Archer C7 Probleme mit HT80?!

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC basierende Hardware
Author Message
rforce
DD-WRT Novice


Joined: 29 Dec 2010
Posts: 5

PostPosted: Mon Oct 05, 2015 14:32    Post subject: Archer C7 Probleme mit HT80?! Reply with quote
Moin²,

habe ein "kleines" Problem mit meinem Archer C7 und zwar wenn ich auf HT80 wechseln möchte. Es wird zwar im Menü angezeigt, aber das 5GHZ Netz wird nicht mehr aufgebaut. Habe dies mit 3 Geräten probiert und keins zeigt ein 5GHZ Netz an. Wenn ich aber wieder zurück auf HT40 oder 20 gehe...klappt es ohne Probleme

Jemand eine Idee, oder ist das Problem bekannt?

Danke
Sponsor
habbadda
DD-WRT Novice


Joined: 20 Mar 2014
Posts: 2

PostPosted: Thu Oct 21, 2021 16:05    Post subject: Reply with quote
Ich habe mit der Firmwareversion r47581 das gleiche Problem. Allerdings auch mit HT40. Nur HT20 funktioniert.
kernel-panic69
DD-WRT Guru


Joined: 08 May 2018
Posts: 11331
Location: Texas, USA

PostPosted: Thu Oct 21, 2021 16:10    Post subject: Reply with quote
Screenshots Ihrer Einstellungen würden helfen, das Problem zu beheben.
_________________
Official Forum Rules, Guidelines & Helpful InformationFirmware FAQInstallation WikiWhere Do I Download Firmware‽
DON'T use Chromium-based browsersRTFM/STFW TL;DR is NOT an excuse. • Why Should I Care What Color the Bikeshed Is‽
Please DO NOT PM me with questions; Ask in the forum. ---------------------- Linux User #377467 counter.li.org / linuxcounter.net
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC basierende Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum