Search found 19 matches

Goto page 1, 2  Next
Goto page 1, 2  Next
Author Message
  Topic: PBR and Qbittorrent IP Leak
sgobiraj

Replies: 2
Views: 352

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Jan 15, 2022 21:44   Subject: PBR and Qbittorrent IP Leak
I have discovered that my torrent ip was leaking while using qBittorrent locally on the router bound to the oet1 wg interface. PBR seems to be fine in Transmission BT but all other torrent clients I'v ...
  Topic: New Build - 06-25-2020-r43516
sgobiraj

Replies: 4
Views: 1886

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Fri Jun 26, 2020 2:23   Subject: Re: DD-WRT v3.0-r43516 std (06/25/20)
WRT3200ACM V1 r43443 Firefox 77.0.1 (64-bit) webflash

OpenVPN CLIENT seems fine (nordvpn server)
5GHz wpa2 CCMP-128 (AES) Conditional 40MHz Mixed
2.4GHz wpa2 CCMP-128 (AES) Disabled
NAS via USB ...
  Topic: Anonymous smb stops working after some time
sgobiraj

Replies: 1
Views: 656

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed May 13, 2020 0:43   Subject: Anonymous smb stops working after some time
Is anyone else having an issue with smb shares no longer being accessible without any credentials? It works for awhile after reboot and then stops working.
  Topic: New BrainSlayer Build: 2019-10-01 r41218
sgobiraj

Replies: 52
Views: 23579

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Oct 02, 2019 21:56   Subject: Prospective IPQ80x buyer
I am looking to get an r7800 or ea8500 to add to my AP setup. With the latest BS builds are there any routing/throughput issues related to the CPU with the linux kernel? I read about how Kong builds w ...
  Topic: VLAN tagging via Networking tab on WRT1900ACSV2
sgobiraj

Replies: 1
Views: 1106

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Sep 30, 2019 16:55   Subject: Screenshot
Screenshot
  Topic: VLAN tagging via Networking tab on WRT1900ACSV2
sgobiraj

Replies: 1
Views: 1106

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Sep 30, 2019 16:49   Subject: VLAN tagging via Networking tab on WRT1900ACSV2
I've seen some topics here about VLAN tagging and it all seems to be related to port based tagging (i.e. assigning a VLAN per port). It seems quite complicated as well requiring CLI changes. What I'm ...
  Topic: HTB or HFSC for CAKE/PIE?
sgobiraj

Replies: 2
Views: 2245

PostForum: Advanced Networking   Posted: Thu Sep 12, 2019 3:59   Subject: HTB or HFSC for CAKE/PIE?
I'm kind of confused which one to use for CAKE/PIE. I know for FQ_CODEL the preferred choice is HTB but what about CAKE/PIE?
  Topic: New Build 07-20-2019-r40400
sgobiraj

Replies: 19
Views: 4860

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Sun Jul 21, 2019 5:31   Subject: New Build 07-20-2019-r40400
Did anybody post this on svn site. ?

Nas doesnt work nor does sfe with pbr.

DaveI reported the nas issue in the previous build. I didn't run the previous one but tried this one and sure enough n ...
  Topic: New Build 07-20-2019-r40400
sgobiraj

Replies: 19
Views: 4860

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Sun Jul 21, 2019 5:29   Subject: New Build 07-20-2019-r40400
Successful flash w/FF68.0.1

OpenVPN Client support not working, no DNS services.

I toggled (and rebooted) OpenVPN Client. When I had it on, no DNS. Reverted to v3.0-r40134 std (06/27/19)

The ...
  Topic: New Build 06-20-2019-r40065
sgobiraj

Replies: 17
Views: 4323

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Fri Jun 21, 2019 19:45   Subject: Re: Still no go on NAS until manualy started (apply button h
WRT3200ACM V1 r40065 Firefox 67.0.1 (64-bit) webflash

OpenVPN CLIENT works fine (nordvpn server)
5GHz wpa2 CCMP-128 (AES)working fine 20MHz Mixed
2.4GHz wpa2 CCMP-128 (AES)working fine 20MHz Mixe ...
  Topic: QOS issue (not working)
sgobiraj

Replies: 1
Views: 575

PostForum: Advanced Networking   Posted: Wed Jun 19, 2019 18:04   Subject: Re: QOS issue (not working)
Anyone?

I have another suspicion here. If I have an openvpn client running on tun1 interface then how will qos be able to operate properly on that given that my wan interface is ppp0. Just to give ...
  Topic: QOS issue (not working)
sgobiraj

Replies: 1
Views: 575

PostForum: Advanced Networking   Posted: Mon Jun 17, 2019 22:28   Subject: QOS issue (not working)
Firmware: DD-WRT v3.0-r39956 std (06/06/19)

I have a QOS configured through the GUI that is not functional. I have two netmask priorities where one subnet gets Maximum priority and another should g ...
  Topic: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
sgobiraj

Replies: 6
Views: 942

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Wed Mar 06, 2019 16:41   Subject: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
You are very likely running into a DFS detection problem. Avoid channels 52-144 (a huge range I know).

Thanks for the reply. I am not running within the DFS range. I am on build 38581 but been havi ...
  Topic: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
sgobiraj

Replies: 6
Views: 942

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Tue Mar 05, 2019 18:44   Subject: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
You are very likely running into a DFS detection problem. Avoid channels 52-144 (a huge range I know).

Thanks for the reply. I am not running within the DFS range. I am on build 38581 but been havi ...
  Topic: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
sgobiraj

Replies: 6
Views: 942

PostForum: Marvell MVEBU based Hardware (WRT1900AC etc.)   Posted: Mon Mar 04, 2019 21:53   Subject: WRT1900ACSV2 5GHz stops connecting
Does anyone have this issue where the 5GHz after a couple of days or weeks (random time) just stops connecting? It is still broadcasting but no devices can connect to it until a reboot. I've been tryi ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: