Buffalo WHR-G301N & ipv6

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
farcus
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jun 2011
Posts: 10

PostPosted: Sun Jun 12, 2011 6:59    Post subject: Buffalo WHR-G301N & ipv6 Reply with quote
I have a Buffalo WHR-G301N http://buffalo.jp/products/catalog/network/whr-g301n/
It is essentially the Japanese version of the WHR-G300NV2

I have installed DD-WRT onto the unit without problem and it works very well.
I followed the instructions from here to get and install
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/WHR-G300N_V2
and used firmware version V24 pre-sp2 05-08-11-r16994

ON the original Buffalo Japanese firmware there was an option for IPv6 passthrough which I require for Hikari TV (an IPTV based system).
I can't seem to find any such option in DD-WRT.
I can see it is available in DD-WRT standard but not for the Brainslayer Buffalo Multi version.

Any suggestions on how I can get IPv6 Passthrough going?
Sponsor
farcus
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jun 2011
Posts: 10

PostPosted: Mon Jun 20, 2011 5:32    Post subject: Reply with quote
bump
anybody have any idea? Currently using as paperweight.
If unable to resolve ipv6 issue will need to revert to buffalo firmware.
farcus
DD-WRT Novice


Joined: 12 Jun 2011
Posts: 10

PostPosted: Sat Jul 09, 2011 16:16    Post subject: Reply with quote
bump again
Megamike55
DD-WRT Novice


Joined: 21 Feb 2012
Posts: 1

PostPosted: Tue Feb 21, 2012 12:32    Post subject: Reply with quote
I bought the same device and am looking to use it in the same way (DD-WRT & hikari tv) - did you ever discover a solution to this?
waruta
DD-WRT Novice


Joined: 24 Apr 2012
Posts: 4

PostPosted: Tue Aug 21, 2012 8:56    Post subject: Reply with quote
This post by my buddy may help:

http://www.japanmobiletech.com/2012/07/installing-dd-wrt-firmware-on-japanese.html

I didn't see an increase in speed or reliability between the JP Firmware and DD-Wrt, but it was still nice to be able to customize everything.
henrodon
DD-WRT Novice


Joined: 08 Apr 2014
Posts: 1

PostPosted: Tue Apr 08, 2014 4:13    Post subject: Suddenly only one machine works on my network Reply with quote
Boy, am I glad to find this forum, because I'm soooo lost!

About a year or so ago I bought a Buffalo AirStation Nfiniti whr-g301n. (I live in Japan). My wife and I set it up (I can't read Japanese and the installation software is in Japanese) and it worked fine from the get-go. Gradually we've added a gaggle of linux, XP, Win 7, android, and iOS devices to it and they all worked fine. A wireless HP printer too.

One night, some of the devices stopped working, but they were fine the next day. Then, two nights ago, all the iOS devices and the Nexus 7 stopped working. I tried all the usual things, powercycling the modem, then re-installing and resetting the router with the power button. Gradually I've lost MORE machines so that now only the main computer I used to set up the modem is working. (Dual boot Win 7 and Xubuntu.)

Can any of you you please suggest how I can proceed? I'm moderately competent with computers, but totally lost with this problem.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum