Archer C7 v5 incorrect lights? (Build 46733)

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
lolcocks
DD-WRT User


Joined: 31 May 2013
Posts: 137

PostPosted: Sat May 22, 2021 14:51    Post subject: Archer C7 v5 incorrect lights? (Build 46733) Reply with quote
Hello,

Just flashed Build 46733 on Archer C7 v5.

Only LAN1 is connected, however, lights of WAN, LAN3 and LAN4 are also on.

And WiFi leds are off for some reason.

Any way to fix this?
Sponsor
feliciano
DD-WRT Guru


Joined: 24 Oct 2008
Posts: 1007
Location: Latin America

PostPosted: Sun May 23, 2021 18:10    Post subject: Reply with quote
Sometimes dd-wrt handles the GPIO in a different way than the stock firmware. I recall once the behaviour was negated of the original one (lighted=off, dark=on).

You can try with a different build number, or you can investigate enabling/disabling the individual GPIO ports of the SoC, and then create an script, and/or reporting your findings here.

_________________
If you want support, please read first the announcements and forum rules.
Si usted desea ayuda, por favor lea primero los anuncios y las reglas del foro.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum