FreeRadius - Linksys routers

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
tnetrider
DD-WRT Novice


Joined: 22 Apr 2013
Posts: 11

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 16:02    Post subject: FreeRadius - Linksys routers Reply with quote
I'm hoping someone can help me out here. I have several Linksys routers, E2000, WRT610Nv1, M20 and trying to locate a build of DDWRT with FREERadius server built in. According to the ddwrt wiki, http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/What_is_DD-WRT%3F, Freeradius is integrated in the mega builds. However, none of the mega builds that I've tried has the freeradius server service.

Can someone point me to a build with the freeradius server or provide link/info on how to install it?

Thanks in advance.
Sponsor
blaser
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jul 2006
Posts: 519

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 17:19    Post subject: Reply with quote
Are you sure you are looking under services?
Freeradius is there.

_________________
Netgear R9000 main router
RAX80 as AP
tnetrider
DD-WRT Novice


Joined: 22 Apr 2013
Posts: 11

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 19:16    Post subject: Reply with quote
Here is the screenshot of WRT610nv1 running DDWRT R27396 Mega. Looks like I'm looking at the right place.


WRT610N_NORadius.png
 Description:
Mega build no radius server
 Filesize:  72.79 KB
 Viewed:  4654 Time(s)

WRT610N_NORadius.png


blaser
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jul 2006
Posts: 519

PostPosted: Sat Jul 04, 2015 23:48    Post subject: Reply with quote
Try to install a different package than mega and see.
I'm using std 25143 and I have it under

_________________
Netgear R9000 main router
RAX80 as AP
tnetrider
DD-WRT Novice


Joined: 22 Apr 2013
Posts: 11

PostPosted: Sun Jul 05, 2015 3:50    Post subject: Reply with quote
Hi blaser, which router do you have? I installed the std 25143 on the WRT610v1 but still no freeradius. Can someone confirm that they are using integrated freeradius with their (WRT610nv1, M20, or E2000) and provide build number?

Thanks a ton!!
blaser
DD-WRT Guru


Joined: 16 Jul 2006
Posts: 519

PostPosted: Sun Jul 05, 2015 12:38    Post subject: Reply with quote
Look at my signature
also, look a the demo
https://www.dd-wrt.com/demo/Services.asp

_________________
Netgear R9000 main router
RAX80 as AP
ghoffman
DD-WRT User


Joined: 03 Jan 2010
Posts: 453

PostPosted: Sun Jul 05, 2015 13:09    Post subject: Reply with quote
i have a wrt610nv1 running r27378 (trailed build for wrt610nv1).
that file is about 500k smaller than the untrailed mega build. it might be in the larger file, but that file also crashed my router. the wrt610n1 is an odd-ball router that requires a switch work-around and i have not had good success running anyhtin gbut trailed builds for it (i'd love confirmation on this).

so - i think you are out of luck for radius on wrt610nv1.
session
DD-WRT Novice


Joined: 08 Jan 2013
Posts: 5

PostPosted: Mon Jul 06, 2015 19:47    Post subject: Reply with quote
... same thing here with my Asus.
I´ve also installed a mega build on my Asus WL500GP, but I can´t locate Freeradius.

This PDF shows the Freeradius Tab...

http://www.matrix44.net/blog/wp-content/uploads/2014/05/DD-WRT-WPA2-Enterprise.pdf
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum