Huge slowdown when using Policy Based Routing with OpenVPN

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Advanced Networking
Author Message
bradytown
DD-WRT Novice


Joined: 04 May 2019
Posts: 2

PostPosted: Sat May 04, 2019 3:33    Post subject: Huge slowdown when using Policy Based Routing with OpenVPN Reply with quote
I'm running DD-WRT v3.0-r37305 std (10/10/18) on my Linksys WRT AC3200, and I've setup OpenVPN on my router. When not using PBR (i.e. leaving the PBR field under OpenVPN blank), all traffic runs through the VPN, and it works at a good speed. Once I use PBR though, any traffic that I route through the VPN is so slow, it's essentially unusable. Any traffic not run the VPN runs normally.

Does anyone know anything that could cause this? Any ideas on how to fix it? Let me know if there's any information I should post to help figure this out.
Sponsor
eibgrad
DD-WRT Guru


Joined: 18 Sep 2010
Posts: 8034

PostPosted: Sat May 04, 2019 3:55    Post subject: Reply with quote
Disable SFE on the Setup page and see if it helps.
bradytown
DD-WRT Novice


Joined: 04 May 2019
Posts: 2

PostPosted: Sat May 04, 2019 5:35    Post subject: Reply with quote
I disabled it earlier and it didn't help, and I'm pretty sure I even rebooted at some point after that to no avail, but after rebooting again on a whim, it seems to be working. Thank you for the help.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Advanced Networking All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum