011 8:52    Post subject: Reply with quote
altas wrote:
have you the link to this firmware?

and what is the exact way for this Firmware?



Only for wr741nd

link:

http://www.gargoyle-router.com/downloads/images/ar71xx/gargoyle_1.3.10-ar71xx-tl-wr741nd-v1-squashfs-factory.bin

absolutely you have to revert first to original firmware from ddwrt, you can do it with the file here

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0

1. revert ddwrt to tplink factory firmware
2: install gargoyle firmware

that's all
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17619
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Fri Jul 29, 2011 9:53    Post subject: Reply with quote
scorp76 wrote:
I got a question.... I can't get my 1043nd router to link with the damn 1043nd bridge.... even when following the instructions...

Is there is minor step missing?


simply read 1st:

_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
rvcesar
DD-WRT Novice


Joined: 18 Aug 2011
Posts: 2

PostPosted: Thu Aug 18, 2011 4:11    Post subject: Reply with quote
vispo60 wrote:
altas wrote:
have you the link to this firmware?

and what is the exact way for this Firmware?



Only for wr741nd

link:

http://www.gargoyle-router.com/downloads/images/ar71xx/gargoyle_1.3.10-ar71xx-tl-wr741nd-v1-squashfs-factory.bin

absolutely you have to revert first to original firmware from ddwrt, you can do it with the file here

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=85237&postdays=0&postorder=asc&start=0

1. revert ddwrt to tplink factory firmware
2: install gargoyle firmware

that's all


is sure? love my wr741nd
answer me please
zx12
DD-WRT Novice


Joined: 23 Mar 2012
Posts: 2

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 3:01    Post subject: Reply with quote
DD-WRT has much better interface & options! But if you want to use your wr1043nd as a repeater only, Gargoyle is the way to go!! 1 screen page 2 minute setup!! I was fussing around with the dd-wrt client bridge stuff for hours!! still couldn't figure it out!! Came across this thread. I'm telling you guys, I'd post the download links, but I'm new here. Very Happy
tatsuya46
DD-WRT Guru


Joined: 03 Jan 2010
Posts: 7578
Location: YWG, Canada

PostPosted: Fri Mar 23, 2012 3:31    Post subject: Reply with quote
zx12 wrote:
DD-WRT has much better interface & options! But if you want to use your wr1043nd as a repeater only, Gargoyle is the way to go!! 1 screen page 2 minute setup!! I was fussing around with the dd-wrt client bridge stuff for hours!! still couldn't figure it out!! Came across this thread. I'm telling you guys, I'd post the download links, but I'm new here. Very Happy


The ONLY thing about Gargoyle/Tomato RAF is the QoS that we NEED here as well but they say its "too messy" which is wrong but whatever.. Gargoyle can't even have my WNDR3700 v1 function as a simultaneous router as its supposed to be, its either 2.4 GHz or 5 GHz.. it breaks with both unbelievable. Too much Gargoyle on these forums and its hardly useable Rolling Eyes

_________________
LATEST FIRMWARE(S)

BrainSlayer wrote:
we just do it since we do not like any restrictions enforced by stupid cocaine snorting managers

[x86_64] Haswell i3-4150/QCA9984/QCA9888 ------> r56820 std
[QUALCOMM] DIR-862L --------------------------------> r56972 std
▲ ACTIVE / INACTIVE ▼
[QUALCOMM] WNDR4300 v1 --------------------------> r50485 std
[BROADCOM] DIR-860L A1 ----------------------------> r56972 std


Sigh.. why do i exist anyway.. | I love you Anthony.. never forget that.. my other 99% that ill never see again..

Goto page Previous  1, 2, 3  Next Display posts from previous:    Page 2 of 3
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum