New Build - 06/20/2018 - r36168

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2
Author Message
kwyeung
DD-WRT Novice


Joined: 20 Dec 2016
Posts: 14

PostPosted: Sun Jun 24, 2018 15:27    Post subject: Reply with quote
Used WDR3600 v1 as Client Bridge and losing some connectivity after 1 hour:
https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=1132813#1132813

Same issue on 36104/36154/36168. Now reverted to 34929.
Sponsor
sympthom
DD-WRT Novice


Joined: 08 Apr 2018
Posts: 5

PostPosted: Sun Jun 24, 2018 19:31    Post subject: Reply with quote
I'm using a r9000 and a r7000 netgear router. The last about 6 months of builds retrieving an IP address seem to be broken via 5 ghz and 2.4 ghz.

This is what I get from Windows, the same error message from 3 different computers: An error occurred while renewing interface Wi-Fi : The data is invalid.

Does anyone else experience the same issue?
Deltabongo2
DD-WRT Novice


Joined: 11 Nov 2016
Posts: 46
Location: Canada

PostPosted: Sun Jun 24, 2018 20:45    Post subject: Reply with quote
Router: D-Link DIR-859 A3
Firmware: DD-WRT v3.0-r36168 std (06/20/18)
Kernel: Linux 3.18.113 #16736 Wed Jun 20 10:18:56 CEST 2018 mips
Status: Good
Reset: No
Upgraded from 35898 via web interface

- 2.4Ghz and 5Ghz radios enabled
- QOS enabled
- Port forwarding enabled
- ath0.1 guest interface enabled


Last edited by Deltabongo2 on Sun Jun 24, 2018 23:39; edited 1 time in total
mrjcd
DD-WRT Guru


Joined: 31 Jan 2015
Posts: 5385
Location: Texas

PostPosted: Sun Jun 24, 2018 21:11    Post subject: Reply with quote
WNDR3700 V4
DD-WRT v3.0-r36168 std [06/20/18]
Linux 3.18.113 #16746 Wed Jun 20 10:38:01 CEST 2018 mips
Configure from scratch as main router.
Static leases
Local DNS
Port Forwards
QOS HFSC FQ_Codel
USB SAMBA share
OVPN server
Wireless all good.
VLAN on port 1 + ath0.1 & ath1.1 via br1 network
It's all good Smile
Two chromecast devices on 2.4 also working well.
IVLIVSDANTE
DD-WRT Novice


Joined: 24 Jun 2018
Posts: 1

PostPosted: Sun Jun 24, 2018 21:33    Post subject: Reply with quote
Router Model: TP-Link TL-WDR3600 v1
Firmware Version: DD-WRT v3.0-r36168 (06/20/18)
Kernel Version: Linux 3.10.108-d2 #58328 Wed Jun 20 08:49:20 CEST 2018 mips
-
Status: Good
Reset: Yes, web interface.
Errors: None

Upgraded from an old 2013, r21xxx build -- I forgot to copy down the exact build before upgrade.
bdg2
DD-WRT User


Joined: 18 Apr 2013
Posts: 319

PostPosted: Tue Jun 26, 2018 1:48    Post subject: WNDR3700v4 Reply with quote
Router: WNDR3700v4
Firmware: r36168
Reset: No

5GHz channels a bit muddled.
https://svn.dd-wrt.com/ticket/6344


Last edited by bdg2 on Wed Jul 04, 2018 18:28; edited 1 time in total
AKA_SK
DD-WRT User


Joined: 11 Jan 2018
Posts: 122

PostPosted: Tue Jun 26, 2018 6:15    Post subject: Reply with quote
D-Link DIR-859 A3
Firmware Version:DD-WRT v3.0-r36168 std [06/20/18]
Kernel Version:Linux 3.18.113 #16736 Wed Jun 20 10:18:56 CEST 2018 mips

Status: Runs but has problems
Reset: 1
Errors: Can't connect to 5GHz AP after configuring QOS and rebooting.

Last known working firmware was r35927.
marcelo3d
DD-WRT User


Joined: 07 Aug 2017
Posts: 74

PostPosted: Tue Jun 26, 2018 21:17    Post subject: Reply with quote
AKA_SK wrote:
D-Link DIR-859 A3
Firmware Version:DD-WRT v3.0-r36168 std [06/20/18]
Kernel Version:Linux 3.18.113 #16736 Wed Jun 20 10:18:56 CEST 2018 mips

Status: Runs but has problems
Reset: 1
Errors: Can't connect to 5GHz AP after configuring QOS and rebooting.

Last known working firmware was r35927.

Are you using auto channel for the 5GHz band? I have the same router and also have problems with the 5GHz band starting after reboot. It seems that if you set the channel, it works better.
Give it a try if you can.
AKA_SK
DD-WRT User


Joined: 11 Jan 2018
Posts: 122

PostPosted: Tue Jun 26, 2018 22:02    Post subject: Reply with quote
marcelo3d wrote:
AKA_SK wrote:
D-Link DIR-859 A3
Firmware Version:DD-WRT v3.0-r36168 std [06/20/18]
Kernel Version:Linux 3.18.113 #16736 Wed Jun 20 10:18:56 CEST 2018 mips

Status: Runs but has problems
Reset: 1
Errors: Can't connect to 5GHz AP after configuring QOS and rebooting.

Last known working firmware was r35927.

Are you using auto channel for the 5GHz band? I have the same router and also have problems with the 5GHz band starting after reboot. It seems that if you set the channel, it works better.
Give it a try if you can.


I have the wifi channels set manually on both 2.4GHz and 5GHz. I found that i lose 5GHz connectivity after i set up my Qos settings followed by reboot. ios devices are mainly affected.
lenny88
DD-WRT Novice


Joined: 03 Apr 2017
Posts: 48

PostPosted: Wed Jun 27, 2018 10:26    Post subject: Reply with quote
Router: buffalo wzr-1750dhp
Firmware: r36186
Reset: No

its seems ok Smile
Naovaz
DD-WRT Novice


Joined: 09 Apr 2018
Posts: 44
Location: Portugal

PostPosted: Wed Jun 27, 2018 15:52    Post subject: Reply with quote
Router Model: TL-WR940ND v4
FirmWare: v3.0-r36168 std (06/20/18 )
Previous: v3.0-r36104 std (06/10/18 )

Kernel Version: Linux 3.18.113 #16718 Wed Jun 20 09:54:48 CEST 2018 mips

Status: OK;
Reset: No;
Errors: None so Far !

Tests:
-> Wifi Speeds: OK
-> NTP: OK
-> Configurations ( VAp \ QOS \ DNsMasq ): Ok

###Problems:
-> SysLog not showing correct Time* on events

Everything seems normal. I will keep an eye out for any problems.

Observation: Love the firmware, and all the comunity surrounding it. Very interested in helping in any way that I could. A big thanks for all of your work !

_________________
Today, is allways a Good day!
________________________________
Atheros:
tp-link wr940N - Gateway \ DNSMasq \ AP
kroolas
DD-WRT Novice


Joined: 07 Apr 2014
Posts: 42

PostPosted: Wed Jun 27, 2018 21:31    Post subject: Reply with quote
TP-Link TL-WDR3600 v1
DD-WRT v3.0-r36104 std (06/10/18)
Linux 3.10.108-d2 #57774 Sun Jun 10 03:30:17 CEST 2018 mips

Status: ok, web upgrade
Reset: no
Errors: nothing new since 36079, CPU load up to 40%, quite high

_________________
TP-Link TL-WDR3600 v1
DD-WRT v3.0-r42366 std (02/14/20)
Linux 3.10.108-d10 #38381
foxeduser
DD-WRT Novice


Joined: 14 Jun 2018
Posts: 5

PostPosted: Wed Jun 27, 2018 22:29    Post subject: Reply with quote
Pibell wrote:
Lusitano wrote:

Errors/Issues:
Active IP Connections crash httpd


Again, same problem in my Archer C7 v2.

Returning to r35927, last build without that problem.
How do you check for problems like this happening? I have syslog enabled but don't know what to look for. I have a Archer C7 v3 and have had some weird internet issues that I'd like to look into.
Sunchaze
DD-WRT Novice


Joined: 04 Oct 2016
Posts: 1

PostPosted: Wed Jul 04, 2018 13:13    Post subject: Reply with quote
Router/Version: TP-Link TL-WR841N v11
Firmware: 36168
Previous: factory
Mode/Status: Access point
Reset: No
Issues/Errors:
-Unstable work,hangs sometimes;
-Doesn't receive NTP server time;

Router/Version: TP-Link TL-WR940N v3
Firmware: 36168
Previous: factory
Mode/Status: Wifi router
Reset: No
Issues/Errors:
-Unstable work,hangs sometimes;
-Syslog time is incorrect;
- "Jul 4 12:35:56 DD-WRT daemon.err httpd[865]: Request Error Code 408: No request appeared within a reasonable time period".
- TP-Link TL-WR940N v6 is shown in WebGui instead real model

What is the latest stable firmware for this routers?
Whenever i look on latest firmwares a bunch of problems usually described...
Goto page Previous  1, 2 Display posts from previous:    Page 2 of 2
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum