Search found 22 matches

Goto page 1, 2  Next
Goto page 1, 2  Next
Author Message
  Topic: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
scrawnyb

Replies: 15
Views: 11913

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Sep 06, 2017 1:57   Subject: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
Any clue what kind of latency would be added for a USB 3.0 network adapter, when trying to saturate the full 1Gb? I understand some of this could depend on the CPU as well due to the polling.
  Topic: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
scrawnyb

Replies: 15
Views: 11913

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Sep 05, 2017 22:11   Subject: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
Lower power is a bigger deal for me. I have a guy I follow on ebay that sells SFF and USDT PC's for extremely cheap. In fact, I picked up (2) i5-3470s UDST PCs for about $150. Great HTPCs, but not qui ...
  Topic: Buffalo wzr-1750dhp WAN to LAN no fast with AT&T Gigapow
scrawnyb

Replies: 6
Views: 1931

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Sep 05, 2017 21:39   Subject: Buffalo wzr-1750dhp WAN to LAN no fast with AT&T Gigapow
On the Setup tab, make sure "Shortcut Forwarding Engine" is Enabled.

This should make a huge difference if it's not currently enabled.
  Topic: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
scrawnyb

Replies: 15
Views: 11913

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Sep 04, 2017 23:59   Subject: Re: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enab
What routers can hit 900Mb+ using DD-WRT firmware, with SFE on or just via raw power (with SFE off)?Kong said he got

Been using 33006 lately, not much difference. I think there's an issue with 332 ...
  Topic: R7000 - WAN throughput limited to 100mbps?
scrawnyb

Replies: 10
Views: 5054

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Sep 04, 2017 4:08   Subject: R7000 - WAN throughput limited to 100mbps?
Update your build to the one from early or middle of August 2017 and turn on SFE. It will make a world of difference. You should see 600-750Mbps at minimum.
  Topic: TP-LINK Archer C9 Limited Speeds Issue
scrawnyb

Replies: 3
Views: 3315

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri Sep 01, 2017 1:47   Subject: TP-LINK Archer C9 Limited Speeds Issue
jwh7 is right.

You should be able to achieve 600Mb+ just fine with QoS off and SFE enabled.

I have the C9 and am struggling to get stable speeds for gigabit WAN though. My thread is over here: ...
  Topic: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
scrawnyb

Replies: 15
Views: 11913

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Aug 14, 2017 23:55   Subject: Re: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enab
I'm opening this thread for discussion to see if there's a router out there capable of running DD-WRT that can achieve 900Mb+ more consistently.
That discussion is quite closed by now. Before SFE yo ...
  Topic: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
scrawnyb

Replies: 15
Views: 11913

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sat Aug 12, 2017 16:01   Subject: WAN-to-LAN Throughput on Router with SFE (Fast NAT) Enabled
So I recently upgraded to a Gigabit connection to my ISP and in preparation, I was reading on various sites about DD-WRT v3.0-r32868 std (07/27/17). For those too lazy to look it up, it's a Dual-Core ...
  Topic: New build: DD-WRT v3.0 --- 27506 --- 07/09/2015
scrawnyb

Replies: 216
Views: 152818

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Jul 14, 2015 3:31   Subject: New build: DD-WRT v3.0 --- 27506 --- 07/09/2015
@ArjenR49, @un1versal, @donphillipe & others having trouble with WZR-HP-G300NH
I've opened ticket http://svn.dd-wrt.com/ticket/4742

Thanks for that. This is quite an annoying issue to be hones ...
  Topic: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
scrawnyb

Replies: 143
Views: 77879

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jul 04, 2015 2:56   Subject: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
OK, so I was able to kinda reproduce the "Out of Memory" error (outside of running the nvram command) by trying to do some dd's on my Buffalo WZR-HP-G300NH router.

I have a USB device mou ...
  Topic: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
scrawnyb

Replies: 143
Views: 77879

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 03, 2015 16:46   Subject: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
@scrawnyb
If the router is known to be problematic with nvram backup/restore, then I don't understand why is it imperative to still try to do that ? Is it really so difficult to manually set up that ...
  Topic: Any hope of newer 'ok' firmware for wzr-hp-g300nh?
scrawnyb

Replies: 19
Views: 7342

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 03, 2015 16:11   Subject: Any hope of newer 'ok' firmware for wzr-hp-g300nh?
There's definitely some unhappiness between these newer builds and this router. My web upgrades all failed - had to TFTP recover to the Buffalo DD-WRT Pro to get the web upgrade completed.

I also r ...
  Topic: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
scrawnyb

Replies: 143
Views: 77879

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 03, 2015 14:50   Subject: New build: DD-WRT v3.0 --- 27456 --- 06/27/2015
@ KrypteX

I also have the "problematic" Buffalo WZR-HP-G300NH and suffer the same problem about NVRAM backups. I understand your stance regarding the nvram settings being restored from an ...
  Topic: actiontec mi424wr rev i
scrawnyb

Replies: 22
Views: 55853

PostForum: ARM or PPC based Hardware   Posted: Sun Apr 13, 2014 2:58   Subject: Source Code is GPL
Since the source code is GPL Licensed for this gateway, it can be downloaded from the Actiontec website.

http://opensource.actiontec.com/mi424wri.html


Would anyone out there be interested in g ...
  Topic: WZR-HP-G300NH and newer builds (after 18024)
scrawnyb

Replies: 8
Views: 6910

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Jul 01, 2012 20:01   Subject: WZR-HP-G300NH and newer builds (after 18024)
No dice on resetting with the commands either...

I tried Gargoyle at one point, and had this same exact issue.

In the meanwhile, I had to revert back to 18024...

Anyone have any other ideas? ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: