New Build - 05/18/2016 - r29721

Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware
Goto page Previous  1, 2
Author Message
Psyxroid
DD-WRT User


Joined: 24 Jan 2016
Posts: 130
Location: Midwest, US

PostPosted: Wed May 18, 2016 23:56    Post subject: Reply with quote
Router: Buffalo WZR-600DHP
Firmware: 29721 (05/18/16)
Kernel: 3.10.101 #22846 Wed May 18 01:49:58 CEST 2016 mips DD-WRT
Status: OK
Reset: No
Errors: None
Uptime: 12 hours, 7 min.
Upgrade: web upgrade from r29621

Main home router, guest wireless.
Issues with QoS/FQ_CODEL, bufferbloat test results are mediocre.
Otherwise very stable, no errors or wireless drops, both 2.4/5G

_________________
Buffalo WZR‑600DHP (WZR-HP-AG300H)
Sponsor
fishmen001
DD-WRT Novice


Joined: 19 May 2016
Posts: 1

PostPosted: Thu May 19, 2016 0:22    Post subject: Reply with quote
Router Model: TP-LINK TL-WDR3600
Status: OK (route is function)
Reset: NO
Errors:No Web GUI, and the one of WiFi LEDs is not working.

Web upgrade from r23503

Have lost Web GUI access now, but 'ssh' to route is work, Please help to fix the Web GUI problem !!!

Update: fix myself, Web GUI is working now. The problem is the attached USB thumbdrive, on which an old optware was installed.
tatsuya46
DD-WRT Guru


Joined: 03 Jan 2010
Posts: 7493
Location: YWG, Canada

PostPosted: Thu May 19, 2016 1:48    Post subject: Reply with quote
Psyxroid wrote:
Issues with QoS/FQ_CODEL, bufferbloat test results are mediocre.


whats the speed of ur line especially upload?

_________________
LATEST FIRMWARE(S)

BrainSlayer wrote:
we just do it since we do not like any restrictions enforced by stupid cocaine snorting managers

[x86_64] Haswell i3-4150/QCA9984/QCA9882 ------> r47183 std
[QUALCOMM] DIR-862L --------------------------------> r47461 std
▲ ACTIVE / INACTIVE ▼
[QUALCOMM] WNDR4300 v1 --------------------------> r46350 std
[BROADCOM] DIR-860L A1 ----------------------------> r46329 std


Sigh.. why do i exist anyway.. | I love you Anthony.. never forget that.. my other 99% ill never see again..
CloneVince
DD-WRT User


Joined: 31 May 2014
Posts: 219

PostPosted: Thu May 19, 2016 6:47    Post subject: Reply with quote
Router Model: TL-WR2543ND
Status: OK
Reset: No
Errors: None so far

I did a reset before, and select reset while webupgrade.

Thx devs

_________________
Unofficial Kong's release repository : http://ddwrt-kong.clonevince.fr/
Mile-Lile
DD-WRT Guru


Joined: 24 Feb 2013
Posts: 1523
Location: Belgrade

PostPosted: Thu May 19, 2016 7:41    Post subject: Reply with quote
Router Model: TPLINK WR1043ND V2
Firmware Version: DD-WRT v3.0-r29721 std (05/18/16)
Kernel Version: Linux 3.18.33 #12054 Wed May 18 03:50:08 CEST 2016 mips

Status: working
Reset: No
Bugs: No new bugs. Working very stable for 11 hours, with my config and needs. Will test more...

Thx BS!
powerking88
DD-WRT Novice


Joined: 18 May 2016
Posts: 3

PostPosted: Thu May 19, 2016 9:28    Post subject: Reply with quote
Router: TP-Link TL-WR940NV3/TL-WR941V6
Firmware: r29721
Kernel: Linux 3.2.80
Status: DHCP (Wifi: OK,Lan: Fail), can't get IP from automatic configuration - DHCP
Reset: Yes
Errors: The router LEDS and LAN ports are not working.
Doppel-D
DD-WRT User


Joined: 13 Jul 2014
Posts: 215
Location: Germany

PostPosted: Thu May 19, 2016 9:29    Post subject: -r29721 TP-Link TL-WDR4900v1 Reply with quote
Status: Update from build -r29621 ok, but...

recursive DNS doesn't work after power off & boot

https://svn.dd-wrt.com/ticket/5332

_________________
IT Crowd - Have You Tried Turning It Off And On Again?
hurleyp
DD-WRT User


Joined: 10 Sep 2009
Posts: 332
Location: Ottawa, Ontario, Canada

PostPosted: Thu May 19, 2016 13:00    Post subject: Reply with quote
Router: Netgear WNDR3700v4
Firmware: v3.0-r29721 std (05/18/16)
Kernel: Linux 3.18.33 #12070 Wed May 18 04:13:52 CEST 2016 mips
Status: Up and running
Reset: Soft boot before and after upgrade
Errors: None

Router: TP-Link TL-WR841NDv10
Firmware: v3.0-r29721 std (05/18/16)
Kernel: Linux 3.18.33 #12070 Wed May 18 04:13:52 CEST 2016 mips
Status: Up and Running
Reset: Soft boot before and after upgrade
Errors: None

Both routers upgraded via webif from version 29621, approximately 24 hours ago. I see a new version has been posted, so I'll upgrade to that version when I have some spare time.

_________________
Netgear R7000: v3.0-r47481 std (09/24/21)
EdgeRouter-X: EdgeOS v2.0.9-hotfix 2
jonbenz
DD-WRT Novice


Joined: 13 Jun 2016
Posts: 1

PostPosted: Mon Jun 13, 2016 19:55    Post subject: Reply with quote
Router: TP-Link TL-WR940ND v1.4 / TP-Link TL-WR941ND v4

Kernel: Linux 3.10.101 #22904

Status: OK

Reset: Hard Reset Before and After firmware update

Errors: WIFI devices lost connection after a while (they appeared connected, but you have to turn off and on again in order to get them navigate).
Goto page Previous  1, 2 Display posts from previous:    Page 2 of 2
Post new topic   Reply to topic    DD-WRT Forum Forum Index -> Atheros WiSOC based Hardware All times are GMT

Navigation

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum