Can't access via webGui

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
empbilly
DD-WRT Novice


Joined: 20 Nov 2013
Posts: 3

PostPosted: Thu Mar 12, 2015 17:09    Post subject: Can't access via webGui Reply with quote
Hi,

Currently put the firmware dd-wrt on a tp-link WA901ND v2. At first everything was fine. The problem is that now I can no longer access via webgui. I connect the network "ddwrt" get ip, gw, etc, but when I go to the browser and type 192.168.1.1 nothing happens. I also can not ping this ip.

Wired, I do not get ip and even by setting the network card can not access.

Someone has already gone through this problem?
Sponsor
pa3fat
DD-WRT User


Joined: 25 Apr 2010
Posts: 119
Location: Valkenswaard, The Netherlands

PostPosted: Fri Mar 13, 2015 15:35    Post subject: Reply with quote
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Web_Interface

part around Locally

Then it should work again.

Why this is happening/needed? Don't kno, have same in the latest builds on my wndr3700v1
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum