TP-LINK TL-WR1043ND Version 1.8

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4

Should I upgrade my TL-WR1043ND 1.8 to DD-WRT?
yes, unleash it!
62%
 62%  [ 54 ]
no, it doen't work!
17%
 17%  [ 15 ]
no, wait for official firmware for 1.8!
20%
 20%  [ 18 ]
Total Votes : 87

Author Message
monty_burns_007
DD-WRT User


Joined: 27 Nov 2011
Posts: 68

PostPosted: Mon Dec 19, 2011 10:39    Post subject: Reply with quote
yes it supports openvpn.
I use it on my 1.8 1043 with BS18007

Wifi speed is great : 300mbit/s
But has an issue with ssid falling away after a certain time with "NG mixed".
With option "Mixed" no falling away of ssid, but speed decreases then to 144mbit/s

Cool
Sponsor
Armethyst
DD-WRT User


Joined: 03 Jun 2011
Posts: 64

PostPosted: Thu Aug 30, 2012 21:05    Post subject: Reply with quote
Just wondering, after all this time, anyone can recommend me a better firmware for the 1043ND v1.8 other then the 14929 to work with?
currently when i try to make bulk transfers of a huge files (can be even 100mb) i'd get a "choke" from the router and would need to physically restart it otherwise no wireless would work, this happens on wireless transfers of course.

*update*
just upgraded to the newest build yet *19519*
as far as 2 hours since i did the upgrade i still am copying data over wireless and it doesn't choke!!! it works perfectly, recommend anyone that needs it, (i would only add this version has a few bugs still so careful and consider\test it)
mkhlzhr
DD-WRT Novice


Joined: 04 Aug 2012
Posts: 12

PostPosted: Tue Sep 04, 2012 6:26    Post subject: Reply with quote
I installed yesterday build 19519 on my TL-WR1043ND v1.8 and this morning I had to power off and on the router. It was hanging.

Somebody knows how to see how and when it hangs?
iZz0s
DD-WRT Novice


Joined: 13 Oct 2009
Posts: 19

PostPosted: Tue Sep 04, 2012 8:54    Post subject: Reply with quote
Hi !

I have 3 of TP-Link's 1043ND, all with Rev. 1.8

Yesterday, i got my new 100 Mbit Internet Connection. on my 1043ND i've installed DD-WRT r19519.

With this firmware version i have heavily problems. It was running for an hour, then the router hangs up - no lan, no wlan - nothing. the lan & wan led's were blinking, but i had no connection anymore. Power Off/Power On not helped me, i had everytime to reset ^^

Then it works again only for an hour .. i did that 4-5 times!

Now im on r18024 and it's working since 10 hours. This version was already 2-3 times here recommended. I hope, that solves the Problem now!
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 Display posts from previous:    Page 4 of 4
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum