Search found 125 matches

Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
  Topic: WRT1900ACS: connection issues with 5 GHz
vnvjeep

Replies: 17
Views: 16826

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Thu Feb 02, 2017 20:00   Subject: WRT1900ACS: connection issues with 5 GHz
In addition to the 5GHZ issue, the wireless speeds on both bands are half the speed of the stock Linksys software, so until those issues get ironed out I am going to keep the stock firmware.

OK. En ...
  Topic: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
vnvjeep

Replies: 5
Views: 2994

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Jan 23, 2017 20:43   Subject: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
I have also had this issue on Kong's -- but not Brainslayers for some weird reason.

I NEVER flash from any GUI but the Linksys GUI. Always flash full images, never upgrade.

WRT1900ACv2 & W ...
  Topic: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
vnvjeep

Replies: 5
Views: 2994

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Jan 23, 2017 20:41   Subject: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
Are you flashing from the Linksys UI or DD-WRT? If Linksys then you need to use .img file. If from DD-WRT UI then use the .bin file.

It sounds like you are having a failed flash and the router is f ...
  Topic: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
vnvjeep

Replies: 5
Views: 2994

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Fri Jan 20, 2017 1:07   Subject: Strange quirks in Kong's 1-8-2017 (and previous builds)
I have some weirdness going on in this latest Kong build 1-8-2017, as well as the previous couple of builds... Please let me know your thoughts:

1.) Every 2-3 days, wireless clients on my WRT1900AC ...
  Topic: WRT1900AC v1 won't take factory-to-ddwrt.img
vnvjeep

Replies: 22
Views: 16060

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Thu Jan 12, 2017 4:35   Subject: Re: just downloaded wrt1900ac ver 1.1.8 from your link
Thanks vnvjeep!

No probs... I knew keeping this old stock firmware around would come in handy some day. Wink BTW... I have also pretty much kept every single build of Kong's for the V1 since 29020, ...
  Topic: WRT1900AC v1 won't take factory-to-ddwrt.img
vnvjeep

Replies: 22
Views: 16060

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Tue Jan 10, 2017 3:22   Subject: WRT1900AC v1 won't take factory-to-ddwrt.img
The 2nd WRT1900AC v1 - the one that worked with the DD-WRT firmware upgrade - was running factory firmware v. 1.1.7.159614. My original stubborn WRT1900AC v1 is running factory firmware v. 1.1.10.167 ...
  Topic: Pixel Slow Upload over WiFi on WRT-1900AC
vnvjeep

Replies: 10
Views: 4903

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed Dec 28, 2016 16:39   Subject: Re: Speed tests v distance
OK, pulled the router out into the middle of the floor. Oh, thanks for the quick reply and help, it is really appreciated. It's usual home is in the entertainment center, yes. Not really hidden. TV an ...
  Topic: Pixel Slow Upload over WiFi on WRT-1900AC
vnvjeep

Replies: 10
Views: 4903

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed Dec 28, 2016 14:36   Subject: Re: Update... Still having problems
After trying a couple suggestions, I went for a full reset on the phone. We were having a fire outside (habachi, nothing big) so I had some time to kill. Before installing my usual apps and everything ...
  Topic: Cannot access external (software vendor's) ftp site
vnvjeep

Replies: 4
Views: 2830

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed Nov 23, 2016 14:46   Subject: Cannot access external (software vendor's) ftp site
Great suggestions, great questions, and great points. You make a good point, I can access Kong and BS ftp sites as well as the RedHat ftp site but not this particular one. That is strange. The ftp ...
  Topic: Pixel Slow Upload over WiFi on WRT-1900AC
vnvjeep

Replies: 10
Views: 4903

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed Nov 23, 2016 14:36   Subject: Pixel Slow Upload over WiFi on WRT-1900AC
In the mean time, if anyone has further suggestions, I am listening.

I own a Pixel XL as well (128GB Verizon variant), and I don't seem to be experiencing the same problems you do. I have a 1900AC ...
  Topic: Kong Build r30880M - Nov 14 '16
vnvjeep

Replies: 91
Views: 38623

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Nov 21, 2016 14:09   Subject: strangeness
I've had some strangeness occur on Kong's 30880 build. My clients will still be connected to the 1900ACV1, but internet connectivity stops working. This happened 2x in 1 day.

Each time this happe ...
  Topic: Kong's build r30800M - 27 Oct '16
vnvjeep

Replies: 17
Views: 9078

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Sat Oct 29, 2016 2:51   Subject: Kong's build r30800M - 27 Oct '16
How long should it take before the 5GHz range lights up? I installed from scratch, factory reset, input all my settings again... and even after 10mins of sitting idle, I'm still not seeing the 5GHz r ...
  Topic: Kong's build r30015M - 24 June '16
vnvjeep

Replies: 144
Views: 67622

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Thu Oct 27, 2016 14:45   Subject: Kong's build r30015M - 24 June '16
Anyone know where I can find Kong r30015M factory to ddwrt for wrt1900AC v1 ? tia

I've attached it here. You will need to log in to see it. This is for the V1.
  Topic: Linksys WRT1900ACS r29020M 5ghz suddenly refuse to work
vnvjeep

Replies: 6
Views: 4364

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Thu Oct 13, 2016 15:32   Subject: Re: Linksys WRT1900ACS r29020M 5ghz suddenly refuse to work
Suddenly, overnight, the 5ghz network disappeared. It had been working smoothly for months, and now it just says Radio ON, Channel Unknown, TX power 0dBm. I have tried to reboot many times, selecting ...
  Topic: Issue Saving Basic Setup Page Settings
vnvjeep

Replies: 8
Views: 3054

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Fri Oct 07, 2016 13:38   Subject: Save/Apply Rflow
It does the same thing for me under Services->RFlow. It won't save my settings that I add in there. Hopefully this save/edit fix affects the rest of the settings pages as well.
All times are GMT
Navigation
Jump to: