Search found 21 matches

Goto page 1, 2  Next
Goto page 1, 2  Next
Author Message
  Topic: New Build - 02/04/2015 - r26138
vladtheodor

Replies: 162
Views: 91898

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Feb 13, 2015 16:13   Subject: New Build - 02/04/2015 - r26138
The display of HT40 extension channel has been fixed for Atheros in r26230.
http://svn.dd-wrt.com:8000/ticket/3967#comment:14
Next official build will show correct HT40 channels. Finally !
DD-WRT i ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Feb 09, 2015 18:43   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
Also i uploaded image for a second time on first Pc (amd/nvidia) through lan-cable and was no problem at all.
Tftpd32 ready to upload, router - power off, power on then quick pressed the 30/30/30-bu ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 23:25   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
EASY RECOVERED !!!

Downloaded archive, Tftpd32, changed ip to 192.168.0.66 and...
PUT YOUR LAN CABLE IN THE LAN (yellow) PORT (NOT IN WAN)!!!

Thank you Tenda !!!

(now must unsold all wire, ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 22:19   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
Yes, i will try another PC (and lan card).
I remember that for years ago i debricked the same router on Asus eepc/intel through udp-cable without jtag.
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 6:34   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
Something is missing here...

"Load address: 0x80800000"
or
"Load address: 0x81000000"
!???

I still cannot upload like yesterday through "tftp2"...
Disabled UA ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 6:25   Subject: Using "tftpboot 0x81000000"-command without reboot
"Using eth0 device
TFTP from server 192.168.0.5; our IP address is 192.168.0.2
Filename 'wr1043nv1_tp_recovery.bin'.
Load address: 0x81000000
Loading: T T T T
Retry count exceeded; starting ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 6:12   Subject: (Rebooting 30/30/30-style) no tpl
"is_auto_upload_firmware=1
update start...
dup 1 speed 1000
Using eth0 device
TFTP from server 192.168.0.66; our IP address is 192.168.0.86
Filename 'wr1043nv1_tp_recovery.bin'.
Load addres ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 08, 2015 5:46   Subject: (Rebooting 30/30/30-style) no tpl
"is_auto_upload_firmware=1
update start...
dup 1 speed 1000
Using eth0 device
TFTP from server 192.168.0.66; our IP address is 192.168.0.86
Filename 'wr1043nv1_tp_recovery.bin'.
Load addres ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Feb 07, 2015 17:35   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
I think i will install XP first (somewhere).
Can be troubles from Windows 7, actually running.
Still have this messages in Putty, now no responses from server, yesterday tftp2 uploaded (some)... ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Feb 06, 2015 22:20   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
Thank you very much for info !!!
I can't find my routers ip via "ipconfig /all", the only way to comunicate with is only via tftp (prolific usb). Via cable (telnet/ssh) network "is not ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Feb 06, 2015 20:32   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked
jtag
tpl (copy/paste)
erase(d) 0xbf020000 +7c0000
static IP changed to 192.168.0.5
uploaded with tftp2
cp.b help 0xbf020000 0x7c0000
bootm 0xbf020000
tryied images with/without bootloader

no ...
  Topic: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
vladtheodor

Replies: 18
Views: 19694

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Feb 06, 2015 20:23   Subject: TL-WR1043ND V1 bricked / SOLVED !!!
"Resetting...

U-Boot 1.1.4 (Mar 19 2014 - 11:06:29)

AP83 (ar9100) U-boot 0.0.11
DRAM:
sri
32 MB
id read 0x100000ff
flash size 8MB, sector count = 128
Flash: 8 MB
Using default envir ...
  Topic: tl-1043nd to work like an wireless adapter
vladtheodor

Replies: 0
Views: 1021

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Aug 20, 2012 0:01   Subject: tl-1043nd to work like an wireless adapter
How can i setup (tp-link) tl-1043nd to work like an wireless adapter ? To show in Windows another wireless neighbor and connect... No cables, just wired.
  Topic: Bought Activation - Cannot find System Key it ask for
vladtheodor

Replies: 22
Views: 34435

PostForum: Ubiquiti Devices   Posted: Tue Mar 06, 2012 18:05   Subject: Bought Activation - Cannot find System Key it ask for
I think you will find it under the Advanced wireless tab.Can't find "advanced tab" for DD-WRT-Professional activation,
only this http://192.168.1.1/SuperChannel.asp for reactivate SC.
I ...
  Topic: Bought Activation - Cannot find System Key it ask for
vladtheodor

Replies: 22
Views: 34435

PostForum: Ubiquiti Devices   Posted: Tue Mar 06, 2012 17:58   Subject: Bought Activation - Cannot find System Key it ask for
sorry aber ich verstehe dein deutsch nicht. wie waers denn mit english?yes, yes...
All times are GMT
Navigation
Jump to: