R7800: Which Build Kong or BS 29739

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Author Message
thedak
DD-WRT Novice


Joined: 02 Nov 2010
Posts: 40

PostPosted: Fri May 20, 2016 13:32    Post subject: Which Build? Reply with quote
Which is the best build for my R7800. The betas at ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2016/05-19-2016-r29739/netgear-r7800/ (currently 29739) or the ones at http://www.desipro.de/ddwrt/K3-AC-IPQ806X/ ?

Thanks
Sponsor
NiTrus
DD-WRT User


Joined: 25 Dec 2010
Posts: 295
Location: Twin Cities, MN

PostPosted: Fri May 20, 2016 14:36    Post subject: Re: Which Build? Reply with quote
thedak wrote:
Which is the best build for my R7800. The betas at ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2016/05-19-2016-r29739/netgear-r7800/ (currently 29739) or the ones at http://www.desipro.de/ddwrt/K3-AC-IPQ806X/ ?

Thanks


use either or, ive used both..no issues besides ipv6..

_________________
NETGEAR R9000 | RT | 40134
NETGEAR R7800 | AP | 40134

dissent
DD-WRT User


Joined: 04 May 2016
Posts: 123

PostPosted: Fri May 20, 2016 14:51    Post subject: Re: Which Build? Reply with quote
NiTrus wrote:
thedak wrote:
Which is the best build for my R7800. The betas at ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2016/05-19-2016-r29739/netgear-r7800/ (currently 29739) or the ones at http://www.desipro.de/ddwrt/K3-AC-IPQ806X/ ?

Thanks


use either or, ive used both..no issues besides ipv6..


Even with 5ghz WiFi that doesn't show up after couple of hours?
NiTrus
DD-WRT User


Joined: 25 Dec 2010
Posts: 295
Location: Twin Cities, MN

PostPosted: Fri May 20, 2016 15:07    Post subject: Re: Which Build? Reply with quote
dissent wrote:
NiTrus wrote:
thedak wrote:
Which is the best build for my R7800. The betas at ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2016/05-19-2016-r29739/netgear-r7800/ (currently 29739) or the ones at http://www.desipro.de/ddwrt/K3-AC-IPQ806X/ ?

Thanks


use either or, ive used both..no issues besides ipv6..


Even with 5ghz WiFi that doesn't show up after couple of hours?


i have no problems seeing 5ghz, or connecting to it..

_________________
NETGEAR R9000 | RT | 40134
NETGEAR R7800 | AP | 40134

dissent
DD-WRT User


Joined: 04 May 2016
Posts: 123

PostPosted: Fri May 20, 2016 17:56    Post subject: Reply with quote
Weird, I have hard times with 5ghz. Is your ssid broadcasting enabled?
Mine is off. I have tried every possible mode and option out there and its combination besides turning ssid broadcasting on...
Maybe it could be the only reason of bug
NiTrus
DD-WRT User


Joined: 25 Dec 2010
Posts: 295
Location: Twin Cities, MN

PostPosted: Fri May 20, 2016 18:02    Post subject: Reply with quote
dissent wrote:
Weird, I have hard times with 5ghz. Is your ssid broadcasting enabled?
Mine is off. I have tried every possible mode and option out there and its combination besides turning ssid broadcasting on...
Maybe it could be the only reason of bug


heres what im using for ath0:

AC/N Mixed
vht80
wireless channel 132-5660mhz
lower
ssid broadcast-yes

_________________
NETGEAR R9000 | RT | 40134
NETGEAR R7800 | AP | 40134

dissent
DD-WRT User


Joined: 04 May 2016
Posts: 123

PostPosted: Sat May 21, 2016 8:34    Post subject: Reply with quote
Okay, that was it, turning ssid broadcast back on solved the problem.
So there's a bug - when ssid broadcast is disabled, after couple of hours you can't connect or reconnect to it when you leave and reenter WiFi area.
Display posts from previous:    Page 1 of 1
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum