BS 17967 is out

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
LOM
DD-WRT Guru


Joined: 28 Dec 2008
Posts: 7632

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 17:33    Post subject: Reply with quote
znstyle wrote:
LOM wrote:
Don't load 17967 on DIR-825, too big firmware which destroys caldata (radio params)



Dear LOM

Could you give me the caldata debrick guide for DIR-825?




http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=488243#488243

_________________
Kernel panic: Aiee, killing interrupt handler!
Sponsor
znstyle
DD-WRT Novice


Joined: 17 Jun 2006
Posts: 31
Location: Seoul, Korea

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 17:38    Post subject: Reply with quote
LOM wrote:
Don't load 17967 on DIR-825, too big firmware which destroys caldata (radio params)



http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=488243#488243


Thanks LOM & tatsuya46.

I finally debricked my DIR-825.
It works well now...

Thanks a lot...


Last edited by znstyle on Wed Dec 07, 2011 18:27; edited 1 time in total
aht961
DD-WRT Novice


Joined: 18 Sep 2010
Posts: 11

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 18:20    Post subject: Reply with quote
I have installed to WZR-HP-G300NH.

1. DDNS is ok
2. I get the DISK info for my USB HDD (ext2) displayed but it says still NOT MOUNTED. Despite this, on the NAS tab, I can see the HDD mounted at: /tmp/mnt/sda_part1. I can access the share via my network (using a OsX client) as before.
3. OpenVPN is ok.

Why do I get this error mentioned in #2?

For note, I have checked the installed modules from the kernel. Mine has almost all possible formats:
cifs ext3 hfs jbd mbcache.ko nfsd xfs
exportfs fat hfsplus jffs2 nfs nls
ext2 fuse isofs lockd nfs_common udf

edit: need to connect to the router manually every time in order to be able to use the usb share. It does not advertise itself as a samba share in LAN Sad Older versions did.


Last edited by aht961 on Wed Dec 07, 2011 20:06; edited 1 time in total
jimfree
DD-WRT User


Joined: 26 Apr 2011
Posts: 203
Location: Sacramento CA

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 19:04    Post subject: Linksys E2100L Reply with quote
The counter stopped after 200 seconds remaining on my E2100L. After 10 minutes pulled the plug and rebooted. Came up fine and all appears OK except for USB port is not working, no lit led on USB devices to indicate a connection is made. lsmod shows that that usb_storage is loaded. dmesg seems to indicate a usb port is found but it does not detect any attached devices nor is any power supplied to any attached device. Not sure where to go from here.


<6>[ 0.990000] ehci_hcd: USB 2.0 'Enhanced' Host Controller (EHCI) Driver
<6>[ 1.030000] ar71xx-ehci ar71xx-ehci.0: Atheros AR91xx built-in EHCI controller
<6>[ 1.030000] ar71xx-ehci ar71xx-ehci.0: new USB bus registered, assigned bus number 1
<6>[ 1.070000] ar71xx-ehci ar71xx-ehci.0: irq 3, io mem 0x1b000000
<6>[ 1.090000] ar71xx-ehci ar71xx-ehci.0: USB 2.0 started, EHCI 1.00
<6>[ 1.090000] usb usb1: New USB device found, idVendor=1d6b, idProduct=0002
<6>[ 1.100000] usb usb1: New USB device strings: Mfr=3, Product=2, SerialNumber=1
<6>[ 1.110000] usb usb1: Product: Atheros AR91xx built-in EHCI controller
<6>[ 1.110000] usb usb1: Manufacturer: Linux 2.6.34.10-svn17952 ehci_hcd
<6>[ 1.120000] usb usb1: SerialNumber: platform
<6>[ 1.120000] hub 1-0:1.0: USB hub found
<6>[ 1.130000] hub 1-0:1.0: 1 port detected
drolevar
DD-WRT Novice


Joined: 28 Nov 2011
Posts: 7
Location: Bergen, Norway

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 19:22    Post subject: Reply with quote
LOM wrote:
Don't load 17967 on DIR-825, too big firmware which destroys caldata (radio params)

Oh my dear... It's a miracle I decided to read the forum before flashing this time. Actually I was after the list of improvements, so this info came unexpected.
s_o_c_o
DD-WRT Novice


Joined: 09 Jun 2010
Posts: 35

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 20:15    Post subject: Reply with quote
Sweet looks like I will stick with 14144. If it ain't broke, don't fix it. Grabbed the files anyway just in case they get pulled like last time.
habeIchVergessen
DD-WRT User


Joined: 04 May 2010
Posts: 407

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 20:26    Post subject: WZR-HP-AG300H: missing/malformed commands Reply with quote
find not found
echo -n/-e doesn't work
Aveyer
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2010
Posts: 155

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 20:44    Post subject: Reply with quote
Hmm, no community build for WZR-HP-G450H yet?
_________________
WZR-HP-G300NH [B0 B0]
WHR-G300N V1 (Ralink)
Slurpgeit
DD-WRT Novice


Joined: 07 Mar 2010
Posts: 11

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 22:08    Post subject: Reply with quote
Just flashed this on my WNDR3700v2, wireless tab disappeared.. Resets, return to stock and flash again, nothing. Back to 17201 where it works perfectly fine.
Aveyer
DD-WRT User


Joined: 17 Feb 2010
Posts: 155

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 22:11    Post subject: Reply with quote
Upgraded, not much difference from Buffalo official 17798 except that Buffalo official build reports TX power as 23dbm, community build reports as 17dbm but the received signal is the same strength. Dunno why it's reporting different power.
_________________
WZR-HP-G300NH [B0 B0]
WHR-G300N V1 (Ralink)
KingJL
DD-WRT User


Joined: 04 Feb 2011
Posts: 95

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 22:29    Post subject: Reply with quote
Aveyer wrote:
Upgraded, not much difference from Buffalo official 17798 except that Buffalo official build reports TX power as 23dbm, community build reports as 17dbm but the received signal is the same strength. Dunno why it's reporting different power.
Requested (rather demanded) by Buffalo Inc!!! I reported that this would happen 2 months ago in the Buffalo forum. They wanted a "better" looking number. At least the dd-wrt dev staff had the integrity to NOT put up false numbers on the community release. For the Buffalo Inc Pro firmware... they are the customer and they pays the bills!!!
_________________
WRT54G V1.0, build 14853 VINT mini_USB_FTP, USB mod, pixelserv
Buffalo WZR-HP-AG300H build 17461, pixelserve
Buffalo WZR-HP-G300NH, OpenWrt (trunk build 29606), ath9k drivers, pixelserv
Ubiquiti Bullet M2, AirOS
nebbia88
DD-WRT User


Joined: 08 Mar 2010
Posts: 174

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 22:40    Post subject: Reply with quote
catseatcats wrote:
Kill my 1043ND To.Had to recover via serial console.


Great info, thanks!

after MONTHS of waiting for new builds (with better atheros wifi N drivers maybe...), this is what we get?
phlegmer
DD-WRT User


Joined: 14 Oct 2006
Posts: 276
Location: Sector 001

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 23:04    Post subject: Reply with quote
Dark_Shadow wrote:
There is no tab for it on atheros builds, its a ckeck box on the Basic wireless settings page.


Can anyone validate this?

Thanks
deathnite
DD-WRT User


Joined: 11 Nov 2008
Posts: 130

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 23:21    Post subject: Reply with quote
phlegmer wrote:
Dark_Shadow wrote:
There is no tab for it on atheros builds, its a ckeck box on the Basic wireless settings page.


Can anyone validate this?

Thanks

http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=462693#462693

_________________
▲ ACTIVE ▲
[Broadcom ARM64] ASUS RT-AC86U v? --802.11ac wave 2-- RT-AC86U Thread | ASUSWRT-Merlin 384.18-Kernel-4.1.27

▼ INACTIVE ▼
[Broadcom ARM] ASUS RT-AC56U v2.00 --802.11ac-- dd-wrt v24-SP2-r23919 | RT-AC56U Thread | ASUSWRT-Merlin 384.6-Kernel-2.6
[Atheros MIPS] Linksys WRT160NL v1.0 --802.11n-- dd-wrt v24-SP2-r20675 | WRT160NL Thread | OpenWrt Barrier Breaker 14.07 r40477-Kernel-3.10
Lucio666
DD-WRT Novice


Joined: 21 Oct 2011
Posts: 17

PostPosted: Wed Dec 07, 2011 23:30    Post subject: Bricked Reply with quote
Hi,

I installed this new FW on my 1043ND and my router is bricked now.
The leds stay blinking...

How can I debrick it?


Thanks.
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next Display posts from previous:    Page 2 of 6
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum