Search found 367 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Next
Goto page 1, 2, 3 ... 23, 24, 25  Next
Author Message
  Topic: Please help: 2,4 guest network network on WAP, special conf
ro-maniak

Replies: 2
Views: 1231

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 23, 2016 14:07   Subject: Please help: 2,4 guest network network on WAP, special conf
Hi all, could someone please help me with setting up the following configuration? I did try a lot and dig into the manuals of iptables, dnsmasq, etc., but cannot quite get it to work.

This is a dif ...
  Topic: New build --- 26635 --- 04/01/2015
ro-maniak

Replies: 106
Views: 63187

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Apr 06, 2015 20:55   Subject: Weirdness
On wr1043nd.

Flash no reset (after all went well on WNDRv3700 v4). First internet disappears but webinterface is reachable.

After power cycle, after a while, internet is up; however no way to lo ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Mar 30, 2014 18:50   Subject: Solved?
Still can't really make heads or tails of in, but I seem to have found a work around for me which may help for others with an Intel AC-7260 mini pci Wifi adapter stuck at receiving 5ghz packets at onl ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Mar 21, 2014 10:04   Subject: TX rate never above 150M
See this ticket I opened, in which I also give more information and believe to have identified the issue. And a intermediate solution, which is going back to build 21061 in which everything is still f ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Mar 21, 2014 7:45   Subject: TX rate never above 150M
It does look like a problem with DD-WRT to me. Look at this. With DD-WRT, all receive packets on the end of the client, i.e. TX packets viewed from the router, fall into the 1x60mbps bucket!

RX pac ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Mar 02, 2014 13:18   Subject: Additional diagnostics - maybe this leads to an answer?
Some more input! Maybe this will help the devs/guru's to troubleshoot the issue?

I noticed that in the driver of my Intel AC-7260 NIC, transmit power is at maximum per default. There is no auto set ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Feb 26, 2014 12:31   Subject: TX rate never above 150M
and wtb what is this ack 0 bullshit?!
Well, dear Sash, your beloved wiki page says: "as well with the current ath9k builds an ACK timing of 0 DOES disable it completely like on Broadcom, this is ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 16, 2014 19:42   Subject: TX rate never above 150M
Thanks Sash, but not really. I think my current settings are pretty much in line with what's on that wiki page which I studied extensively through the years. At some point, I reset all settings exactl ...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 16, 2014 12:12   Subject: TX rate never above 150M
So I tried, no dice... still the same result...
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 16, 2014 10:24   Subject: TX rate never above 150M
By the way, no b or g clients in my network.
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Feb 16, 2014 9:32   Subject: TX rate never above 150M
Thanks very much, will try. I think I did try all that already, but I'll let you know how it went.
  Topic: TX rate never above 150M
ro-maniak

Replies: 17
Views: 18980

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Feb 15, 2014 19:42   Subject: TX rate never above 150M
Guys, I am at a total loss. Why, WHY Shocked Crying or Very sad do I never get my dd-wrt AP to connect to my client at a TX rate above 150M? Even though the RX rate is 270-300...
- WNDR3700v4
- dd-wrt build 23 ...
  Topic: firefox
ro-maniak

Replies: 7
Views: 3832

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Jan 11, 2011 14:18   Subject: firefox
I've never used anything else than FF and never have had any problems (at all) flashing new fw. So as far as I am concerned, bullocks. Wink
  Topic: 15778 Brainslayer Build
ro-maniak

Replies: 170
Views: 165166

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Nov 24, 2010 9:22   Subject: 15778 Brainslayer Build
One thing about port forwarding I can confirm, is that it's weird: on the latest EKO build, the router would hang itself up if I used it. Only when doing all port forwarding through uPnP would it work ...
  Topic: New build: Eko 15508 / 26.oct.2010
ro-maniak

Replies: 102
Views: 90652

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Thu Oct 28, 2010 8:37   Subject: New build: Eko 15508 / 26.oct.2010
My hardware is: 2x WRT54GL v.1.1/0
DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (10/26/10) std-nokaid-nohot-nostore - build 15508M, NEWD
Configuration: Repeater Bridge (AP - RB), Signal -80, Noise -96, SNR: ~16 (s ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: