DIR-615 C1 slow blinking/flashing power light brick fix

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
jman584
DD-WRT Novice


Joined: 30 Apr 2012
Posts: 17

PostPosted: Fri Jul 26, 2019 7:49    Post subject: DIR-615 C1 slow blinking/flashing power light brick fix Reply with quote
I had an old DIR-615 C1 that I hadn't used in a few year and for some reason it wouldn't respond to pings and not broadcast a network. It seemed to be bricked.

It would just have the power light on orange and blink every ~15 seconds. I tried all of the standard fixes (30/30/30 retest, booting into recovery mode, using a static IP) and none of it worked. With a lot of searching there was someone who said that switching out the included power adapter (5V 2.5A) with a different one (I used a 12v 1A) would fix it. I tried and it worked.

I have no idea why this worked, but it did. I figured some people would like to know of this fix. I'd recommend you only use this as a last resort since this could brick your router.
Sponsor
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum