Search found 5 matches

Author Message
  Topic: Help with Netgear XR500 VLAN Settings
styro1

Replies: 2
Views: 300

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Sep 07, 2022 21:05   Subject: Help with Netgear XR500 VLAN Settings
I messed up and posted the image for my R7800 router under the bridge assignments. The real assignment in eth1.12 not eth1.8. Embarassed
  Topic: Help with Netgear XR500 VLAN Settings
styro1

Replies: 2
Views: 300

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Sep 07, 2022 20:59   Subject: Help with Netgear XR500 VLAN Settings
Hi all, I was wondering if I could get some help with my VLAN settings in a Netgear XR500, running version r49626 and setup as an AP. OPNSense firewall provides DHCP and DNS. My problem is that VLAN12 ...
  Topic: New Malware targeting Routers
styro1

Replies: 8
Views: 1077

PostForum: General Questions   Posted: Tue Jul 05, 2022 15:10   Subject: Israel? Seriously?
Stuxnet was most likely a US/Israel gov't project that targeted Iranian centrifuges that were used in the enrichment of uranium to manufacture nuclear weapons.

ZuoRAT ultimately is not targeting t ...
  Topic: RE: Netgear R7800 and XR500 Install Guide
styro1

Replies: 31
Views: 5888

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Feb 02, 2022 17:28   Subject: RE: Netgear R7800 and XR500 Install Guide
I just successfully flashed a used XR500 I picked up online to pair w/ a R7800 I have had for a few years. Hoping to use for wireless VLANs for IOT's and a guest network. Until I read egc's guide neve ...
  Topic: [SOLVED] R7800 slow/unresponsive interface in admin menu?
styro1

Replies: 17
Views: 6884

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Dec 30, 2021 1:15   Subject: Lagging GUI in macOS Big Sur
Hi all, I know this post is old but wanted to add I also had GUI lagging issues and found my way here searching Google. With help from here I found Safari was the culprit b/c using Firefox the GUI is ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: