New Brainslayer Build 11-06-2019-r41468

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
kernel-panic69
DD-WRT Guru


Joined: 08 May 2018
Posts: 7270
Location: Texas, USA

PostPosted: Thu Nov 07, 2019 20:42    Post subject: Reply with quote
jerrytouille wrote:
mrjcd wrote:
Just a lil bug in the webif --- I assume BS will fix it someday Razz


bs needs help- check the page js for errors. browsers' web inspector tools may help


What to say here that won't be dramatic and get me in trouble. Hmm.

_________________
Official Forum Rules, Guidelines, and Helpful InformationFirmware FAQInstallation WikiWhere Do I Download Firmware?
DON'T use Chromium-based browsersRTFM/STFW - TL;DR is NOT an excuse. • Why Should I Care What Color the Bikeshed Is?
Please DO NOT PM me with questions; Ask in the forum.

---------------------------------------------------------

Linux User #377467 counter.li.org / linuxcounter.net
Sponsor
mrjcd
DD-WRT Guru


Joined: 31 Jan 2015
Posts: 5341
Location: Texas

PostPosted: Thu Nov 07, 2019 22:35    Post subject: Reply with quote
I guess this dance85 'Marvell' person has same problem with backup ...kinda hard to tell cause he/she don't say much Rolling Eyes
https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=1181351#1181351
Jovan
DD-WRT User


Joined: 06 Nov 2018
Posts: 106

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 0:04    Post subject: Reply with quote
mrjcd wrote:
I guess this dance85 'Marvell' person has same problem with backup ...kinda hard to tell cause he/she don't say much Rolling Eyes
https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=1181351#1181351

Router Model TP-Link TL-WR841ND v11
Firmware Version DD-WRT v3.0-r41468 std (11/06/19)
Kernel Version Linux 3.18.140 #58751 Wed Nov 6 04:12:50 +04 2019 mips

I can confirm that I have the same problem, restore from backup doesn't work. I said before in this thread that everything is OK but I didn't test for this untill now.

So basically
-Upgraded r41459 -> r41468 via CLI, no reset.
-Ran with no problems for a day or so...
-Today I decided to test for backup/restore, so I did a backup, then reset to factory ... and restore from the saved file doesn't work.
I tried to catch an error in Console but... all I get is this from Chrome:
Quote:
This site can’t be reached
The connection was reset.
Try:
Checking the connection
Checking the proxy and the firewall
Running Windows Network Diagnostics
ERR_CONNECTION_RESET

Connection resets before any message in Console.
Same experience in Firefox:
Quote:
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

Pressing "Back" in browser allows you imediately to interact with web interface as if nothing happened, no reboot, wifi loss or something like that happens to the router.


Last edited by Jovan on Fri Nov 08, 2019 0:16; edited 3 times in total
zen1932
DD-WRT User


Joined: 22 Feb 2018
Posts: 71

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 0:09    Post subject: Reply with quote
same problem of GUI restore with a wr841nd v7.
nickant
DD-WRT User


Joined: 09 Feb 2016
Posts: 162

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 0:13    Post subject: Reply with quote
Updated my EA8500 from r41459 to r41468 without reset via GUI this morning.
All went well.
But 90 mins later, the wifi to my laptop dropped out and connected to the Linksys WRT1900ACv1 at the other end of the house.
This occured while I was downloading a big file via torrent.
A restart of the EA8500 didn't fix it.
EA8500 now returned to r41459 - and working ok.

_________________
------------------------------------
Linksys EA8500 DD-WRT r44632 (Gateway)
Linksys WRT1900ACv1 DD-WRT r44628 (AP)
Netgear/Telstra V7610 (spare AP)
Billion BiPAC 7800NXL (spare AP)
Netgear WNDR3700v4 DD-WRT r44538 (spare Gateway + OpenVPN Client)
Photos: https://www.flickr.com/photos/nickant44/albums
05dyna
DD-WRT Guru


Joined: 25 Jan 2008
Posts: 917

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 4:37    Post subject: Reply with quote
upgraded from r41459 to r41468 yesterday. Don't know when it happened but noticed it dropped my wireless clients. I could see the ssid out there but could not connect. I rolled back to the opposite partition with r41459. Using that ea8500 as a access point only.


Update: tried to install again after reset with the same result, no wireless clients could establish a connection. reset and rolled back to alpha build r41399


Last edited by 05dyna on Fri Nov 08, 2019 21:54; edited 1 time in total
ilmagico
DD-WRT Novice


Joined: 18 Jun 2014
Posts: 29

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 9:12    Post subject: Reply with quote
Router Model TPLINK 1043ND V2
Firmware: DD-WRT v3.0-r41468 std 11/06/19
Time: 11:10:22 up 1 day, 21 min, load average: 0.17, 0.04, 0.0

Status: OK
Reset: No . It keeps all my settings.
Errors: none

Updated from 10-14-2019-r41321

I have VPN server set, dnsmasq, 2 wifi networks
bushant
DD-WRT Guru


Joined: 18 Nov 2015
Posts: 1444
Location: WCentral Indiana USA

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 20:33    Post subject: Reply with quote
R7500v2
WDS Station ath0 with WDS AP VAP, ath1 disabled

GUI upgrade from 41459 without reset.

Radio does not connect to WDS AP, cannot connect to VAP.

GUI downgrade to previous and all good.

_________________
STUBBY DoT install guide----Forum Guide Lines (Please read!) --- How to get help the right way
tatsuya46
DD-WRT Guru


Joined: 03 Jan 2010
Posts: 7374
Location: YWG, Canada

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 6:26    Post subject: Reply with quote
lol looks like i shouldnt even try to hope for proper r7800 operation finally (latency, cpu load), if basic wifi appears dead..
_________________
LATEST FIRMWARE(S)

BrainSlayer wrote:
we just do it since we do not like any restrictions enforced by stupid cocaine snorting managers

[x86_64] Haswell i3-4150/QCA9984/QCA9882 ----> DD-WRT v3.0-r44627 std
[QUALCOMM] DIR-862L ------------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
[QUALCOMM] WNDR4300 v1 ------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
[QUALCOMM] DIR-862L ------------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
▲ ACTIVE / INACTIVE ▼
[BROADCOM] DIR-860L A1 --------------------------> DD-WRT v3.0-r44583 std


If you use DSLReports please enable hi-res bufferbloat.


Sigh.. why do i exist anyway..
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1865
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 9:14    Post subject: Reply with quote
Guys ..

I dont know why we got so differrent results ...

Solar waves ? radiation ? latitude ? country ? or just config ?
mine 2 R7800 is working as i expect .. Its linked by mesh 5ghz


http://www.dslreports.com/speedtest/56248675


Very Happy Very Happy

_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 41556 AP OpenVPN webserver RETIRED (bricked)
1 R7800 42912 AP Wireguard webserver JFFS SAMBA FTP usb HD Mesh
1 R7800 42912 Cli Mesh
1 WZR1750 42908 AP Webserver OpenVPN
1 DDx86 Vmware 40260
1 E3000 41027 K3 @500 WAP wifi client
ho1Aetoo
DD-WRT User


Joined: 19 Feb 2019
Posts: 330

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 9:59    Post subject: Reply with quote
stalonge wrote:
Guys ..

I dont know why we got so differrent results ...

Solar waves ? radiation ? latitude ? country ? or just config ?
mine 2 R7800 is working as i expect .. Its linked by mesh 5ghz


http://www.dslreports.com/speedtest/56248675


Very Happy Very Happy


dslreports Results without "Hi-Res BufferBloat" are
not very meaningful..

Edit:
for example

without "Hi-Res BufferBloat" http://www.dslreports.com/speedtest/56249130

with "Hi-Res BufferBloat" http://www.dslreports.com/speedtest/56249216

BTW "Browser CPU above average (11544)" your CPU seems to be a litle bit weak for "highspeed and Hi-Res testing"
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1865
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 10:31    Post subject: Reply with quote
ho1Aetoo wrote:
stalonge wrote:
Guys ..

I dont know why we got so differrent results ...

Solar waves ? radiation ? latitude ? country ? or just config ?
mine 2 R7800 is working as i expect .. Its linked by mesh 5ghz


http://www.dslreports.com/speedtest/56248675


Very Happy Very Happy


dslreports Results without "Hi-Res BufferBloat" are
not very meaningful..

Edit:
for example

without "Hi-Res BufferBloat" http://www.dslreports.com/speedtest/56249130

with "Hi-Res BufferBloat" http://www.dslreports.com/speedtest/56249216

BTW "Browser CPU above average (11544)" your CPU seems to be a litle bit weak for "highspeed and Hi-Res testing"




http://www.dslreports.com/speedtest/56249324


here is northest of Brazil ... a litle far from servers

_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 41556 AP OpenVPN webserver RETIRED (bricked)
1 R7800 42912 AP Wireguard webserver JFFS SAMBA FTP usb HD Mesh
1 R7800 42912 Cli Mesh
1 WZR1750 42908 AP Webserver OpenVPN
1 DDx86 Vmware 40260
1 E3000 41027 K3 @500 WAP wifi client
stalonge
DD-WRT Guru


Joined: 21 Jul 2006
Posts: 1865
Location: Fortaleza Ce Brazil

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 10:36    Post subject: Reply with quote
BTW "Browser CPU above average (11544)" your CPU seems to be a litle bit weak for "highspeed and Hi-Res testing"


i have here only a "powerful" cpu ... raspberry pi




Very Happy Very Happy

_________________
DDwrt ...it rocks ....
1 R8500 41556 AP OpenVPN webserver RETIRED (bricked)
1 R7800 42912 AP Wireguard webserver JFFS SAMBA FTP usb HD Mesh
1 R7800 42912 Cli Mesh
1 WZR1750 42908 AP Webserver OpenVPN
1 DDx86 Vmware 40260
1 E3000 41027 K3 @500 WAP wifi client
ho1Aetoo
DD-WRT User


Joined: 19 Feb 2019
Posts: 330

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 10:43    Post subject: Reply with quote
stalonge wrote:
BTW "Browser CPU above average (11544)" your CPU seems to be a litle bit weak for "highspeed and Hi-Res testing"


i have here only a "powerful" cpu ... raspberry pi




Very Happy Very Happy


Very Happy
tatsuya46
DD-WRT Guru


Joined: 03 Jan 2010
Posts: 7374
Location: YWG, Canada

PostPosted: Sat Nov 09, 2019 12:07    Post subject: Reply with quote
stalonge wrote:
BTW "Browser CPU above average (11544)" your CPU seems to be a litle bit weak for "highspeed and Hi-Res testing"


i have here only a "powerful" cpu ... raspberry pi




Very Happy Very Happy


its timer precision crap that browser devs changed when the whole spectre/meltdown thing was new, many burnt it into the browser forcing users to have it, but mozilla cause theyre mozilla, gave users choice in about:config to turn off this junk

_________________
LATEST FIRMWARE(S)

BrainSlayer wrote:
we just do it since we do not like any restrictions enforced by stupid cocaine snorting managers

[x86_64] Haswell i3-4150/QCA9984/QCA9882 ----> DD-WRT v3.0-r44627 std
[QUALCOMM] DIR-862L ------------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
[QUALCOMM] WNDR4300 v1 ------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
[QUALCOMM] DIR-862L ------------------------------> DD-WRT v3.0-r44632 std
▲ ACTIVE / INACTIVE ▼
[BROADCOM] DIR-860L A1 --------------------------> DD-WRT v3.0-r44583 std


If you use DSLReports please enable hi-res bufferbloat.


Sigh.. why do i exist anyway..
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next Display posts from previous:    Page 2 of 4
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum