Problem with my LINKSYS WRT54G.v8

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> General Questions
Author Message
jpsaenz
DD-WRT Novice


Joined: 21 Apr 2018
Posts: 4

PostPosted: Sat Apr 21, 2018 17:32    Post subject: Problem with my LINKSYS WRT54G.v8 Reply with quote
Hello everyone!

I have the following problem: I tried to install the software on my WRT54G.v8, following the instructions on the following page:

https://dd-wrt.com/wiki/index.php/Linksys_WRT54G_v8.0_%26_v8.2

Everything went fine to point 5. ("Open your browser to http://192.168.1.1. A hard reset may leave you at a page titled MANAGEMENT MODE. If so, power cycle the router and reload. You should be in the Factory Setup GUI.")

Effectively, the router showed me the message "MANAGEMENT MODE". When I re-start the router, I can no longer access the WEB-GUI. 192.168.1.1 does not respond, the router has the ip 192.168.1.100 (I can do a PING to that address but nothing else. I can not access it with the browser, not with SSH)

Any idea how to solve this problem?

Thank you very much!
Sponsor
ian5142
DD-WRT Guru


Joined: 23 Oct 2013
Posts: 1998
Location: Canada

PostPosted: Wed Apr 25, 2018 18:18    Post subject: DD-WRT Reply with quote
What is your plan with such an ancient device?
Don't expect amazing speeds from it. Don't even plan on using it for VPN (~1Mb/s).

I would suggest setting a static IP on your computer (192.168.1.60 for example) then try accessing the router at either 192.168.1.1 or 192.168.1.100.

_________________
Before asking a question on the forums, update dd-wrt: Where do I download firmware? I suggest reading it all.

Some dd-wrt wiki pages are up to date, others are not. PM me if you find an old one, I am trying to update them.

Atheros:
TP-Link Archer C7 v2 x2 - WDS AP, WDS Station
TP-Link TL-WDR3600 v1 - WDS Station
TP-Link 841nd v8 - WDS Station
Linksys WRT400N - bricked
D-Link 615 C1 x 4 - not used
D-Link 615 E3 x 2 - WDS Station
D-Link 825 B1 - WDS Station
D-Link 862L A1 - WDS Station (Entware 3X)
Netgear WNDR3700v2 - WDS Station
TP-Link 1043nd v1, inactive, unstable hardware
UBNT loco M2 x2 - airOS

Broadcom
Asus N66U - backup Gateway
Netgear r6300 v1 - AP
Linksys E2500 - not used
Linksys EA2700 - not used
Linksys 160N v3 x2 - not used
Netgear WNDR3700v3 - not used
MediaTek
UBNT EdgeRouter X - Gateway, DHCP, QoS
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> General Questions All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum