Linksys E4200 wl1 won't accept Wireless channel w/Mode N-5gh

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Author Message
rhfritz
DD-WRT Novice


Joined: 08 Jul 2006
Posts: 7

PostPosted: Sun Feb 16, 2014 20:54    Post subject: Linksys E4200 wl1 won't accept Wireless channel w/Mode N-5gh Reply with quote
After multiple reconfigs for troubleshooting, my E4200 (DD-WRT v24-sp2 (03/25/13) mega - build 21061) won't allow channel selection when I set mode to N-Only. After Save or Apply, the channel drop down reconfigures to Auto with no entries. I had this happen on another e4200 and got it to resolve by reflashing back to std from mega. There's gotta be a better way.

Also, I've got an e4200 AP and an e4200 RB. Since each router has 2 MAC addresses for wireless, when looking at the AP wireless client table, shouldn't I see both RB's MAC's? I'm following the threads which state that wl1 should not be left to auto and that prior to RB mode selection, it should be set to match the AP. But I have had no luck getting getting a connection between routers on wl1, only wl0.
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum