DD-WRT v24 released

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ankündigungen
Author Message
chris
Site Admin


Joined: 06 Jun 2006
Posts: 101
Location: Germany, Bensheim

PostPosted: Sun May 18, 2008 8:20    Post subject: DD-WRT v24 released Reply with quote
Wir freuen uns, die finale DD-WRT V24 zu veröffentlichen.
Nach diversen Monaten der Entwicklung und Fehlerbehebung sind wir sicher, das diese release stabil und verlässlich ist. Die V24 binaries stehen in unserer Download Section bereit.

DD-WRT v24 offers many new features, on of the most important is support of Atheros wlan chipsets and SOC designs. By supporting special features of the Atheros wirless designs like half- and quarter channels and extended channel support DD-WRT is now perfectly suited for long range wireless links. With this DD-WRT is now also supporting the whole Ubiquity line of wireless products using all available features the hardware offers.

Highlights of DD-WRT v24:
- Virtual SSIDs, Virtual DHCP-Servers, PPTP over WAN enhencements, Bridging + VLAN support, VDSL Support, OLSR-Routing / Freifunk, My Ad Network (powered by AnchorFree), Quaqqa instead of Bird (in X86 + Xscale default), PPPOE-Server, EOIP-Tunnel, Network configuration enhencements, UP-Downstream (QOS), New Packet Schudeler HFSC, Save & Apply, extended DDNS options, extended status information, New Languages

New hardware platforms:
- X86, Xscale Gateworks, Atheros Soc (for a list, please look into the Download Section), Compex, Fonera, Ubiquiti

Danke für die hilfe und das Feedback das wir bekommen haben.
Sponsor
Der Ultimative
DD-WRT User


Joined: 11 Jun 2006
Posts: 413
Location: DDR

PostPosted: Sun May 18, 2008 21:47    Post subject: Reply with quote
Eine frage an alle:

Wenn ihr was verstellt und Speichern klickt ist alles OK wenn ihr aber auf Anwenden Klickt so das es übernommen und angewendet wird. Wählt sicher bei den anderen auch nicht mehr ins inernet ein???

Bei mir muß ich immer auf "Router Neustarten" Klicken dann geht das internet wieder.

Bug? Bitte Testen am besten leute mit VDSL so wie ich es habe.

_________________
1 x ASUS WL 500g Premium (DD-WRT V.24)
1 x Bullet M2 (HP)
1 x WRT54G Ver. 3.1 (Freifunk)
2 x La Fonera (DD-WRT V.24)
2 x FRITZ!Box 7390
1 x FRITZ!Box 7270
1 x FRITZ!Box Fon WLAN 7170
1 x FRITZ!Box Fon WLAN 7050
1 x FRITZ!Mini
Carlos12345
DD-WRT Novice


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 14

PostPosted: Tue May 20, 2008 19:55    Post subject: Bugs Reply with quote
Hallo,

hab gerade die finale DD-WRT V24 getestet. Leider funktioniert die PPTP Unterstützung immer noch nicht.Crying or Very sad

Nach dem Eintragen des Gateways in den PPTP Einstellungen ist das Feld fürs Gatway nach dem Neustart wieder leer. Daher ist auch keine I-Net Verbindung möglich. :cry:

Des weitern funktioniert die Port Geschwindigkeits- und Duplexumschaltung, über die Web-Oberfläche bei Bordcom Chipsätzen, immer noch nicht. Mit dem Programm robocfg funktioniert es. :cry:

P.S. Ich verwende einen Linksys WRT54G v3.1 Router.

Grüße
Carlos
Sash
DD-WRT Guru


Joined: 20 Sep 2006
Posts: 17638
Location: Hesse/Germany

PostPosted: Tue May 20, 2008 21:23    Post subject: Re: Bugs Reply with quote
Carlos12345 wrote:
Hallo,

hab gerade die finale DD-WRT V24 getestet. Leider funktioniert die PPTP Unterstützung immer noch nicht.Crying or Very sad

Nach dem Eintragen des Gateways in den PPTP Einstellungen ist das Feld fürs Gatway nach dem Neustart wieder leer. Daher ist auch keine I-Net Verbindung möglich. :cry:

Des weitern funktioniert die Port Geschwindigkeits- und Duplexumschaltung, über die Web-Oberfläche bei Bordcom Chipsätzen, immer noch nicht. Mit dem Programm robocfg funktioniert es. :cry:

P.S. Ich verwende einen Linksys WRT54G v3.1 Router.

Grüße
Carlos


hast du mal das gateway per console gesetzt? geht es dann?

_________________
Forum Guidelines...How to get help
&
Forum Rules
&
RTFM/STFW
&
Throw some buzzwords into the WIKI search Exclamation
_________________
I'm NOT rude, just offer pure facts!
_________________
Atheros (TP-Link & Clones, etc ) debrick service in EU
_________________
Guide on HowTo be Safe, Secure and Protect Your Online Anonymity!
Carlos12345
DD-WRT Novice


Joined: 24 Mar 2008
Posts: 14

PostPosted: Thu May 22, 2008 10:40    Post subject: Reply with quote
Wie setzte ich das Gateway peer Konsole?

etwa so:
route -host 10.0.0.0 gw 10.0.0.138

funktioniert leider nicht. Crying or Very sad
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Ankündigungen All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum