Broadcom K3.X testing, test users wanted

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 56, 57, 58  Next
Author Message
notfixingit
DD-WRT Novice


Joined: 23 Dec 2013
Posts: 4

PostPosted: Wed Dec 25, 2013 0:03    Post subject: Reply with quote
slobodan wrote:
notfixingit wrote:
Has anyone been able to get USB flash drives to show up on the n66u?

I read somewhere that it was fixed in K3.x builds, but flash test builds only if you know how to unbrick your router.


I'm currently running K3.x builds but still no luck at the moment with even getting them to show up. You can see via dmesg though that it does see it getting plugged in but then just loops doing a usb reset.
Sponsor
BasCom
DD-WRT Guru


Joined: 29 Jul 2009
Posts: 1378
Location: Germany

PostPosted: Fri Dec 27, 2013 20:03    Post subject: Reply with quote
usb and sdcard working on k3.x
_________________
RT-N66U @ Build 25697M K3.10.63
TL-WR842ND v1 @ BS-build 23919 WDS AP
TL-WR841ND @ BS-build 23919 WDS Client
TL-WR841ND @ BS-build 23919 Client Bridge ( Routed )
Fractal
DD-WRT Guru


Joined: 19 Apr 2010
Posts: 1243

PostPosted: Sat Dec 28, 2013 6:18    Post subject: Reply with quote
BasCom wrote:
usb and sdcard working on k3.x


usb and ntfs drives work as well.

-Fractal
jakob
DD-WRT Novice


Joined: 24 Dec 2013
Posts: 7

PostPosted: Sun Dec 29, 2013 17:49    Post subject: Reply with quote
I tried nv60k build in first post and updated to newest 24/12/13 mega built on my e4200. Runs fine so far, nothing unexpected, got 256kb nvram now.

However I got better speed results with K2.6 built 23040 and now I want to downgrade again. Is it just possible with a webflash and proper 30/30/30 before and after the flash?

Edit: just flashed back, no problems encountered, speed is back to normal (which is almost times two compared to K3!)
emanuele86
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jan 2014
Posts: 11

PostPosted: Fri Jan 03, 2014 17:27    Post subject: Reply with quote
Hello! The ddwrt with Kernel 3.x is compatible with my linksys wrt610n v1 ?

Last edited by emanuele86 on Fri Jan 03, 2014 18:10; edited 1 time in total
myname70
DD-WRT Novice


Joined: 06 Feb 2013
Posts: 40

PostPosted: Fri Jan 03, 2014 17:30    Post subject: Reply with quote
Flashed K3.x mega 23204 on E3200. Works fine. No freezes and issues. Just one: While ftp connected - cannot see any directories and files. Just shows me / and empty screen. Nothing. I tried to mount the USB to /opt and to /jffs - the same... What I am doing wrong?
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7632

PostPosted: Sat Jan 04, 2014 2:26    Post subject: Reply with quote
emanuele86 wrote:
Hello! The ddwrt with Kernel 3.x is compatible with my linksys wrt610n v1 ?


No, definitely not. It needs a kernel 2.4 build

_________________
Kernel panic: Aiee, killing interrupt handler!
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7632

PostPosted: Sat Jan 04, 2014 2:29    Post subject: Reply with quote
myname70 wrote:
Flashed K3.x mega 23204 on E3200. Works fine. No freezes and issues. Just one: While ftp connected - cannot see any directories and files. Just shows me / and empty screen. Nothing. I tried to mount the USB to /opt and to /jffs - the same... What I am doing wrong?


Did you configure the ftp root and the user access rights in the gui page for it?

_________________
Kernel panic: Aiee, killing interrupt handler!
emanuele86
DD-WRT Novice


Joined: 03 Jan 2014
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 04, 2014 14:13    Post subject: Reply with quote
LOM wrote:
emanuele86 wrote:
Hello! The ddwrt with Kernel 3.x is compatible with my linksys wrt610n v1 ?


No, definitely not. It needs a kernel 2.4 build


Thanks, but i use kernel 2.6 version for my wrt610n v1.
tcn
DD-WRT Novice


Joined: 01 Jan 2014
Posts: 10

PostPosted: Mon Jan 06, 2014 1:30    Post subject: Reply with quote
What is the status of vlan tagging in K3.x? I am having a hard time making this work on RT-N66U.

Vlans are tagged out ok but no tagged vlan can get in. I am using (have to) vlan ids higher than 15; interfaces created with vconfig and attached to vlan2.

I do a tcpdump on vlan2 and can't see any tagged packets getting in. Sniffing packets in my switch confirms that tagged packets are indeed sent to the router.

tcn
myname70
DD-WRT Novice


Joined: 06 Feb 2013
Posts: 40

PostPosted: Tue Jan 07, 2014 22:04    Post subject: Reply with quote
Do we have libusb (usb2serail) support module activated in K3.X?
sroghen
DD-WRT Novice


Joined: 16 Jan 2014
Posts: 1

PostPosted: Thu Jan 16, 2014 17:41    Post subject: Linksys 610NV2 Reply with quote
The only K3 build I have been able to upgrade on my 610V2 to is r22118.

Every build after that fails to upgrade or reports upgrade successful without actually performing the upgrade.
wqandrade
DD-WRT Novice


Joined: 08 Dec 2013
Posts: 33
Location: Brasília-DF / Brasil

PostPosted: Fri Jan 17, 2014 19:46    Post subject: Testing Reply with quote
Router Model Linksys E3200
Firmware Version DD-WRT v24-sp2 (01/10/14) - build 23320
Kernel Version Linux 3.10.26 #645 Fri Jan 10 10:50:14 CET 2014 mips

I noticed only a little bug, tv NVRAM size shows 256K while the E3200 has only 60K.



tela1.jpg
 Description:
WORKSFINE
 Filesize:  170.54 KB
 Viewed:  15523 Time(s)

tela1.jpg



tela 2.jpg
 Description:
NVRAM bug
 Filesize:  143.36 KB
 Viewed:  15523 Time(s)

tela 2.jpg



_________________
-----------------------------------xxx------------------------------->>
TPLINK WR 740N v4.23 (12/12/13) std - build 23082
TPLINK WR 841N v8.21 (07/24/14) std - build 22118
TPLINK WR 740N v2.1 (01/10/14) std - build 23320
LINKSYS E2000 - died (12/17/13) big - build 23138
LINKSYS E3200 1.0 (01/10/14) mega - build 23320 K3.x
AirPort Extreme 5th Gen - AP
slobodan
DD-WRT Guru


Joined: 03 Nov 2011
Posts: 1551
Location: Zwolle

PostPosted: Fri Jan 17, 2014 20:59    Post subject: Re: Testing Reply with quote
wqandrade wrote:
I noticed only a little bug, tv NVRAM size shows 256K while the E3200 has only 60K.

It's not a bug, it's a feature.

_________________
2 times RT-AC56U running 33772 with entware-ng, Yamon 3 (SFE disabled).

Asus RT-N16 running Merlin LTS fork RT-N16_3.0.0.4_374.43_2-25E8j9527.trx with entware-ng.

2 times Asus RT-N16 running dd-wrt.v24-33772_NEWD-2_K3.x_big.bin with entware-ng

E4200 V1 running dd-wrt.v24-33772_NEWD-2_K3.x_mega-e3000.bin

3 times Linksys WRT610N V2 converted to E3000 and 1 original E3000 running dd-wrt.v24-33772_NEWD-2_K3.x_mega-e3000.bin (bridged with LAN cable)

wqandrade
DD-WRT Novice


Joined: 08 Dec 2013
Posts: 33
Location: Brasília-DF / Brasil

PostPosted: Fri Jan 17, 2014 21:07    Post subject: How? Reply with quote
How?

Does it increase the router's NVRAM size?

How that is possible ?

_________________
-----------------------------------xxx------------------------------->>
TPLINK WR 740N v4.23 (12/12/13) std - build 23082
TPLINK WR 841N v8.21 (07/24/14) std - build 22118
TPLINK WR 740N v2.1 (01/10/14) std - build 23320
LINKSYS E2000 - died (12/17/13) big - build 23138
LINKSYS E3200 1.0 (01/10/14) mega - build 23320 K3.x
AirPort Extreme 5th Gen - AP
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 56, 57, 58  Next Display posts from previous:    Page 36 of 58
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom SoC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum