latest specials (RC4)

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates
Goto page Previous  1, 2, 3
Author Message
OpsCenter
DD-WRT User


Joined: 14 Jun 2006
Posts: 218

PostPosted: Sun Oct 14, 2007 23:33    Post subject: Reply with quote
I am using Special Version RC4 V24.

QOS and Access Filtering seems to work fine.

I am not using a static IP.

I am using Sputnik.
Sponsor
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Mon Oct 15, 2007 11:07    Post subject: Reply with quote
Can You show me Your configs at QOS section? It's really weird... I can't belive.

**I'll not use any kind of Hotspot (QOS worked fine with Chillispot). **

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Mon Oct 15, 2007 21:06    Post subject: Reply with quote
Nobody says that It's working. :/

Should I submit in the bugtracker?

Regards

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
OpsCenter
DD-WRT User


Joined: 14 Jun 2006
Posts: 218

PostPosted: Tue Oct 16, 2007 8:17    Post subject: Reply with quote
Submit what you see in the bugtracker.

It is not feasible for me to post pictures now. All I know is that I have a public system, that two long-term clients are allowed to P2P after midnight, and they do. But it seems to be well treated as bulk, because another client who plays online chess is able to play...he used to get cut off all the time. And at the same time I was downloading non-P2P files.

In previous versions the P2P guys would make the system hang since they got all the upload and no one was able to get a ping through.
larva_pro
DD-WRT Novice


Joined: 29 Jun 2006
Posts: 39

PostPosted: Wed Oct 17, 2007 6:44    Post subject: Reply with quote
thanks so mush for the update,, very gratefully.

Im going to test the Standart V24_Special on a WRT54G V5.

can't upgrade to Standar ,, but Micro Works GReAt thanks so mush I love this Very Happy,,..
DZ
DD-WRT Novice


Joined: 22 Jan 2007
Posts: 10
Location: Chile

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 17:48    Post subject: Reply with quote
JonNA9D wrote:
aledr wrote:
JonNA9D wrote:
aledr wrote:
Someone here is trying to use special version QOS???


That's about the only reason I want to use the special versions...But I'm still on the standard release candidate since RC4 is hosing static connections.


Which release are You using? Did You see my post with a screenshot?
Regards!


I'm not using special right now because RC4 breaks internet connectivity. I'm using v24 RC3 but the standard version...


I have the same problem, so i've moved to the rc2 version...
aledr
DD-WRT Novice


Joined: 07 Jun 2006
Posts: 20
Location: Maringá

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 19:05    Post subject: Reply with quote
It not works too... All users can use the amount of bandwith available on my link.
Regards

_________________
--
[ ]'s
Aledr - Alexandre
"OpenSource Solutions for SmallBusiness Problems"
Ice
DD-WRT Novice


Joined: 02 Aug 2006
Posts: 33

PostPosted: Mon Oct 22, 2007 20:40    Post subject: Reply with quote
Thanks Brainslayer for all your work! :)

I'm running v23 SP2 Final Special right now and haven't had the guts to try the various beta/rc versions. Is there a Changlog or anything else that explains the differences between v23 and v24, and any differences between the various RC's?
ronin
Donator


Joined: 31 Jul 2006
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 31, 2007 19:15    Post subject: Reply with quote
hello, this version v24 rc4 is working well. but i need
access restricions working. i have to deny internet access for some mac adresses and ips. this doesn t work currently with this version,

Brainslayer could you post a v24 RC4 std special with this fix, please

thanks in advance
olmari
DD-WRT Guru


Joined: 24 Oct 2006
Posts: 1447
Location: Vaasa, Finland

PostPosted: Wed Oct 31, 2007 19:28    Post subject: Reply with quote
ronin: from another forum post, it is already fixed in the code, they "only" need to make another build.. IP numbers supposedly works in RC-4, but MAC-based filtering don't.
_________________
Site 1:
P3 1GHz Coppermine with DD-WRT v24 as main router
2x Buffalo WHR-HP-G54 with DD-WRT v24 as AP

Site 2:
AMD64 4200+ Dualcore AM2 with DD-WRT v24 as main router
Buffalo WHR-HP-G54 with DD-WRT v24 as AP
alungboy
DD-WRT Novice


Joined: 27 Sep 2007
Posts: 4

PostPosted: Wed Feb 27, 2008 3:49    Post subject: Reply with quote
i flash my wrt54gl v1.1 with dd-wrt special.
QOS can't work with v24 rc2,rc3,rc4 and v23 Sp3...
until i flash with v23 sp2...
QOS v23 SP2 work fine with me...
f3bandit
DD-WRT Novice


Joined: 28 Mar 2007
Posts: 45

PostPosted: Mon May 19, 2008 21:54    Post subject: WRT150N v1.1 Radio toggle feature not working!?!? Reply with quote
Hey guys I have a WRT150N v1.1 router I just purchased at wally world. flashing it was easy as pie. But the toggling of the wifi transmit and recieve by way of the setup button , does not work!?!
I never had a problem with any of my older wrt54gs routers v1.0 - 6.0. Am I doing something wrong? or do I have to add a script. and help would be great.
thank you BS and others for your quality work as always.

_________________
If it was made right the first time, We wouldn't need to mod it...
1x WRT600N DD-WRT
1x TP-link Acrher C5 DD-WRT
1x Netgear EX7000
Goto page Previous  1, 2, 3 Display posts from previous:    Page 3 of 3
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Broadcom Customer Downloads & Updates All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum